Eşim Pis olduğumu düşünüyor

yorulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
165
76
32
Kızlar Merhaba 6 aylık evliyim.eşimle çok sorunlarımız yok.Ancak Kendisi ev işlerine çok müdahale ediyor.3 tane ablası var annesi var tek erkek çocuk ,o yüzden çok ilgi ile büyümüş ve herşeyi ayağına getirmişler

Yaptığım hiçbir işi beğenmez , sürekli işime karışır. Ağzımla kuş tutsam yaranamam yani iyi bir şey de yapsam hep eksik bulur. Tamam bazı şeyler de hak veriyorum.Çok titiz bir insan olduğum söylenemez. Ama günlük Evimin işini aksatmam ,her gün evimi toparlarım en geç iki günde bir süpürürüm.Elimden her iş gelir, sadece benim sorunum düzensizi. Örneğin çekmecelerin çok dağınık, mutfak dolaplarım çok çabuk pisleniyor ,iki haftada bir buzdolabı temizlemek zorunda kalıyorum. Özellikle Mutfaktaki kilerim hiçbir şey bulamazsınız içinden bunları nasıl düzeltebilirim.

Çünkü artık bu sorun olmaya başladı.Bende yediremiyorum kendime hem bir şey bilmiyor, hem de çok karışıyor. Artık onun ağzına laf vermek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun siz nasıl programlıyorsunuz ev işlerini ?Teşekkür ederim şimdiden.

Oncelikle eşinize hep eyvallah yaparsaniz onunu alamazsiniz. Annem hep babamin dirdirlarina susmustu kadin hasta oldu sonunda. Simdi de babam A dese annem lafi agzina tikiyor ama olan gencligine olmuş. Daginiksa sen toparlayiver diyin lafinizi esirgemeyin.

Duzene gelince bu biraz aliskanliklarla alakali. Birseyi almak icin herseyi dagitmayin mevcut duzeni korumaya calisin.

Ikeadan duzenleyiciler alabilirsiniz. Duzenleyici aparatlar aldim ve mandallar var.kiler icinde herseyi kavanozluyorum kavanozlari ust uste koyuyorum pasabahcenin baklagiller icin kavanozlari var. Yerlerini de ayirdim baklagiller pasta malzemeleri vb. Herseyi kutuladim alirken masrafli oldu ama duzenli duruyor.

temizlik konusunda okb olan bir bayanla evlenecektin de hatta evi temizler her gün üstüne seni domestosla yıkardı de.kendisi de takıntı derecesinde temizlik hastası mı?

Evet hasta. Çünkü sadece bana karşı değil annesine , ablalarına karşıda böyle.

Dolapların içine kaymaz örtüler koyabilirsiniz. Onlar hep toz tutmaz hemde zemini kirletmez temizlemesi kolay. Kahvaltılıklarını saklama kaplarında tutabilirsiniz. Yiceğiniz kadarını tabağa alıp bitince tabağı dolaba koymazsanız kirlenmez. Aklıma bunlar geldi

Sana şunu söyleyim.
1,5 aydır evde toz almadım.
Ütü yapmadım.
3 haftadır yerleri silmedim.
Üzgün müyüm. Hayır.
Bana kızdı mı. Hayır.
Buna hakkı var mı. Hayır.
Eşim yapabildiğini yaptı ben yapmadım.
Benden çok temizlik yapmıştır, bulaşık yıkamıştır, lavabo, tuvalet temizlemiştir.
Evleneceğiniz erkekleri hanım evlatlarından değil insan evlatlarından seçerseniz kimseye köle olmazsınız.

temizlik konusunda okb olan bir bayanla evlenecektin de hatta evi temizler her gün üstüne seni domestosla yıkardı de.kendisi de takıntı derecesinde temizlik hastası mı?
Tlc de okb hastalarinin programi var izlediniz mi bilmiyorum o ne yahu gunde 6-7 saat temizlik yapiyorlar:KK57: mikrop kapmamak icin kimseye sarilmiyorlar

sürekli ara ara çekmeceleri düzelteceksin ve dikkatli kullanacaksın bunun başka çaresi yok. ben her şeyi kendim kullandığım kimseye de dokundurmadığım için bozulmuyor ve malesef ki bende de bu takıntı var. her şey istediğim yerde ve hizada olacak yoksa çıldırıyorum aklım hep orda kalıyor. eşiniz de böyle muhtemelen ama taviz vermeyin çok biliyorsan sen yap görelim de. ezik hissettirmesine izin vermeyin kendinizi.

önce koca kişisini elinden tutup kilerin karşısına götürüyorsun. sonra bir eline sarı bezi bir eline artık cifdir domestostur domoldur her ne kullanıyorsan onun temizlik spreyini veriyorsun. sonra buyur kocacım sen kafana göre yap ben bu işi beceremiyorum neticede anamın karnından insan olarak doğdum temizlikçi olarak deyip alanı terk ediyorsun. koca kişisi kileri temizlerken alıyorsun çayını kahveni ayaklarını uzatıp keyif yapıyorsun. bizzat test edip onaylanmış çözümdür.

Tlc de okb hastalarinin programi var izlediniz mi bilmiyorum o ne yahu gunde 6-7 saat temizlik yapiyorlar:KK57: mikrop kapmamak icin kimseye sarilmiyorlar
biraz bakmıştım evet.sonra onları evlerini temizlemeyen insanlara yönlendiriyorlar böylecek temizlik heveslerini oradan alıyorlardı sanki?

Sana şunu söyleyim.
1,5 aydır evde toz almadım.
Ütü yapmadım.
3 haftadır yerleri silmedim.
Üzgün müyüm. Hayır.
Bana kızdı mı. Hayır.
Buna hakkı var mı. Hayır.
Eşim yapabildiğini yaptı ben yapmadım.
Benden çok temizlik yapmıştır, bulaşık yıkamıştır, lavabo, tuvalet temizlemiştir.
Evleneceğiniz erkekleri hanım evlatlarından değil insan evlatlarından seçerseniz kimseye köle olmazsınız.

Böyle olduğunu bilseydim gerçekten evlenmezdim.Parmağıyla rafların tozunu kontrol eden biri artık bende huzursuz ve kendimi eksik hissetmeye başladım.O böyle yaptıkça daha çok yapasım kaçıyor.Içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.

X