Eşim sahile doğru bir kadınla sigara içerken!

eşiniz masum değil, flörtü var bence.uyanık olun
ayrıca bir laf vardır, anan varsa baban da var derler. yani kızımız hastanedeyken eşim sürtmez dışarda falan diye düşünmeyin.erkekler evlada düşkün değiller kadınlar gibi

Telefon dinlemeyi sağlayan programlar var. Öyle bir uygulama kullanın.
Nasıl bi program esim telefonunda şifre var oyle çok alip kurcalamam arkadaslariyle küfürlü konuşmaları falan oluyormuş da görmemi pek istemiyormuş o konuşmaları! O yüzden telefon dışında biseyler yapmak istiyorum

Sizinde tanidiginiz biri olsan yada esiniz bi arkadaşi mesela adini duymuşsunuzdur denk geldik dese tamam. Ama oyle arkadaşlari yok.diyorsunuz. keşke hangi arkadaşin diye israr etseydiniz. Bilemedim

şu yazıya kadar ne var canım karşılaşmıştır soğuk diye arabada içmiştir dedim ama şimdi diyorum ki uyanık olun ve takipte kalın dinleme cihazıda iyi bir yöntem

100 de yuz aldatiyor esiniz sizi. Bana oyle gelmistir vs. Diye dusunmeyin. Tecrubeyle sabit. Cocugun hastaligi vs onun icin bir avantaj aksine.dert yanar,kadina acitasyon yapar.eekekler oyle ince dusunmez. Aldattildiginiz kesin,sonu bosanma olacaksa insallah delliller sizin onunuze gelir. Ben bosandim. aynen boyle bir adamdi. Erkeklerin temel ozelligi sucluysa ,suc bastirmak icin uzerinize gelip sizi suclu cikarmak. Rabbim kiziniza sifa versin insallah.

Benim eşimde karşılaşır tanıdık kızlarla bayan akrabalarla meraba der geçer yada onu bile demez bende tanıdık bi erkek görsem yoluma devam ederim ufak bi tebessümle selam veririm hiç durmam yani ki biliriz bizim toplumumuz bir kadın ve bir erkeği yanyana yürürken bile görse ulu orta yerde derlerki tenhada çok samimilerdi denir o yüzden dikkatli oluruz ha çok nadir konuştuğumuz olur ama muhakkak aaa bugün şunla karşılaştık sana da selamı vardı falan söyleriz yani başkaaı duycak da en son sen duycan o işin altında var bişey

Ister en üzgün ister en mutlu isterse sıradan bir gün olsun. Eşinin yanına arkadaş sıfatıyla hiç bir kadın sahilde arabanın içinde oturamaz.arabanin dışında da duramaz. Eşinin yanında da duramaz. Kimmiş arkadaşı. Tanıdığınız biri mi. Kimmiş bu kadın.

Kızmayın bana ama ben sizin eski lohusayken aldatildim mı diye bir konunuzu okumuştum devamında noldu sonra bilmiyorum yazmamissınız. Eşime guvenirim diyorsunuz ki en doğrusunu siz bilirsiniz zaten ama bence esiniz güvenilmez biri ve yine kızmayın ama bir haltlar karistiyor. Ama en doğru his sizin hissettiginizdir muhakkak .sizi biraz fazla masum saf buluyorum yada görmek duymak istemiyorsunuz bazı şeyleri . Bence biraz araştırın Eşinizi ona belli etmeden . Size çok güvenilir geliyor mu bu yaptığı yada önceki yaptıkları ?

Eşini gördüyse slm verip geçebilirdi nasıl bir samimiyet varda arabaya binip sigara içiliyor ona anlam veremedim ki ortada hasta bı çocuk ve tartışma var bunlar dert edilse eşle konuşulur çocuğunun yanında olurdu bana masum gelmedi gözünü üstünden ayirma

Canim telefonuna şifre koyan adam sağlam değildir, hele de o şifreyi karısı bilmiyorsa kesin bi haltlar yiyordur. Kocanı takip et o şifreyi öğren gece kurcala telefonunu , sosyal medya hesaplarını falan. Hatta dokümanını çıkarıp kimlerle konuştuğuna bak.

Bence çok saçma bir bahane eşimin cok samimi kız arkadaşı yok diyorsunuz. Çok samimi olmayen bir kız arkadaşı denk gelmese bile selam nasılsın der gecer. Neden arabesıne girip sahile karşı oturup sigara içsin beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…