• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sıkılmış

Ona kalsa bütün maçları izliyor beraber izlediğimiz de oluyor arada bu maçı da izlemesin istedim.
Trip atmamanın bir ilacı olsa ilk ben alıcam ben de hiç sevmiyorum ama fsrkında olmadan yapıyorum hep.
Hobisi olabilir mi Mac izlemek izlesin ne olacak Peki izleme sunu yapalim bir yere gidelim Film bakalim diye bir aktivite önerdiniz mi

Benim esim mac izlemez onun hobisi kitaplari okudugu kitabi bastan bastan okur tuvalette bile kitabi var

Basta cok sinir oluyordum ama artik cok seviyorum Bari beni darlamiyor 😜

Eski konulariniza bakiyorum da siz de sogumussunuz evliliginiz yorulmus derler ya o evrede

Genel olarak zaten hep yalnız yaşamış aile hayatı bilmeyen biriydi ve dün küçük bir tartışmada sıkıldım artık dedi. Neyden sıkıldın dedim senden, evlilikten dedi.
Hiç uyuyamadım sürekli uyur uyanıktım gece boyunca. Tabi o bebekler gibi uyudu. Ama benim içime öküz oturdu sanki, aşırı kaygılı ve stresliyim. Beyin olarak çok iyi hissediyorum kendimi tamam diyorum olabilir normal dünynın sonu değil. Dürüstçe söyledi en azından ne güzel önüme bakayım diyorum ama hala şoktayım. Bir yandan zoruma gidiyor o psikolijiyi yaşayanlar anlar belki değersizlik mi desem tam adını koyamıyorum bir de ne yapıcam hiç b planım yok çıkmazdayım bir yandan. Ama yine de güçlü hissediyorum kendimi. Sadece nasık bir yol izliycem o konuda şu an sudan çıkmış balık gibiyim.
Ben birbirini seven iki insanın böyle basit konulardan kolay kolay kopacağına inanmıyorum. Evet küçük şeyler birikir yorar usandırır ama bir taraf en sonunda değiştiriyor davranışlarını diğer tarafta ona uyumlanıyor ve zamanla her şey yoluna girmeye başlıyor.

Naptın son durum nedir
Normale döndük gayet iyiyiz sordupunuz için teşekkür ederim. Sen evdeyken annenden babandan sıkılmıyor muydun hiç? kısıtlanınca o an sıkıldım dedim kötü bir şey değil bu dedi.

Normale döndük gayet iyiyiz sordupunuz için teşekkür ederim. Sen evdeyken annenden babandan sıkılmıyor muydun hiç? kısıtlanınca o an sıkıldım dedim kötü bir şey değil bu dedi.
Bence de normal zaten. Arada eşler arasında olur öyle. Bana ooo neler diyor sonra geliyor sırnaşıyor öpüyor.

Düzelmenize sevindim mutluluklar

Bence de normal zaten. Arada eşler arasında olur öyle. Bana ooo neler diyor sonra geliyor sırnaşıyor öpüyor.

Düzelmenize sevindim mutluluklar
Evet normal gerçekten bir de bunu beynime anlatabilsem o an dünyanın en kötü olayı başıma gelmiş gibi hissediyorum inşallah aşıcam bu durumu.
Size de mutluluklar diliyorum 🙏🏼

Anlattıklarınız erkeklerin bir çoğunun yaptığı şeyler. Bizim evde de dün akşam maç buluşması vardı. Erkek kardeşim geldi. Birlikte izlediler, çocuklar oynadı.

Erkekler maç,oyun gibi bir şeye kafayı takınca müdahale edilmesini sevmiyorlar. Bende eşime maç izleme desem kavga çıkar.
Eşimde ne oyun merakı var ne de maç merakı.Hemcinslerinden çok farklı.Sadece milli takımın maçlarını izler onu da beraber izliyoruz zaten.Evlendikten sonra kumanda benim elime geçti.Tv merakı pek yok.
Oyun konusu benim için boşanma sebebi olabilir.Geçen gün görümcemler oturmaya geldiler oğlu ve geliniyle.Oğlu oturur oturmaz telefonu aldı eline oyun oynamaya başladı ve kalkıncaya kadar gözünü telefondan ayırmadı.Ve bu adam yeni evli.Eşi yeni doğum yaptı.Eşi bebekle ilgilendi o da oyun oynadı. komik bir o kadar da üzücü bir görüntüydü.Eşimle şok bir şekilde izledik.Eşim dayanamayıp sordu.Sen ne yapıyorsun telefonda bu kadar dedi.Eşi de dedi ki oyun oynuyor hep evde de böyle.Şahsen ben böyle bir evliliği erkeklerin hepsi böyle deyip kaldıramam .

Eşimde ne oyun merakı var ne de maç merakı.Hemcinslerinden çok farklı.Sadece milli takımın maçlarını izler onu da beraber izliyoruz zaten.Evlendikten sonra kumanda benim elime geçti.Tv merakı pek yok.
Oyun konusu benim için boşanma sebebi olabilir.Geçen gün görümcemler oturmaya geldiler oğlu ve geliniyle.Oğlu oturur oturmaz telefonu aldı eline oyun oynamaya başladı ve kalkıncaya kadar gözünü telefondan ayırmadı.Ve bu adam yeni evli.Eşi yeni doğum yaptı.Eşi bebekle ilgilendi o da oyun oynadı. komik bir o kadar da üzücü bir görüntüydü.Eşimle şok bir şekilde izledik.Eşim dayanamayıp sordu.Sen ne yapıyorsun telefonda bu kadar dedi.Eşi de dedi ki oyun oynuyor hep evde de böyle.Şahsen ben böyle bir evliliği erkeklerin hepsi böyle deyip kaldıramam .

