eşim sanalda aldattıı çaresizimm

Boşanmayacaksan neden gelip ne yapayım diye soruyosun ki. Senin yapacağın bişe yok. Adam yapıyo zaten yapacağını. Yaşa neden takılıyosun ki bu arada ha 15 olmuş ha 24 olmuş ha 50 olmuş. Olmuş mu olmuş. Ne pis adamlar var ya. Böyle yuva olmaz güzel kardeşim. Hep bu şüpheyle yaşayacksın artık sen. Ve bence o da yine yapacak. Biraz ağır konuşuyorum ama kusura bakma. Taviz tavizi doğurur. Şimdi o adama sarılıp uyuyabileceksen ne ala. Affetmemeliydin.

birgün önce tokat atıp ertesi gün barıştınız mı?
bence güvenmeye çalışmayın çünkü güven çalışarak zorlayarak yerine gelmez.
siz göz yumduğunuz için bidahaki sefere yaparsa yani yine ayrılamayız diyecek yine saklayacak
sizde bu sefer 2 değil 3 tokat atıp barışacaksınız nasılsa.
yahu bari biraz süründürseydiniz ya

Boşanamıyorsan kurcalama.

Çok mu arıyorsunuz bu adamları anlamıyorum ki evlenmeden önceki flört döneminizde hiç mi tanımıyorsunuz eşinizi insan kendini belli eder hele ki 15 yaşında bir çocukla konuşabilecek kadar alçalan bir adam her şekilde kendini belli eder karşısındaki insana pes, kabul ettiğinize göre bu durumu yapacak bir şeyiniz yok oturun evinizde kaderinize boyun eğin geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı !!!

Çaresizim diyorsun affediyorsun
bizden ne bekliyorsun arkadaşım
kocandır olsun affet dememizi mi ?

ben olsam o telefonun üstüne sifonu çekerdim o an da.

Nereye kadar bu şekilde takip edeceksin ki adam yapmasa bile hep kuşkuyla yaşayacaksın kendini yipratcaksin bir kere güvensizlik girdimi eşler arasina ya bitireceksin ya da olanları unutacaksin

bu lafı bi bırakın allasen. kocalarınızı bırakamıyosunuz onlarsız yapamıyosunuz diye çocukları alet etmeyin artık. hiçbi çocuk huzursuz bi yuvada yetişmemelidir. pedagojik konudaçok birikim sahibisiniz gibi konuşmayın.

ya boşanırsın ya da bunların daha beterini yaşarsın...2 seçeneğin var...adınıza üzüldüm.

adamın beyninde var..hattını değiştirsin..beyni duruyor..siz yapsanız eşiniz yakalasa sizi affedermiydi..

Aldatildim konulu msjlari cok okuduk burada ama en midemi bulandiran esinizin 15 yasindaki kiz ile konusmasi oldu.ne diyecegimi sasirdim, affettim desenizde afetmediğiniz cok asikar

Sanalda aldattı diye belirtmen çok hoş. Herkrs böyle kriter yapmalı diyeni düşündün? Yatakta aldattı, otelde aldattı, yemekte aldattı vs vs böyle ayrımı mı var aldatmanın? Senden baskasını hayal ettiğinde bile aldatmış olmuyormu yani? Niye aldatılan kadın caresızdır? Mesela neden caresızsın? Cocugu o babayla buyutmek, her an ikinci hatta ucuncu kadınalrın olabılecegını bıle bıle bunun caresının olmadıgını mı düşünüyosnuz. Ben bu konuda hemcinslerimi anlamıyorum anlamayacagım!

merabaa kac gundur gırmıyoum sıteye kız bana yalan atmıss meger 22 yasındaymıss esınden bosanmıs su an nısanlı bır ay sona evlencekmıss konustum yalvrdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…