Eşim sahile doğru bir kadınla sigara içerken!

Canım benim eşimin yapmış olduğu bisey yok yani bildiğim kadarıyla sadece etrafına karşı çok dikkatli boynu kopacak gibi yani, ben sadece kendimi ezik hissediyorum öyle karılara bakıyo ben giyecek olsam giyersin hihi giyersin, kısaca bunların gözü hep dışarda kalıyor ölseler mezarlarını yeni arada doğru donderirler. Üzüldüm ağladım napayim kendime baksam bi yere kadar adama güzel gelmiyom demek ki niye evlendi o zaman aklı kaldıysa aman uzar bu konular ha bi de ikiz gebeligim var zaten iyice çirkin hissediyorum özgüvensiz biriydim evlendim mutsuzluk tavan sadece çocuklarımı düşünüyom yani koca iyimi iyi çok şükür ama ah şu kendimi yapayalnız çirkin orden yavrusu gibi hissetmesem

Dinleme cihazını bilmem de şu koçanının nereye gittiğini bulmak için biri vardı sanki böyle bi gruptaydi fotoğrafını koymuştu eşinin gören duyan adresini söylesin demişti nokta baskını yapmıştı hemde bütün gören kızlar kameraya almış dubble avantaj :) hepimiz birlik olsak köklerini kazırız yeminle

Yalann soyluyor. Net.

ay ne alaka yaa vay efendim kiz görünce gelmiş hemen falan.. basbaya beraber gidilmiş yani sahile. Evet ben bir kizla görüsüyorum onla sahile indik sigara ictik diyemeyecegine göree atti bir yalan.yersen.

Öeh hiç hoş değil. Karşılaşılır. Eyvallah sigara da içilir. Ama arabada ne öyle yasak aşıklar gibi hiç hiç hoş değil.

Su lohusa konunuzdan sonra bu konu resmen kaniti olmus adamin bi naneler yediginin.

Esının yaptıgı hıc hosuma gıtmedı. Ozaman her tepesı atan canı sıkılan karsı cıns arkadasıyla keyfe keder sıgara ıcıp dertlessın. Hastanede yatan sankı sadece senın kızın. Ayrıca arabada sıgara ıcmek nedır yahu otur bı banka araba yanlıs anlasılmalar ıcın cok musaıt

Aldatsa bile aa evet beraber sigara ictik seni aldatiyorum mu dicek? Tabiiki arkadas oyle gordu geldi diyecek

Sahilde bi kafede, bankta bi kadinla sigara iciyo olsa su aciklama normal de
Araba ne alaka?
Biri yayan biri arabadayken karsilasiyorlar, kafa selami verip gecmek varken, ya da cok samimiyse arabakinin inmesi gerekiyorken kadin arabaya biniyor?
Ne demiş, hadi atla bi sigara icelim mi demis yani
Senaryo cok sacma
Bence suphelenin, kurcalayin

Hangi arkadaşın adı ne kim diye sormadın mı? Varmı öyle bir arkadaşı , eşin sonuçta varsa bilirsin arkadaşlarını. Bana da çok normal gelmedi bu durum, şüpheli.

Bu hikaye ilgimi çekti detay verebilir misiniz haha

Cocuk hastanede olduğu icin canı sıkkın olup sahilde denizi izleyecek kadar duygusal bir adammi? Gerçi sizlede tartışınca nefes almak istemiş olabilir. Ya bunlarda değil ben kadınların hislerine güvenmesi gerektiğini düşünürüm. Es sizin eşiniz iç sesiniz eskisi gibi değil diyosa orda bir anormallik vardır.

Ebki konularınıza da baktım da siz basbaya aldatılıyorsunuz hem önceden de yakalamışşınz ama yine sessiz kalmışsınız neden?

Sahilde yanında kim vardı demeseydiniz söyler miydi acaba? Birde neden saklayayım diyor.. Çünkü görüldüğünü söylemişsiniz

Siz aldatiliyorsunuz diyecek söz yok. Boşanmayi göze aliyorsaniz kurcalayin yok ben asla ayrılmam diyorsaniz susun hayatiniza devam edin.
En nefret ettiğim şey boşanmayi göze alamayanlarin aldatılma ihtimalleri ni kurcalamalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…