Eşim sahile doğru bir kadınla sigara içerken!

Ne alaka ya hangi kadın evli barklı adamla raba içinde denize karsı sigara içer.Arkadas işi değil bu karşılaşma işi hiç değil. Hadi sahilde bankta cafede falan olsa inanıcam ama arabanın içinde sigara içmek bana saklanıldıgını gosterıyor

Eşininiz telefona şifre koyduğunuda yazmışsınız hiç sağlam değil eşiniz bence hele şifre koyma açıklaması çok gülünç buna nasıl inanıyorsunuz hayret

Şole. bi empati yaptim hadi ben birr arkadasla sahilde.karsilastim diyelim cok normal.karsilasmak tanidigin biriyle.
Ama kalkipta bir bayan olarak o adamin arabasina binip sigara icmem.
Sahilde ole bi ayak ustu laflarım. Sigara icilceksede bankta oturur sigarmi icer giderdim.
Arabanin icinde icilmesi herhangi bir tanidik olduguni dusundurmedi.

Veee sizinde onu duyar duymaz,kiziniz hastanedeyken aramaniz lazimdi ben aynen şole yapardim.
Arardim kizimiz hastanede sen elin kizinla arabada sigara iciorsun yaziklar olsun derdim.kapatirdim olay sicagi sicagina.

Gunler.sonra soluorsunuz salaga yatmaya kalkmis uzgunum ama aldatiliyorsunuz ve yilbasinda gittiysede bu bayanla gecirmis. Cunku yilbasi ozel.bigun insanlar.ailesinle gecirmek icin can atiyor......

Ben seni hatırladım....esin yılbaşı gecesi patronuyla "hamam sefası" yapacaktı ..gitti mi o gece hamama ?

Gitmiştir, mutlu sona ulaşmıştır bile bu kadını da o hamamda tanımıştır eminim.

Çocuğu hastanedeyken yanında olmayan adamdan ne koca ne baba olur. Konu sahibesi boşa kürek çekiyor.

Rastgele karşılaşmış olsalar dahi baş başa, sahilde ve araba içinde... Benim için normal değil. Ben kimsenin arabasına o şekilde binmeyeceğim için başkasının da binmesini normal ve iyi niyetli bulamıyorum.

Bir de bir tek erkeklerin mi morali bozuk oluyor? Çocuğunuzun yanında olan sizsiniz. Sizin morale, motivasyona hiç mi ihtiyacınız yok?! Siz bir erkekle bir araba içinde sahilde dertleşseniz acaba eşiniz bunu aynı anlayışla karşılar mıydı? Benim ölçütüm her zaman bu erkek arkadaşımla: Bir şeyi yaparken "bunu sevgilim yapsa kabul eder miydim?" diye sor, ona göre yapıp yapmayacağına karar ver, olayı öğrendiğimdeki tepkimi anlamış olursun böylelikle diyorum. Erkekler bencil gerçekten, buradaki konuları okudukça hayretler içinde kalıyorum

Kusura bakmayın bencede biraz safsınız galiba. Tamda düşünmek istemediğiniz o ihtimali yapıyor gibi yani "kızınız hastanedeyken birileriyle sürtüyor"gibi geldi bana. Arabada sigara içmek ne demek ki kp arabası rahatlığa bak! Tepkiniz biraz yumuşak geldi bana

Su mjsdan sonra kesinlikle aldatiyor diyebilirim.Acik acik sifreyi isteyin ve o kiz kimmis sorun.

Su mjsdan sonra kesinlikle aldatiyor diyebilirim.Acik acik sifreyi isteyin ve o kiz kimmis sorun.

Kızınız hastanede yatıyor eşiniz bi taraflarının derdinde. Geçen yıl oğlumuz 10 gün kadar hastanede yattı ben refakatçiydim. Eşim otoparkta arabamızın içinde yattı kıpırdamadı bi yere. Kış kıyamet git evimize hasta olcaksın dedim, sizi bırakıp asla gitmem şakaysa da hiç komik değilsin demişti. Hasta oldu yine de gitmedi. Eşinizin tavrı çok enteresan geldi o yüzden.

Hele telefon şifresi muhabbeti tam bir facia, gözünüzü açın derim ben.

Yani iyi niyetli olmak isterim. Eski konunuzu da hatırlıyorum. Evli bi kadın olarak yolda bi tanıdık görsem uzaktan selam verir geçerim. Aynı şekilde eşimdende aynısını beklerim. Karşılaşınca birlikte oturup sigara, çay yada herhangi bişey içecek kadar samimiyetim varsa şayet bunu bilerek ulu orta bi yerde yaparım asla bi araba içinde değil. Eşimde bi bayanla bu kadar samimiyse o bayanı tanımam gerekir. Basit bi arkadaşlık bu samimiyeti getirmez. Telefona şifre koymakta hoş değil. Gerekçeside çok mantıksız.

Facebook konunuzu ve lohusa iken yaşadıklarınızı okudum. Ben olsam bunca şeyin üzerine eşime zerre güvenmezdim. Siz yüzleşmekten korkuyorsunuz sanırım, tüm konularınızda bunu hissettim.

Tum yazdiklarin birlesince aldatiliyorsun bariz bicimde.takip et dinleme cihazini bence koy iyi fikir

Konularına baktımda şimdi. O esnaf kadını günde 3 kez araması ama numarayı kaydetmemesi, size tutup bilmem kim bize iftira atmış deyip güya açık sözlü olup kurnazca kendine önlem alması.. Hiç güvenmeyin. Telefonunu her fırsatta kurcalayın. Hiç bişeye sessiz kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…