eşim sevgin beş para etmez dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durumlarda evli kadinlar icin yapilacak 2 sey var, cok basit.

Eger "ben bu kufurleri,hakaretleri,asagilamalari ve mutsuzlugu kabul edemem, bu evde de bu sebeplerle barinamam." diyorsaniz, bosanacaksiniz... Bu birinci yol...

Eger bosanmayacaksaniz, buna maddi/manevi gucunuz yoksa, cesaretiniz yoksa vs vs... Yani o adamla oyle ya da boyle yasama dusuncesindeyseniz, hicbirseyden sikayet etmeden oturacaksiniz... Hele duzelmeyecek hoduk bir esiniz varsa kesinlikle tahrik etmeyeceksiniz,sineye cekeceksiniz.

Cunku ikinci secenekte,cevap verirseniz,uste cikarsaniz,hakliliginizi iapat cabasina girerseniz, hoduk koca sizi mutsuz etmeye,kufur etmeeye ve sizi yaralamaya devam edecektir. Bunun da en basit careai susmaktir. Pohpohlayacaksiniz,dusuncelerini destekleyeceksiniz,ailesi hakkinda hep iyi konusacaksiniz... Eger kotu bisey yapiyorsa ailesi; "annen vanayi kismis cocugu zor banyo yaptirdim,kotu niyeti yoktur mutlaka, soyleseydim acardi ama utandim" gibi yuvarlak, ailesinin ne yaptigini ona belli eden ama kotulemeyen bir portre cizeceksiniz.

Yani eger bu adamddan bosanmayacaksaniz didismenin anlami yok, onu soyle bunu soyle diyenlere de kulak asmamanizi tavsiye ederim. Cunku siz o karsiliklari verdiginizde ve karsiliginda sozlu ya da fiziki siddete maruz kaldiginizda buradan kimse sizi savunamayacak...

Annem hasta ve oruç tutuyor.en kotusu ablam eşinden şiddet gorduğu için annemin yaninda boşanma davasi var.bi de ben orda olursam annem rahat edemez.sirf annem biraz rahat olsun diye gitmek istemiyorum.iki çocuk var bide ablaminki.bir araya gelince annem kaldiramiyor
Anladim canim senin kalmama sebebini degil de esinin senin niye orda kalman icin israr ediyo onu sordum sadece???

ya işte ana kuzusu olup ta eşine cephe lan şu erkekler yok mu!
sen kendin demişsin "pısırık oldum "diye. neden ipleri bu kadar onun eline verdin. çok alttan almışsın. bir insana ne kadar musamaa gösterirsen,bu kadar kötü olursun işte.
ayrıca sana ettiği o laf hiç hiç olmamış! niye senle evli o zaman. hayret bir şey..

Neden evinizde değilsiniz?
Esiniz yokken kayinvalidenizde kalmaniz cok sacma degil mi?

Annem hasta ve oruç tutuyor.en kotusu ablam eşinden şiddet gorduğu için annemin yaninda boşanma davasi var.bi de ben orda olursam annem rahat edemez.sirf annem biraz rahat olsun diye gitmek istemiyorum.iki çocuk var bide ablaminki.bir araya gelince annem kaldiramiyor
Evine dön o zaman orada durmak zorundamısın?

sevgin tabikide beş para etmez ! eder mi kardeşim ailesine yalakalık yapcaksın nederse he he diyip boyun eğceksin asla şikayet etmiyceksin onlar paşa onlar değerli ...
bak ozaman nasıl kendin bir hiç olup sevgin değerli oluyor !

Bu durumlarda evli kadinlar icin yapilacak 2 sey var, cok basit.

Eger "ben bu kufurleri,hakaretleri,asagilamalari ve mutsuzlugu kabul edemem, bu evde de bu sebeplerle barinamam." diyorsaniz, bosanacaksiniz... Bu birinci yol...

Eger bosanmayacaksaniz, buna maddi/manevi gucunuz yoksa, cesaretiniz yoksa vs vs... Yani o adamla oyle ya da boyle yasama dusuncesindeyseniz, hicbirseyden sikayet etmeden oturacaksiniz... Hele duzelmeyecek hoduk bir esiniz varsa kesinlikle tahrik etmeyeceksiniz,sineye cekeceksiniz.

Cunku ikinci secenekte,cevap verirseniz,uste cikarsaniz,hakliliginizi iapat cabasina girerseniz, hoduk koca sizi mutsuz etmeye,kufur etmeeye ve sizi yaralamaya devam edecektir. Bunun da en basit careai susmaktir. Pohpohlayacaksiniz,dusuncelerini destekleyeceksiniz,ailesi hakkinda hep iyi konusacaksiniz... Eger kotu bisey yapiyorsa ailesi; "annen vanayi kismis cocugu zor banyo yaptirdim,kotu niyeti yoktur mutlaka, soyleseydim acardi ama utandim" gibi yuvarlak, ailesinin ne yaptigini ona belli eden ama kotulemeyen bir portre cizeceksiniz.

Yani eger bu adamddan bosanmayacaksaniz didismenin anlami yok, onu soyle bunu soyle diyenlere de kulak asmamanizi tavsiye ederim. Cunku siz o karsiliklari verdiginizde ve karsiliginda sozlu ya da fiziki siddete maruz kaldiginizda buradan kimse sizi savunamayacak...
En güzel oturaklı yorumu bu derın deniz kardeşımiz yazmış eliniz dert görmesin konu sahibi dikkatli okuyun inşallah bu yorumdan çok şeyler herkes kendi payına birşeyler çıkartsın

Kayınvalidenin yanında Tatilmi olur:KK57:bunada takılı kaldım ben evlerden uzak tek başıma kalayım:KK14: oh miss tabiki bu benim fikrim....

Kayınvaliorn yanında Tatilmi olur:KK57:bunada takılı kaldım ben evlerden uzak tek başıma kalayım:KK14: oh miss tabiki bu benim fikrim....
Benimki zorunlu oldu.doğum iznindeyim.doğuda gorev yapiyoruz.orda seçimden dolayi ortam iyi olmayinca memlekete gelmek zorunda kaldik.yoksa en rahati evim tabiki

o zaman basıp gelseydin annesinin yanında kalmasaydın
ne kadar taviz verirsin o kadar tepene biner canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X