• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sıkılmış

Günde 10 saat oyun oynamıyorsa bırakın oynasın, istiyorsa her maçı izlesin. Kendi tuttuğu takım değil diyoruz ama kendi takımının sıralamasını da etkiliyor o maçın sonucu diye izliyorlar işte. Siz de maç izlediği günlerde kendi sevdiğiniz şeyleri yapın. Ben üstüme battaniyemi çekip dizimi izliyorum, bazen hobi olarak ilgilendiğim şeyleri yapıyorum bazen sevdiğim için mutfakta vakit geçiriyorum. Tam tersi bana ben de kendime vakit ayırıyormuşum hissi veriyor bu maç günleri.

Sebepten bağımsız kurduğu cümle üzmüş sizi, farkındayım. Ama anlatırken demişsiniz ya, yalnız yaşamaya alışkın diye, bir de yaşça 35 üzeri bir yaşta evlenmişse inanın onların ruhuna işlemiş oluyor o sere serpe yalnız yaşama hissi. Bu tip erkekler evlilik, kadın beklentisi, kısıtlanma(kendilerince), evdeki diğer kişinin isteklerine dikkat etmek vs bunlar konusunda çoğu zaman şikayet ediyorlar. Sizinki de bu şekilde olmuş gibi geldi. Madem yalnızlığa alışmış ve evliliğe gelemeyecekmiş evlenmeseymiş. Davranışlarını gözlemleyin, bu cümleyle direkt boşanılmaz saçma sapan bir ruh hali içindeyken tutamamış söylemiş gibi duruyor. Bazen gerçek düşüncemiz değilken karşı tarafı o an kızıp yıpratmak için bu tip şeyler söylenebiliyor. Eğer böyle bir şeyse sorun yok ama tam da cümlelerindeki anlama gelecek şekilde davranmaya devam ederse o zaman başka düşünürsünüz.

Ay 3 ay cokmuş ya…
Evet gitsin. Ama akşam dönsün.
Yanında horlaması bile tatlı gelir. Güven verir. :KK22:
Keşke ama öyle bir şansımız yok. Ben de iş bulamıyorum. Böyle çok şiddetli kavgaları olan biri okusa bu da dert mi der belki ama dert cidden.

Laf aramızda, bazen ben de kocam gitse diye gözüne bakıyom :sus:
Gidip de akşam gelince onu daha çok seviyom :p

Ben çocuktum, annem derdi ki, bi kadına beddua edeceksen kocan emekli olsun de. :KK45:

Şimdi böyle ya, devam ederse bir süre sonra diğer odada nefes alması bile batacak sana 😬
Haha çok tatlı sfsghs

Gerekirse tedavi olun şu kavgacı veya huysuz yönünüz değiştirin . Bin bir emekle kuruldu o evlilik adam maaşı yüksek diye bütün evi dizmiş çeyize kadar, minnet duygusu da mi yok hic sizde . Geçinmeye gönlünüz olsun lütfen o kadar sevip evleniyorsunuz yazik değil mi niye çözüm boşanma olsun dilinizi tutmak da bir seçenek.

Günde 10 saat oyun oynamıyorsa bırakın oynasın, istiyorsa her maçı izlesin. Kendi tuttuğu takım değil diyoruz ama kendi takımının sıralamasını da etkiliyor o maçın sonucu diye izliyorlar işte. Siz de maç izlediği günlerde kendi sevdiğiniz şeyleri yapın. Ben üstüme battaniyemi çekip dizimi izliyorum, bazen hobi olarak ilgilendiğim şeyleri yapıyorum bazen sevdiğim için mutfakta vakit geçiriyorum. Tam tersi bana ben de kendime vakit ayırıyormuşum hissi veriyor bu maç günleri.

