Konu sahibi şiddet görüyor olabilir diye düşünüyorum.'Benimle nasıl konusacağını sana öğreteceğim.'
Ne demek istemiş burada anlayamadım ben
Üye olduğumdan beri okuduğum en cuk oturan yorum Allah iyiliğini versinSeninde anan 5 para etmez diyceeennn olmuyo ışte
Direk tehdit ediyo dayak ne demek ogreticem demek. Al iste çünkü senin kendisine mecbur olduğunu düşünüyor vs. asla gidemeyecegini düşünüyor o yüzden hep bu sözlerEşimin ailesinin yanina tatile geldik.eşim ben ve 2 çocuğumuzu bıraktiktan sonra çalişmak için geri dondu.orda kalirken su parasi normalden çok geldi.ben kizimi banyo yaptirackken kv su vanasini kistiğini fatk ettik.bunu eşime anlattim.zoruma gittiğini soyledim.eşim orda kalmamak için bahane urettigimi soyledi.arada başka konusmalarda oldu.ben bazi seylere seni sevdiğim için katlaniyorun dedim.sevgin beş para etmez dedi.çok kırıldım.evlendikten sonra kendime olan guvenim gitti.neşeliydim eser kalmadi.bağiriyor kufrediyor meslek gereği sinirli diyorum alttan aliyorum.iyice pısırık oldum.yardım edin.benimle nasıl konuşacağini sana ogreteceğim diyor.kendime guvenimi nasil geri getirebilirim.onun sevgisine muhtaç olmadıgımı bilsin istiyorum
O kadar doğru soyledinki helal olsunKadinlar kendi ailelerinin hatalrini olgunlukla karşilarken erkekler aileleri ne ysparsa yapsin asla hatalarini kabul etmiyormuş.bunu çok iyi anladim.
Olur bence yaSeninde anan 5 para etmez diyceeennn olmuyo ışte
Bu cazgirliktan öte edepsizlige girer. Şiddet gorme mesele değil de kopuş olacağı kesin. Hani derler ya "kavgada söylenmez" diye,hah tamda oOlur bence yaSusandan pısandan vicdan yapıp anlamayan adam,geriye kalan tek ihtimal olan cazgırlıktan anlar.İki üç gebertin karşılığını takır takır verin.Şiddet görürüm diyosanız bilemem.Buna cesaret edemem diyosanız yine susunda,hiçte korkmam o 3 vursun bende bir vururum gebertirim diyosanız (ki galiba diyemiyosunuz) saldırın.Şiddet ihtimali yoksa zaten sıkıntıda yok.
Bu cazgirliktan öte edepsizlige girer. Şiddet gorme mesele değil de kopuş olacağı kesin. Hani derler ya "kavgada söylenmez" diye,hah tamda o
Olur bence yaSusandan pısandan vicdan yapıp anlamayan adam,geriye kalan tek ihtimal olan cazgırlıktan anlar.İki üç gebertin karşılığını takır takır verin.Şiddet görürüm diyosanız bilemem.Buna cesaret edemem diyosanız yine susunda,hiçte korkmam o 3 vursun bende bir vururum gebertirim diyosanız (ki galiba diyemiyosunuz) saldırın.Şiddet ihtimali yoksa zaten sıkıntıda yok.