Valla aşırı diyemem ama tuttuğu takımın maçını izler. Alıştıranda benim erkek kardeşim oldu. Arada oyun oynar ama bende oyun oynamayı severim 🫣 öyle misafirlikte saatlerce değil ama kafa dagitmak için oynar.

Ama eşim ben çocukla cebellesirken oyun oynasa tepkim farklı olur. Biz çocukları uyutunca TV açmayı tercih ediyoruz çoğunlukla.

Sizinki çok uç bir örnek olmuş zaten ergen gibi misafirlikte oyun oynayan erkek tabiki normal değil evin küçük çocuğu gibi :eek:

ben de sıkıldım bu tavırlarından de
bas tekmeyi gitsin
kimse için ağlamaya değmez
2 gün sonra da yanlızlıktan sıkılır

ay hakikaten ya futbol, play station, teknolojik seylerden hic haz etmem, tv bile izlemem. fanatik sevgililerim oldu koklaştim gectim - bana uyan , evde tv istemeyen birini aldim.
sanki adam sevgiliyken "futbol ne sacma ya 11 erkek kosup duruyor" diyordu da evlendi bir anda avrupa ligini bile izler oldu.
sevgiliyken kendi evinde,agasinda, stadyumda maclari takip eden adamlar (nasilsa bensiz ne guzel zaman gecirsin erkek arkadaslariyla) diye hosgoruluyor hic dusunmuyorlar bu futbol biten birsey degil her hafta her hafta mac mi izleyecegim diye, basiyorlar nikahi.
sonra derbi günü TV kapatip adami kışkırtıyor.
alternatif de yok, "izleme bugun tiyatro biletimiz var, bugun yildonumu izleme" falan da degil. "izleme, ben istemiyorum otur evde sıkılalım beraber"
sonra adam bıktım diyince agrin gidiyor.
e bıktırma
Benimki de aynıydı en azından evde durması benim için çok daha iyi😂 maç izlemiyordu S Sport Plus aldım avrupa ligi ispanya ligi her şeyi izlemeye başladı, bazen beraber izliyoruz görüntü kalitesi falan baya güzel olunca kendini izletiyor

Benimki de aynıydı en azından evde durması benim için çok daha iyi😂 maç izlemiyordu S Sport Plus aldım avrupa ligi ispanya ligi her şeyi izlemeye başladı, bazen beraber izliyoruz görüntü kalitesi falan baya güzel olunca kendini izletiyor
sen de seviyorsan ne güzel, herkes kendine uyan birini bulmali. kadin "ne sacma onca adam bir topun pesinde napiyorlar" diyorken adam afrika ligini bile izliyorsa o evlilikte cok da uyum olmaz.
ben 2010dan beri tv izlemiyorum. ogrenci evimde tv olmadi, onca zaman izlemeyince evde devamli ses yapan ve negatiflik sacan - kendi ideolojisini yayan birseyin olmasi fikri cok sacma gelmeye basladi. zamanla sigara gibi nefret ettim tvden, degil ki mac izlemek.
cok sevgilim oldu bekarken, tatlış işinde gücünde insanlardi ama acun ılıcalı kanalını izleyen, surviver, haftalik yayinlanan dizi takip eden ya da bir takımın fanatigi adamla koklaştım gectim, evlenmeyi asla dusunmedim bile.
esim tum gun koltukta tv mac izleyip plah station oynayacagina haftada bir aksam ciksin esi dostuyla hali sahada futbol oynasin, birseyler icsin sosyallessin eve gelsin daha iyi. En azindan toto kasi yerine baldirlari calisir, bir ise yarar.
simdi tvden benim kadar nefret eden esimle tvsiz evimizde keyifle yasiyoruz :) asla da almayi düşünmuyoruz.

sen de seviyorsan ne güzel, herkes kendine uyan birini bulmali. kadin "ne sacma onca adam bir topun pesinde napiyorlar" diyorken adam afrika ligini bile izliyorsa o evlilikte cok da uyum olmaz.
ben 2010dan beri tv izlemiyorum. ogrenci evimde tv olmadi, onca zaman izlemeyince evde devamli ses yapan ve negatiflik sacan - kendi ideolojisini yayan birseyin olmasi fikri cok sacma gelmeye basladi. zamanla sigara gibi nefret ettim tvden, degil ki mac izlemek.
cok sevgilim oldu bekarken, tatlış işinde gücünde insanlardi ama acun ılıcalı kanalını izleyen, surviver, haftalik yayinlanan dizi takip eden ya da bir takımın fanatigi adamla koklaştım gectim, evlenmeyi asla dusunmedim bile
simdi tvden benim kadar nefret eden esimle tvsiz evimizde keyifle yasiyoruz :) asla da almayi düşünmuyoruz.
Kendim pek tv izlemem ama izlenirse ortamda cokta problem etmem izlerim bende tabi kendi karariniz

Canım hobi olarak seramik kursu gibi belediyenin ücretsiz kurslarına gitsen? İş bulman senin için daha iyi olur ama bulamıyorsan böyle şeyler tavsiye ederim. Eşinle alakalı tartışmalar ve onun sıkılma durumu da olabilir fakat ilişkinizi farklı bi noktaya taşımayı deneyebilirsiniz. Yeni şeyler deneseniz vs, karşılıklı anlayışla aslında bana kalırsa çözülebilecek şeyler anlatmışsın.

Bende yeri geliyor kocamdan sıkılıyorum,ama bu sevmiyorum demek değil,insan herşeyden uzaklaşıp kendine dönmek istiyor ama bunu söylemenin yolu bu değil,erkek dangozluğu işte,sorunlar çözülmüş mutlu oldum....

Back
X