How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşim sigarayla berjerin minderini yaktı, çözüm arıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Koltuk renginde ojeyle o süngerin rengini kapatıp üzerine koltuk şalı atardım

Esim sigarayla berjerin minderini yakti aldigim mobilyaciyla konustum tekrar gerilmesi lazim 1000 1500 arasi maliyeti var dedi suan okadar ücret odeyemem .. bana bi cözüm önerisi verebilcek olan varmi berjeri gordukce tansiyonum cıkıyor daha 8 9 aylik mobilya lutfen yardimci olun

Yanan sadece minderse , minderin kumaşını değiştirmek yeterli değil mi ?

Esim sigarayla berjerin minderini yakti aldigim mobilyaciyla konustum tekrar gerilmesi lazim 1000 1500 arasi maliyeti var dedi suan okadar ücret odeyemem .. bana bi cözüm önerisi verebilcek olan varmi berjeri gordukce tansiyonum cıkıyor daha 8 9 aylik mobilya lutfen yardimci olun

Acil koltuk tamircilerine bakın. Çok acil yaparlar işinizi

İnternette bununla ilgili videolar vardı. Aynı kumaştan küçük bir parça ve yapıştırıcıyla yama yapıyorlar. Kumaşı parçaladıkları için kırçıllı bir kumaşsa yama olduğu pek belli olmuyor.

Yani benim icin acil size gore olmasada sonucta yeni bi koltuk alicak veya tadilat yaptiricak imkanim yok bebegim icin masraf yapiyorum bu sartlarda o bile zorluyor .. dalga gecmenize gerek yok
Dalga gecmek degil nukte bu..
Ayirca dun yanmis ve konu acmissiniz zaten.
Simdi de ayni konuyu tekrar acmissiniz anladigim kadariyla.Olay vuku bulmus ve uzerinden 1 gun gecmis,zaten bu acil olmaz.
Evet uzucu,ama bu denli maddi kayginiz var ise esinizde mindere yakin bir yerde sigara icmemeliydi bence..
Konu uzucu ama basliginiz konunuza uygun degil.En azindan benim icin.
Yoksa amacimiz sizi kirmak veya dalga gecmek degil.

Aynı renk kumaştan örtü bulun

Evet dun gece acmistim konu belki basina gelen varsa yardimci olur diye dusundum bugunde mobilyaci fiyat verince tekrar actim cunku imkanim yok kaplama yaptirmaya napalim kalcak boyle şans işte
Eşinize söyleyin aklı başında insanlar evde hamile biri varken içerde sigara içmezler.

Hamile karısı koltuğa verecek 1000 liranın hesabını yaparken sigaraya verilen paraya acımıyor sanırım. Maksimum 2 aylık sigara parasına yapılır o koltuk.

Bebeğiniz için birikimi sadece siz düşünüyorsunuz demek ki eşiniz sigaraya verdiği paraya acımıyor bir de odada içiyor.

Neyse minderi ters çevirin demeye geldim ben.

ben olsam yaptırmam kalsın öyle
kocanızın hep hatasını yanlışlarını düzeltmeyin arkasını toplamayın anlıyorum üzülüyorsunuz içinizde kaldı ama onu orada görürse belki bundan sonra daha dikkat eder.

Back