karşına al konuş huzursuzluk çıkarsa çıksın sizin içiniz çok mu huzurlu ? en tiksindiğim erkek tipi başka kadıları düşünüp eşinde tatmin olacak..Allah korusun yadırgamıyorum benim de kocam var..ama eşiniz sizi sevmiyor bunu rahatlıkla söyleyebilrim erkek sevdiği kadını incitemez yeni bebeğin olmuş kilolarını yüzüne vurmak ne demek ..başka kadınları bu kadar çok istiyorsa defolsun gitsin evinden..ama sen hala ona bu konuyu açsam mı die düşünüyorsun boşanmaya niyetin yok bende boşan die akıl veremem zaten ama sizinki çok kötü bi durum.. sürekli aklı başka kadınlarda sizin bir daha ilişki yaşamak istemediğinizi söyleseniz başka kadınlara gitmek için fırsat bulmuş olacak iki ucu b..lu değnek. siz karar verin konuşmadan siz huzursuz kalacaksınız konuşsanız değişeceğini zannetmiyorum adam aklını kadınlarla bozmuş mesafe koysanız eline fırsat geçecek.. ya bu deveyii güdecen ya bu diyardan gidecen sözü geldi aklıma..inşallah laftan anlar ne diim
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum boşanmak için cesaretimi toplayabilsem ah keşke! Ve Dediğiniz gibi mesafe koysam başta pişman olacak falan ama sonra eline fırsat geçmiş olacak. Bahanesi hazır olacak. Ne yapacağımı bilemiyorum minik bir bebeğim var ve kendimi çok Çaresiz ve çirkin hissediyorum. Kendime güvenim kalmadı ona bakınca midem bulanıyor artık!