eşim sayesinde küçük düştüm :(

Abartmissiniz
esiniz koruma icgudusuyle bile bagirmis olabilir.
ayrica o kadin da duramayabilirdi. Bizzat yasamis biri olarak soyluyorum

Öğrenci milleti işte her şeyi abartır konuşur ne bileyim yaa...Sonuçta onların karşısında hocasın belli bir saygınlığın var kocası tarafından azarlanan kadın konumuna düştüm diye üzülüyorum
Ben herkesin içinde bağırdı diye üzüldüm ben eşimi hatalı da olsa asla dışarda bağırmam küçük düşürmem yapıma ters

Hatalı da olsa bağırmam ne araba ezecek yahu :) adam paniklemiş. Kim olsa aynı şeyi yapardı.

eşiniz paniklemiş belli ve bu yüzden de sesi yüksek çıkmış abartmayın isterseniz adam düşünse bir kabahat düşünmese kabahat

Kadın size zarar vermesin diye panikle öyle çıkmış olabilir sesi. Abartmışsınız biraz bence. Kötü bir niyeti yok. sonuçta. Üniversite öğrencilerinin düşüncesi için hayat arkadaşınızı kırmayın derim. Onlar eşinizden kıymetli değil.

Ezilsen daha çok sevincek gibisin ya. Panik olmuş eşin. Bende olsam bağırırdım.

başlıkta anlatım bozukluğu var sayesinde olmaz olumsuz şeyler için , ukalalık değil de ygs ye girecek öğrencilere hatırlatma olsun :KK66:
bir an panikle bağırmış konu sahibi kızma bence , panik yapmış adamcağız olur böyle şeyler

panikle insanın ses tonu yükselebiliyor böyle durumlarda, rezil olcak bişey yok.
eşin normalde nasıl bi insan

Panikle bağırmış adam.Ne güzel sizi düşünen seven bir eşiniz var. Ben olsam bağırdı diye sevinirdim bile. :KK48::KK48: Şaka bir yana da önceki konularınızdan eşinizin çok anlayışlı ve sizi çok seven mantıklı bir adam olduğunu hatırlıyorum. Buradan bile sizi koruma güdüsüyle yapmıştır diye düşünüyorum.

Esiniz panikle yuksek sesle seslenmistir ..

Bence siz abartiyosunuz ..

Erkekler kucuk dusurmeye bayilir. Kadininda akli var hos arabadan kendini kollayacak kadar insani bazen saf yerine koyabiliyorlar uzulmeyin

panikle insanın ses tonu yükselebiliyor böyle durumlarda, rezil olcak bişey yok.
eşin normalde nasıl bi insan

Panikle de olsa bana kötü geldi daha doğrusu o kadar panik yapılacak bir şey görmedim ama eşim kadın seni ezecek ti onun için öyle yaptım diyor
Eşim normalde kolay sinirlenmez sakin yapılı yumuşak başlı biridir bağırma çağırma huyu yoktur bu yüzden de kötü hissettim hiç alışık değilim.

Merhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler. :KK43: Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki :KK61::KK61:Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. :KK43: Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Çok kırıkldım, şimdi işteyim biraz mesajlaştık o da kerhen tamam iyi özür dilerim sesim yüksek çıkmış falan dedi ama abartığımı düşünüyor sizce ben mi abartıyorum gerçekten? :KK43:
Abartıyorsun tabi adam senin için endişelenmiş koruma amaçlı bağırmış rezillik nerde bunda? Öğrencinin ne düşüneceği niye önemli bu kadar kavga ederken bağırmamış ki eşin. Bi de kalkmış özür dilemiş bence sen de eşini kırdığın için özür dile öğrenci kimdir ya ne düşünüyorsa düşünsün ilkokul çocuğu mu sanki olumsuz etkilenir diye endişelenesin. Koca koca insanlar sizin kadar üstlerinde durmadıklarına eminim

Merhabalar, olay şu, sabah işe otobüsle gidecektim, giderken elimde bilgisayarım ve kitap vs. dökümanlarım var ağır diye eşim beni otobüs durağına kadar götürecekti. Evimiz site içinde ve otobüs durağına gitmek için biraz yürümek gerekiyor. Giyindik evden çıktık, sitenin kapısından çıkarken bir araba da sitenin içine giriyordu ben de dalmışım. Eşim bana "kenara gel, kenara gelsene kadın üstüne üstüne sürüyor arabayı" diye kızarak yüksek sesle bağırdı. Kenara çekildim. Önümüzde öğrenciler vardı eşim bağırınca hepsi dönüp şöyle bir baktılar ben olduğumu görünce selam verdiler. :KK43: Üni de öğr. üyesiym site üniye yakın olduğu için bir çok öğrencim de bizim kaldığımız sitede oturuyor, derslerine girdim kaç kez tanıyorlar beni. O kadar kötü oldum ki :KK61::KK61:Eşime biraz uzaklaşınca neden bağırdın hepsi beni tanıyor bana bağırdığını gördüler rezil oldum dedim. :KK43: Eşim gayet kızdı bana "hayır ben bağırmadım sesim yüksek çıktı normal tonum bu ne bağırması hem de sen kenara çekilmeyince çekil diye öyle dedim" diyor ama kadının da beni ezecek hali yok herhalde durur kornaya basar değil mi...işte ben abartıyormuşum o bana bağırmamış. Hem de öğrenciler bana değil arabaya bakmışlar falan diye kııvırıyor, öğrenciler onun sesine dönüp baktılar bağırmasa nereden duyacaklardı...
Çok kırıkldım, şimdi işteyim biraz mesajlaştık o da kerhen tamam iyi özür dilerim sesim yüksek çıkmış falan dedi ama abartığımı düşünüyor sizce ben mi abartıyorum gerçekten? :KK43:
Kusura bakma canım, ama, bence abartıyorsun, demekki eşin korktu seni ikaz etti ,hem öğrenciler duysa nolcak eşin sana kötü birşey dememişki, herkes heyecan yapınca sesini yükseltir. Bence bukadar alıngan olma canım.

Bence okadar üzerine durup üzülme. Aynı olay benim eşimdede oluyor, bu tarz ani söylemlerde sesi normalinden biraz fazla çıkıyor bağırma dediğim de ise benim normal konuşmam böyle diyip savunma mekanizmasına dönüşüyor birden sanki ben onu hiç tanımıyormuşum gibi. Birden yüksek sesle söylemesi normal çünkü o arabanın belki de yakınıından geçerek seni korkutacağını yada çarpacağını düşünmüş olabilir bi anda.

Eşiniz evdeki özel bir konunuzla ilgili bağırmamış ki rezil olasınız. Tartışmıyorsunuz ki orada. Eşiniz üstüne geliyor araba birşey olur diye siz de duyun diye yüksek sesle demiş sadece benim eşimde diyor. Kendiniz diyorsunuz dalmışım diye o anda kadın seni farketmeyebilir bir anda frene basamayabilir herşey olabilir. Eşinizin görüp sizi uyarması iyiliğinizi istemesi mi suç yani kenara çekil denmesinden öğrenciler ne anlayabilir?

X