eşim sayesinde küçük düştüm :(

Ya o anda panik olmuştur art niyet yok bunda öğrencilerinizin de öyle düşündüğünü sanmıyorum

size bişey olacak diye korkmuştur...

Oyle bir durumda refles olarak sesini yukseltmis olabilir inan oyle bir durumda ayni tepkiyi bende verirdim ustune körmüsun diye bagirirdim..adam birsey dememis rezil olnadiniz yani hem o ögrenciler oturupta sizin bu derdinizi düsunmez takmayin kafaniza

sen abartmışsın eşin paniklemiş canım
bende bikaç kez yaptım benim eşim de sesini yükseltmiştir ister istemez

Eşiniz size bağırmamış hakaret etmemiş

Yüksek sesle söylemiş

Sizi rezil vs etmemiş

ben anlıyorum sizi. haklısınız. burada herkes "ne var canım bunda" demiş ama ben öyle düşünmüyorum.

toplum içinde bana bağırılması çok ağırıma gider. başbaşayken de ağırıma gider, ama insan içinde ters bir sözü, bir azarlanmayı çok daha fazla önemserim. gururum kırılır.

panikle ve refleksle de öyle demiş olsa, demek ki refleksi kaba saba diye düşünürüm ve üzülürüm.
aynı durumda eşiniz olsa, siz paniğinizi nasıl yansıtırdınız? eşiniz gibi azarlayarak mı? hiç sanmam.

Erkeklerin genel öküzlüğüdür bu maalesef ben de yaşamıştım aynı durumu takma boşver onlar ne yaparlarsa hep sığındıkları kelime ben öyle demedim böyle demek istedim aslında deyip dururlar hep bi bahaneleri hazırdır

evet eşiniz bir an paniklemiş bencede ama size seslenirken konuşma tarzı biraz sertse birde öğrencileriniz var diye azarlanmış küçük düşmüş hissetmiş olabilirsiniz anlıyorum banada çok tanıdık geldi fakat bence küçük düşecek bir durum söz konusu değil öğrenci milletinide siz bizden daha iyi bilirsiniz neyi ne kadar önemsiyorlarki. bizde öyleydik zamanında. kendinize sorun edecekseniz bu durumu bir daha daha dikkatli olması konusunda akşama bunu ona söyleyin bakın isteyerek yapmadığı için özür de dilemiş size biraz yüzeysel olarak gelsede erkekler genelde böyle yüzeyseldir zaten biz kadınlara göre öyle değilmi.hiç üzülmeyin bence küçük falan düşmemeişsiniz ama kırgınlığınızı ona söyleyin bidaha daha dikkatli olsun toplum içinde uyarırken.

Aynen katılıyorum canım kim olursa olsun toplum içinde rencide edilmemeli herkesin bir gururu var ve hele ki eşin toplum da sana bağırırsa o toplum da bi insiyatifin kalmayıp başkalarının da sana bağırma olasılığı çok yüksek..

Öğrenci milleti işte her şeyi abartır konuşur ne bileyim yaa...Sonuçta onların karşısında hocasın belli bir saygınlığın var kocası tarafından azarlanan kadın konumuna düştüm diye üzülüyorum
Ben herkesin içinde bağırdı diye üzüldüm ben eşimi hatalı da olsa asla dışarda bağırmam küçük düşürmem yapıma ters

bence buyutulecek bırsey yok esınızde kokrtugu ıcın sesı yukselmıstır:)

Eşiniz tamamen panik ve size bir şey olacak korkusuyla istemeden sesini yükseltmiş, yani tamamen sizi düşünerek bağırmış ama o panikle fark etmeden sesi gür çıkmış. bence art niyetli ya da sizi küçük düşürmek amaçlı yapılmış bir durum değil. bence çok uzatmayın kırgınlığı. uyarmasa bu sefer de araba üstüme geliyor adam hiç oralı bile olmuyor düşüncesiyle kırılıcaktınız

Bence eşiniz panikledigi için öyle bagırmış olabilir mi?
sizde bence çok sıkıntı yapmayın

Eşiniz o panikle sizi uyarmış kızmamış

bazen insanlar istemeden bağırıyor. benim de komik hikayem var..
bir konser günü deli gibi susamışız. kalabalık büfe dolu yani üstelik kazık da yiyoruz. neyse su istedim birkaç tane. büfedeki kız ayran veriyordu su suuuuu diye bir bağırmışım ben bile naptığımı anlamadım. yanımdaki kardeşim ve arkadaşım ne bağırıyorsun kıza dediler de öyle anladım bağırdığımı :)

çok büyütmeye gerek yok. ama öğrenciler ne kaba kocası var diyebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…