- 9 Ağustos 2021
- 4
- -15
-
- Konu Sahibi fridaylove
Esiniz embesil .Arkadaşlar aylardır içimi kemiren bu durumu size de açmak istiyorum. Sırf bunu sorup fikir alabilmek için üye oldum. Çünkü çevremden kimseyle paylaşamam bunu maalesef. Eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz. Kendisi muhafazakar bir insan. Bu yüzden ilk birlikteliğimizi evlendikten sonra yaşadık. İlişki esnasında ben inlediğim zaman bana "evet aşkım küçük bir kız çocuğu gibi inle" falan diyor. Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama bana o kadar tuhaf geliyor ki bu cümle. Pedofili falan aklıma geliyor ama sonra saçmalama diyorum. Direkt ona soracak cesaretim de yok. Lütfen fikir belirtin. Sizce normal mi bu? Bilinç altında böyle şeyler olabilir mi?
Allah islah etsin o nasil bi ibareArkadaşlar aylardır içimi kemiren bu durumu size de açmak istiyorum. Sırf bunu sorup fikir alabilmek için üye oldum. Çünkü çevremden kimseyle paylaşamam bunu maalesef. Eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz. Kendisi muhafazakar bir insan. Bu yüzden ilk birlikteliğimizi evlendikten sonra yaşadık. İlişki esnasında ben inlediğim zaman bana "evet aşkım küçük bir kız çocuğu gibi inle" falan diyor. Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama bana o kadar tuhaf geliyor ki bu cümle. Pedofili falan aklıma geliyor ama sonra saçmalama diyorum. Direkt ona soracak cesaretim de yok. Lütfen fikir belirtin. Sizce normal mi bu? Bilinç altında böyle şeyler olabilir mi?
sapıkArkadaşlar aylardır içimi kemiren bu durumu size de açmak istiyorum. Sırf bunu sorup fikir alabilmek için üye oldum. Çünkü çevremden kimseyle paylaşamam bunu maalesef. Eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz. Kendisi muhafazakar bir insan. Bu yüzden ilk birlikteliğimizi evlendikten sonra yaşadık. İlişki esnasında ben inlediğim zaman bana "evet aşkım küçük bir kız çocuğu gibi inle" falan diyor. Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama bana o kadar tuhaf geliyor ki bu cümle. Pedofili falan aklıma geliyor ama sonra saçmalama diyorum. Direkt ona soracak cesaretim de yok. Lütfen fikir belirtin. Sizce normal mi bu? Bilinç altında böyle şeyler olabilir mi?
Küçük demesi olayın boyutunu değiştirmiş maalesef..Arkadaşlar aylardır içimi kemiren bu durumu size de açmak istiyorum. Sırf bunu sorup fikir alabilmek için üye oldum. Çünkü çevremden kimseyle paylaşamam bunu maalesef. Eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz. Kendisi muhafazakar bir insan. Bu yüzden ilk birlikteliğimizi evlendikten sonra yaşadık. İlişki esnasında ben inlediğim zaman bana "evet aşkım küçük bir kız çocuğu gibi inle" falan diyor. Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama bana o kadar tuhaf geliyor ki bu cümle. Pedofili falan aklıma geliyor ama sonra saçmalama diyorum. Direkt ona soracak cesaretim de yok. Lütfen fikir belirtin. Sizce normal mi bu? Bilinç altında böyle şeyler olabilir mi?
istesende ögrenemezsin üye gitmişKüçük demesi olayın boyutunu değiştirmiş maalesef..
Yaşınız kaç bu arada.?
Evet bende sonradan gördüm tşkleristesende ögrenemezsin üye gitmiş
rica ederimEvet bende sonradan gördüm tşkler⚘