Sebepten bağımsız kurduğu cümle üzmüş sizi, farkındayım. Ama anlatırken demişsiniz ya, yalnız yaşamaya alışkın diye, bir de yaşça 35 üzeri bir yaşta evlenmişse inanın onların ruhuna işlemiş oluyor o sere serpe yalnız yaşama hissi. Bu tip erkekler evlilik, kadın beklentisi, kısıtlanma(kendilerince), evdeki diğer kişinin isteklerine dikkat etmek vs bunlar konusunda çoğu zaman şikayet ediyorlar. Sizinki de bu şekilde olmuş gibi geldi. Madem yalnızlığa alışmış ve evliliğe gelemeyecekmiş evlenmeseymiş. Davranışlarını gözlemleyin, bu cümleyle direkt boşanılmaz saçma sapan bir ruh hali içindeyken tutamamış söylemiş gibi duruyor. Bazen gerçek düşüncemiz değilken karşı tarafı o an kızıp yıpratmak için bu tip şeyler söylenebiliyor. Eğer böyle bir şeyse sorun yok ama tam da cümlelerindeki anlama gelecek şekilde davranmaya devam ederse o zaman başka düşünürsünüz.
Uzun uzun yazmışsınız elinize sağlık çok da güzel yazmışsınız. Evet tam o yaş sınırında evlendik biz de.
Bu cümle benim için çok ağır geliyor aklımdan hiç çıkmıuor sürekli kulaklarımda çınlıyor bu söz. Hiç bir şey olmamış gibi davranamam kendimi biliyorum.

Gerekirse tedavi olun şu kavgacı veya huysuz yönünüz değiştirin . Bin bir emekle kuruldu o evlilik adam maaşı yüksek diye bütün evi dizmiş çeyize kadar, minnet duygusu da mi yok hic sizde . Geçinmeye gönlünüz olsun lütfen o kadar sevip evleniyorsunuz yazik değil mi niye çözüm boşanma olsun dilinizi tutmak da bir seçenek.
İnanır mısınız terapiye gittim ama sadece soru cevap gibi geçti bir sonuç alamadım. O yüzden keşke ilacı olsa alsam diyorum. Geçinmeye gönlüm var yok değil ama söylenen söz çok ağır değil mi sizce de?

Anlattıklarınız erkeklerin bir çoğunun yaptığı şeyler. Bizim evde de dün akşam maç buluşması vardı. Erkek kardeşim geldi. Birlikte izlediler, çocuklar oynadı.

Erkekler maç,oyun gibi bir şeye kafayı takınca müdahale edilmesini sevmiyorlar. Bende eşime maç izleme desem kavga çıkar.

İnanır mısınız terapiye gittim ama sadece soru cevap gibi geçti bir sonuç alamadım. O yüzden keşke ilacı olsa alsam diyorum. Geçinmeye gönlüm var yok değil ama söylenen söz çok ağır değil mi sizce de?
Söz ağır ama düşünün bi bu söze gelene kadar ne oldu ben ne yaptım deyin . Neden iyi olabilecek bir evlilik bitsin . Sözü bırakın ve şu an geçinmek istiyorsanız gidip güzelce konuşun.

Söyletene de bakalım mı biraz? Evliliği adamın burnundan getirip sonra vay efendim ağır konuştu demek ne kadar doğru?

Gercenten ağır bir söz ama ilk kez dememiş. İşin açığı sürekli soyleniyorsaniz adam da hakli. Kim olsa sıkılır. Ama bu çekip gideceğim bosanacagim anlamına gelecek diye birşey de yok.
Mesela demişsiniz ya eskiden trip atardım peşimde sebeklikler yapardı diye. Gerçekten hiç kimse hiç kimsenin boş triplerini çekmek istemiyor. Ayrica sevgi göstergesi de değildir trip çekmek. Kim seve seve trip çeker Allah aşkına. İnsanın çocuğu bile trip atsa, memnuniyetsiz davransa insan o durumdan da sıkılıyor yani. Geçinmeye gönlünüz olsun.

Ben eşimle maç izliyorum alış
Eşim belgeselime, filmime karışsa ben de sıkılırım. Eşini sıkboğaz etme. Tapulu malın değil. Bunu anla. Kaybeden sen olursun boşu boşuna. Kendinle vakit geçirirken eğlenmeli insan. Eşinin hobisi o. Sen de bir hobi bul.

