How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşim sigarayla berjerin minderini yaktı, çözüm arıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.699
En iyi cevaplar
1
3.971
83
Esim sigarayla berjerin minderini yakti aldigim mobilyaciyla konustum tekrar gerilmesi lazim 1000 1500 arasi maliyeti var dedi suan okadar ücret odeyemem .. bana bi cözüm önerisi verebilcek olan varmi berjeri gordukce tansiyonum cıkıyor daha 8 9 aylik mobilya lutfen yardimci olun

Yangin nerede ? Yarali var mi ?
Tulumbacilar gibi kosusturup geldik ?
Bu mudur yani ? Acil.. :\
Yani benim icin acil size gore olmasada sonucta yeni bi koltuk alicak veya tadilat yaptiricak imkanim yok bebegim icin masraf yapiyorum bu sartlarda o bile zorluyor .. dalga gecmenize gerek yok

Şimdi o kadar ücret vermezseniz bir sene sonra iki katı olacak. Hiçbir şey yerinde durmuyor. Ama durumunuz buna el evrmiyorsa haklısınız birşey diyemem.

Geçici çözüm olarak üstüne örtü ürtün veya battaniye falan atın altında kalsın. Sonrada yenilersiniz. En azından o süre zarfında gözünüze batmaz.

Şimdi o kadar ücret vermezseniz bir sene sonra iki katı olacak. Hiçbir şey yerinde durmuyor. Ama durumunuz buna el evrmiyorsa haklısınız birşey diyemem.

Geçici çözüm olarak üstüne örtü ürtün veya battaniye falan atın altında kalsın. Sonrada yenilersiniz. En azından o süre zarfında gözünüze batmaz.
Teşekkur ederim

Yani benim icin acil size gore olmasada sonucta yeni bi koltuk alicak veya tadilat yaptiricak imkanim yok bebegim icin masraf yapiyorum bu sartlarda o bile zorluyor .. dalga gecmenize gerek yok
Hakikaten yangın olsa kk ya soracak sankı evim yanıyor napayım dıye

Hakikaten yangın olsa kk ya soracak sankı evim yanıyor napayım dıye
Sizde pusuda bekliyorsunuz masallah kime laf carpalim diye alt tarafi benim icin onemli ve acil olan sizin fikirlerinize ihtiyaç duydugum birseyi sormak istedim ve yeterince pisman oldum sayenizde keske yazmasaydim

sabahta açmıştınız sanırım bu konuyu. valla çok kötü biyer yanmış. benim içim acıdı. ne olur ki oraya anca komple kaplatabilirsiniz

koltuk örtüsü at üstüne geç o zaman yaptırana kadar, Acil acil bu muydu :D zamanı geriye mi alalım napalım yanmış kül olmuş. Evin içinde sigara içilmez zaten

tabi kaplama fiyatlarını hiç bilmiyorum astarı yüzünü geçer mi
Evet dun gece acmistim konu belki basina gelen varsa yardimci olur diye dusundum bugunde mobilyaci fiyat verince tekrar actim cunku imkanim yok kaplama yaptirmaya napalim kalcak boyle şans işte

Sizde pusuda bekliyorsunuz masallah kime laf carpalim diye alt tarafi benim icin onemli ve acil olan sizin fikirlerinize ihtiyaç duydugum birseyi sormak istedim ve yeterince pisman oldum sayenizde keske yazmasaydim
Keşke eşiniz de sizin kadar düşünceli olsaydı da bu koltuğun üzerinde sigara icmeseydi.Benim eşimde sigara kullanıyor ama balkonda içiyor,hem içerideki insanlar rahatsız olmuyor,hem de böyle bir olasılığa mahal vermiyor.Yazık,üzüldüm gerçekten bu hayat şartlarında gerçekten zor.

Evet dun gece acmistim konu belki basina gelen varsa yardimci olur diye dusundum bugunde mobilyaci fiyat verince tekrar actim cunku imkanim yok kaplama yaptirmaya napalim kalcak boyle şans işte
ona yakın bi kumaşla yama filan yapsanız ya ne biliyim belki saçma gelir size ama inanın çok üzüldüm pek de bu işlerden anlamam gerçi

O teklif edilen paraya yeni berjer alınır
Ben olsam gri yün iplikle bir aplike örer oraya dikerdim .

Dur bacım ben sızden yanayım azcık sakın ol yangın cıksa sankı buraya mı danışacak kovayla suyu mu sondureyım yoksa itfaiyeyi mı arayayım dıyesoracak sankı demek istedim.. minder ters cevrılebılseydı keske

LCW home bölümünde, madame coco - english home gibi yerlerde koltuk şalları var.
Hem dekoratif duruyor hem orayı kapatır.
Tamamen örtü gibi değil de, koltuğun üstüne, sırt koyma yerine şal koymuşsunuz gibi düşünün.
TV battaniyesi bile iş görür bence.

Back