Eşim sanal kumar oynuyormuş

glsn45

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
7
1
1
32
Merhabalar yaşadıklarım çok uzun ama kısaca şöyle anlatayım eşim sanal kumar oynuyormuş bunu 20 gün önce öğrendim eşimle beş yıllık evliyiz 2.5 yaşında bi oğlum var eşim genelde sorumsuz gamsız biriydi ama genel olarak iyi bir insandı severek evlendik ailesi bizi sevmedi konuşmadı vs. Neyse evlendik maddi sıkıntı çekmesin diye herşeyine destek oldum yeri geldi evimde yiyecek ekmeğim yoktu hepsine çare buldum sonra başka bir ile taşınalım yaşadığımız yerden küçük bir yerdi oraya taşındıktan bir ay sonra sanal kumara bulaşmış çok değişti aşırı değişti en son bir gece sebepsizce beni evden kovdu aldm oğlumu ailemin yanına geldim çalıştım tüm borçlarını ödedim onun için krediler çektim çocuğuma baktm bakıyorum bir buçuk yıl boyunca iş yerinden para almadığını söyledi ve en son itiraf etti bi abisi var sadece destek olan bir de ben varım boşanmak istiyorum ama oğlum babasını çok seviyor herkes alışkanlık bitmez diyor ama bu bize söylediğinden beri oynamadığını söylüyor düzeleceğini söylüyor ne yapmam lazım bilmiyorum...

Sizce ne yapmanız lazım gerçekten soruyor musunuz zaten kredilerle şunla bunla kendinizi geçiniyorsunuz bi asalak eksik olur sırtınızdan

Haklısınız ama denemeyince pişman olursam diye korkuyorum oğluma ne derim diye korkuyorum kafam çok karışık maddi manevi hiç bir ihtiyacım yok zaten ona ama oğlum onu çokkk seviyor ben ondan nefret ediyorum

Elinizde avucunuzda ne varsa hem kendi rızkınızı hem de çocuğunuzun rızkını har vurup harman savurmuş adam.

2,5 yaşındaki çocuk babasının sorumsuzluğunu, evinizde nelerin eksik olduğunu henüz farketmiyor olabilir.Ancak 1,5-2 yıl sonra kreşe gitmeye başlarsa tüm bunların farkına varacaktır. Ve sevgi de yetmeyecektir bir noktada.

Öncelikle ne borç dediyse yalandır. E devletine gir risk raporu yaz çıkar bütün borçları.2,5 yaşındaki bebek anneye düşkün olur babaya değil. Son olarak o çocuğuna düşkün değilmiş demek ki! Küçücük yavrunun rızkını el aleme yedirmiş işte. Yoluna bak kimsenin borcunu ödeme

Haklısınız ama denemeyince pişman olursam diye korkuyorum oğluma ne derim diye korkuyorum kafam çok karışık maddi manevi hiç bir ihtiyacım yok zaten ona ama oğlum onu çokkk seviyor ben ondan nefret ediyorum
Denemişsiniz zaten borç odemıssınız kredi çekmişsınız adam hâlâ aynı daha neyi deneyeceksınız

Bir ara ben de oynuyordum. Çok büyük paralar kazandım. Geçen sene 5bin tl ye 250 bin verdi. 1.200 e 90 bin falan. Totalde 700 bine yakın para kazandım ama o paraları bana 3 gün içinde verdi. Tabi insanlık hali daha da açgözlü oluyorsun yani nasıl bir kafaya giriyorsan bu sefer 2-3 bin attığım oyuna 50-60 bin basmaya başladım ve sonuç 1 ay içinde tüm para gitti. Kendi birikim yaptığım param da gitti. Sonuç şu ki kumardan uzak durmakta fayda var. Kazandın zannederken aslında kaybetmiş oluyorsun

Zaten ne var ne yok vermişsinz. Değer bilmez böylesi oğlunuzu alıp kendi başınızın çaresine bakın

Evet çok haklısınız bana kalsa zaten sevmedi o oğlumu ne hamilelik ne doğum ne büyütmede asla yanımda olmadı babası oğlum beni çok seviyor ama bilmiyorum ileride çocuk beni suçlar diye milyon tane düşünce var kafamda sağlıklı düşünemiyorum ve hala beni manüpüle ediyor

Bence burda kim ne derse boş esini en iyi tanıyan sensin. Sadece söyle bir yorum yapabilirim bagimliliktan kurtulmak çok zor. İnsanlar psikatristlere başvuruyor oynamamak için ne emekler veriyor demo oynayıp tatmin olmaya çalışıyorlar. Bu kumarı bir anda silip ben oynamıyorum demek çok zor

Ben haramdan çok korkarım ve bulaşmam ama eşime ne oldu anlamadım oda böyle biri değildi allah korkusu vardı hatta bizi kovduktan sonra intihar etti ve ben asla onunla alakalı kötü düşünmedim

İşte bende onu bilmiyorum gerçekten bırakırmı acaba ya düzelirse diye de düşünmüyor değilim ama iradeli biri değil bunu biliyorum artık oynamam asla diyor öfff kafam karmakarışık hatta maaş hesabını bana verdi ama zerre umurumda değil sadece oğlumu düşünüyorum

İradeli değilse en ufak bir boşlukta hemen başlar bunu bil

Bagimli esinizin kumar borcunu odemek yerine madem calisiyorsunuz oglunuz icin birikim yapin ve bosayin kendisini. Merak etmeyin cocuklar sandigimizdan daha guclu varliklar.

Boşanmak sizin kararınız.Oğlunuzun babası yine orda olacak.Eger iyi bir babaysa her türlü çocuğuyla görüşür zaten.Sizde donecekseniz bile uzun bir süre dönmeyin ki ders olsun bari.Kumar da bir bağımlılık ve kolay kolay geçmiyor ne yazikki

Oğlunuza "baban sorumsuz, bencil adamın tekiydi. Ne seni ne beni düşünmüyordu..ben de onun borçlarını ödeyip senin geleceğini çalmaktan vazgeçtim" dersiniz.

Size söylediğinden beri oynamıyor, yani yaklaşık 20 gündür, ki ispatı da yok kendi iddiası.... Ve siz buna inandınız hayırlısı olsun be gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…