Eşim sahile doğru bir kadınla sigara içerken!

anlatılan sahneyi kafamda canlandırınca, adamın yaşadığı bi üzüntüyü (çocuğun hastalığı), kimsenin göremeyeceği bir yerde buluşup dramatik romantizm yaşayarak paylaşan gizli aşıklar görüyorum. filmlerde görmüşsunuzdur bu sahneyi. Bu sahne aşk sahnesi. kimse sahilde park halinde gördüğü arkadaşının arabasına binip araba içinde sigara içmez. geçiniz.

Konu sahibi önce sana şu soruyu sorayı m sen inandınmı ya da inanmama durumunda en fazla ne yapabilirsin??Allah korusun aldatmayı geçtim benim çocuğum hastayken Kocam sahilde annesiyle bile (mecazi anlamda söylüyorum)sigara icemez içtiysede saklayamaz..

kusura bakmayın ama bence de biraz safsınız. daha önceki konularınıza baktım da logusayım aldatıldım mı diye bir konunuz da eşinizin bir kadınla telefonda konuşmasını duymuşsunuz ve ikna olmuşsunuz ne diyelim ki.

Ama herkes demişti
Burdan biz anladık bacım dibindekini anlayamamıs yazık
Evet bir yıldır aldatılıyormuş konu açmış..

Ne diyelim Allah yardımcısı olsun. Eski konularına baktım da 2017 dw bile telefonunda birşeyler bulmuş kocasının yeni bişey değil galiba.

Geömiş olsun..

Siz gerçekten müneccimsiniz heralde (ya da aklın yolu bir mi deseydim) çünkü konu sahibi tam 6 ay sonra konu açtı 1 yıldır aldatılıyormuşum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…