- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrenci milleti işte her şeyi abartır konuşur ne bileyim yaa...Sonuçta onların karşısında hocasın belli bir saygınlığın var kocası tarafından azarlanan kadın konumuna düştüm diye üzülüyorum
Ben herkesin içinde bağırdı diye üzüldüm ben eşimi hatalı da olsa asla dışarda bağırmam küçük düşürmem yapıma ters
panikle insanın ses tonu yükselebiliyor böyle durumlarda, rezil olcak bişey yok.
eşin normalde nasıl bi insan
Abartıyorsun tabi adam senin için endişelenmiş koruma amaçlı bağırmış rezillik nerde bunda? Öğrencinin ne düşüneceği niye önemli bu kadar kavga ederken bağırmamış ki eşin. Bi de kalkmış özür dilemiş bence sen de eşini kırdığın için özür dile öğrenci kimdir ya ne düşünüyorsa düşünsün ilkokul çocuğu mu sanki olumsuz etkilenir diye endişelenesin. Koca koca insanlar sizin kadar üstlerinde durmadıklarına eminimMerhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler. Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Çok kırıkldım, şimdi işteyim biraz mesajlaştık o da kerhen tamam iyi özür dilerim sesim yüksek çıkmış falan dedi ama abartığımı düşünüyor sizce ben mi abartıyorum gerçekten?
Kusura bakma canım, ama, bence abartıyorsun, demekki eşin korktu seni ikaz etti ,hem öğrenciler duysa nolcak eşin sana kötü birşey dememişki, herkes heyecan yapınca sesini yükseltir. Bence bukadar alıngan olma canım.Merhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler. Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Çok kırıkldım, şimdi işteyim biraz mesajlaştık o da kerhen tamam iyi özür dilerim sesim yüksek çıkmış falan dedi ama abartığımı düşünüyor sizce ben mi abartıyorum gerçekten?
Merhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler. Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...