İste onu oyle taniyorum ki vercegi cevaplari da biliyorum cocuk mocuk tam olcakti o gun misafir geldi regl vs vs heeeep bi yalan hepsi birer bahaneŞuan sinirlisiniz esinizden sogudunuz kafanizdaki dusunceler sizi yiyip bitiriyor ama oturup konuşmadan esinizin 3.5 aydir sizi neden ihmal ettigini ogrenemezsiniz. Kafanizdaki dusuncelerden ve kendinizi doldurmaktan vazgecin. Onceden cok yaptigim ve artik yapmamak icin kendimi cok zorladigim birsey bu kendinize zarar vermeyin
Orada izlediği kadınların yüzlerini bile hatirlamiyordur emin ol.hani bunu ihanet sayma bu ihanet değil ama çirkin bir durum.ya hu izlemeyen erkek çok azdir bence.ancak sizdeki sorun seni ihmal etmesi.bunun sebebi o kadınlarla seni kıyaslaması da asla değil bak buna emin ol.bazen evliliklerde olabiliyor böyle şeyler devam ederse gerekirse bir uzman yardımı alın.Uzuntuden mideme kramplar giriyoraylardir icim icimi kemirdi be yaziklar olsun ona
İste izlemesinden cok bu koydu zaten beni paspas olarak mi goruyor neden 1 senedir adam akilli olmuyo neden hep uyurken oluyor gecenin bi yarisi neden biz boyleyizOrada izlediği kadınların yüzlerini bile hatirlamiyordur emin ol.hani bunu ihanet sayma bu ihanet değil ama çirkin bir durum.ya hu izlemeyen erkek çok azdir bence.ancak sizdeki sorun seni ihmal etmesi.bunun sebebi o kadınlarla seni kıyaslaması da asla değil bak buna emin ol.bazen evliliklerde olabiliyor böyle şeyler devam ederse gerekirse bir uzman yardımı alın.
Kendinizi bu kadar üzmeye inanın değmez.bak o tosur tosur uyuyor.kendinize gelin.oyle bir tavır alinki o mide krampları yaşasın.deger mi ya huDoldum doldum sanirim mide kanamasi gecirecegim cok feci agriyor ilk defa boyle oldu
Aldim zaten uyuyor tabi icerde zaten tek yaptigi bu bunu takacagimj hic dusunmezdim gercekten baslardada onemsemiyordum ama bu is baska hal aldiKendinizi bu kadar üzmeye inanın değmez.bak o tosur tosur uyuyor.kendinize gelin.oyle bir tavır alinki o mide krampları yaşasın.deger mi ya hu
Ama herşey sürekli aynı şekilde sürecek diye bişey yok ki.demekki adamın isteği o an geliyor.bazisi sabah daha istekli olur,bazısı akşam bazısı gece yarısı.yani bunun bir kesin belli bir saati yok.baska sorunlarınız mı var eşinizle bunun dışındaİste izlemesinden cok bu koydu zaten beni paspas olarak mi goruyor neden 1 senedir adam akilli olmuyo neden hep uyurken oluyor gecenin bi yarisi neden biz boyleyiz
Çokta iyi yapmış. Empati yapsın kocası kaldırabiliyorsa kendide izler. Ama kaldıramıyorsa kendide izlemicek!!!Asıl siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Anlamadı ben
Bunu söylemenin yolu bu mudur ?
Asıl siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Anlamadı ben
Bunu söylemenin yolu bu mudur ?
+1benim anlamadığım.." ben cok istekliymisim gibi dusunmesin diyede hep hic birsey olmamis gibi davrandim " cimlesi..Nesiniz siz sevgili felan mı bir geri durmalar temkinli olmalar..Yani istekli olsan nolur..Kocan değil mi..ARzulayamazmısın..İlla onun mu fik fik yapmasını belirtmesi lazım..onunkiler hormonda seninkiler Lahana turşusumu..usulunce yap cilveni imanı olsun bitsin..3,5 ay sen adamı boş bırakırsan ne yapcak..yani diyelim 2 3 hafta yanaşmadı..sor beni hiç mi özlemedin de belirt sonra az bekle bakalaım belki diğer sefer o sana karşı bi atak yapacak..büyük ihtimal p.r.n + m.st.b..yn ile olayını devam ettirmiş..Biraz daha boş bırakırsan işi başka boyutlara taşıcak sonra ah vah etme