size mi kadın diye hitap etti yoksa sürücü mü kadındı ?
size bişey olacak diye korkmuştur...Merhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler.Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Çok kırıkldım, şimdi işteyim biraz mesajlaştık o da kerhen tamam iyi özür dilerim sesim yüksek çıkmış falan dedi ama abartığımı düşünüyor sizce ben mi abartıyorum gerçekten?
O zaman hakaret sözkonusu değil adam telaştan bağırmıştır bence rezil olacak bir durum değilSürücünün kadın olduğunu belirtmiş aşağıda yazıyor
Aynen katılıyorum canım kim olursa olsun toplum içinde rencide edilmemeli herkesin bir gururu var ve hele ki eşin toplum da sana bağırırsa o toplum da bi insiyatifin kalmayıp başkalarının da sana bağırma olasılığı çok yüksek..ben anlıyorum sizi. haklısınız. burada herkes "ne var canım bunda" demiş ama ben öyle düşünmüyorum.
toplum içinde bana bağırılması çok ağırıma gider. başbaşayken de ağırıma gider, ama insan içinde ters bir sözü, bir azarlanmayı çok daha fazla önemserim. gururum kırılır.
panikle ve refleksle de öyle demiş olsa, demek ki refleksi kaba saba diye düşünürüm ve üzülürüm.
aynı durumda eşiniz olsa, siz paniğinizi nasıl yansıtırdınız? eşiniz gibi azarlayarak mı? hiç sanmam.
Şuan tek düşündüğünüz öğrencilerinizin sizi gördüğü :) takmayın onlar şuan aa kocası bağırdı diye konuşmuyorlardır kaza atlattı da eşi farketti Allahtan falan diyorlardır.
Benim eşim olsa bağırmanın âlâsını yapardı araba çarpacak yani adam panik yapmış doğal olarak.
size mi kadın diye hitap etti yoksa sürücü mü kadındı ?
Valla hocaların ne yaptığını en son lisede önemsiyorduk. Unutmuşlardır bile.
Eşiniz tamamen panik ve size bir şey olacak korkusuyla istemeden sesini yükseltmiş, yani tamamen sizi düşünerek bağırmış ama o panikle fark etmeden sesi gür çıkmış. bence art niyetli ya da sizi küçük düşürmek amaçlı yapılmış bir durum değil. bence çok uzatmayın kırgınlığı. uyarmasa bu sefer de araba üstüme geliyor adam hiç oralı bile olmuyor düşüncesiyle kırılıcaktınızMerhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler.Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Çok kırıkldım, şimdi işteyim biraz mesajlaştık o da kerhen tamam iyi özür dilerim sesim yüksek çıkmış falan dedi ama abartığımı düşünüyor sizce ben mi abartıyorum gerçekten?
Bence eşiniz panikledigi için öyle bagırmış olabilir mi?Merhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler.Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Eşiniz o panikle sizi uyarmış kızmamışMerhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler.Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...