Söz ağır ama düşünün bi bu söze gelene kadar ne oldu ben ne yaptım deyin . Neden iyi olabilecek bir evlilik bitsin . Sözü bırakın ve şu an geçinmek istiyorsanız gidip güzelce konuşun.
Dün gece konuşmak istedim yarın konuşuruz dedi ki benim huyumu biliyor ben o an meseleyi çözmezsem çok kötü oluyorum ben kaygılı o kaçıngan bağlanan malesef. Konuşamadık yani şimdi bugün nasıl olacak bilmiyorum ben açmasam belki o da açmayacak ben de açmak istemiyorum konuyu kırılan benim çünkü

Çıkıp bir yere pazar kahvaltısına gidin havaniz değişsin biraz bence .

Dün gece konuşmak istedim yarın konuşuruz dedi ki benim huyumu biliyor ben o an meseleyi çözmezsem çok kötü oluyorum ben kaygılı o kaçıngan bağlanan malesef. Konuşamadık yani şimdi bugün nasıl olacak bilmiyorum ben açmasam belki o da açmayacak ben de açmak istemiyorum konuyu kırılan benim çünkü
Kırılmayın gidip konuşacaksınız ha deseniz ki kimse konuşmasın böyle berbat devam etsin boşanalim siz bilirsiniz. Benlik bisey yok evlilik ikinizin ama siz huysuzsaniz baska evliliklerde de bu karşınıza çıkacak. Geçinmek kolay aslında, ki çok büyük hataları yok adamın. Kendi huyunuz düzelmeli daha sakin olun . O an çözülmeli benim için demişsiniz ama Adam o an konuşmak istemiyor sizinki bencillik. Sabırlı olun .

Söyletene de bakalım mı biraz? Evliliği adamın burnundan getirip sonra vay efendim ağır konuştu demek ne kadar doğru?
Bakış açısı saygı duyuyorum. Ama bir kadın her diziyi izlese kocası bir gün şu diziyi izleme dese de aynı şeyi mi söylerdiniz? Nedense konu erkeklerin maç izlemesi olunca tüm kadınlsr normal görüyor ama tersi olsa kadına her diziyi de izleme denirdi. Zaten avrupla liglerini bile izliyor bu maçı da izlemeyebilirdi bana göre.

Bakış açısı saygı duyuyorum. Ama bir kadın her diziyi izlese kocası bir gün şu diziyi izleme dese de aynı şeyi mi söylerdiniz? Nedense konu erkeklerin maç izlemesi olunca tüm kadınlsr normal görüyor ama tersi olsa kadına her diziyi de izleme denirdi. Zaten avrupla liglerini bile izliyor bu maçı da izlemeyebilirdi bana göre.
Izlemeyip ne yapacaktiniz diye sordum cevap vermedin. Derbi maçı da izlenir ayrıca, daha önce de yazdım. Çok dip dibe duruyorsaniz bir cafede falan çalışamaz mi haftanın bir kaç günü? Ya da kütüphanede? Hobiyle sporla olmaz diyorsun da yapıyor musun bunları? Çok sikayetleniyorsun sanki ya bilemedim. Evlenmeden önce nasıl zaman geçiriyordunuz?

Ben eşimle maç izliyorum alış

Eşim belgeselime, filmime karışsa ben de sıkılırım. Eşini sıkboğaz etme. Tapulu malın değil. Bunu anla. Kaybeden sen olursun boşu boşuna. Kendinle vakit geçirirken eğlenmeli insan. Eşinin hobisi o. Sen de bir hobi bul.
O neden beni kaybetmiş olmuyor ben kaybetmiş oluyorum?

Bizim olayımız tam tersi kuzum ayrı ayrı çıkarsak değişir havamız belki:) sürekli dipdibelikten bu hallerdeyiz.
Rahat bırak canım kafani onu rahat bırak .Herşey hemen o anda hallalocak diye birşey yok.Hemen bi panik halinde dünya batmış gibi yapma.Sen çık bir kahve iç onuda bırak kendi haline .Bir güç topla bir nefes al.Bence rahatla konuyu da bırak o açsın birşey diyecekse

O neden beni kaybetmiş olmuyor ben kaybetmiş oluyorum?
Işte boyle düşündüğün sürece kaybeden sen olacaksın maalesef. Bu bir rekabet ya da yarış değil. Sen elinden geleni yap önce bakalım

Back
X