• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim PC de çok takılıyor, ne yaptığını nasıl öğrenirim?

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
slm arkdşlar eşim pcde çok takılıyor neler yptığını nerelere girdiğini nasıl öğrenirim girdiğimiz yerleri bilgisyarın hafızasından komple nasıl silebilirim yardımcı olurmsunuz

konunun bolumle ilgisi yok ama neyse
bir casus programi kurun ogrenirsiniz ...

tum arkadaslara bu uyarim ;
lutfen konu sacma sapan uzamasin

hangi sitelere girmiş nelere bakmış öğrenmek kolay explorer kullanıyosanız
Görünüm - Gezgin çubukları - Geçmiş diye bi bölüm var ordan tüm girilen siteler site içerisinde dolaşılan bölümler hepsini gösterir .. silmek istediğinide sağ tuşla silebiliyosun

firefox kullanıyosan onda da hemen hemen aynı

valla ben araçlardan internet seçeneklerine girip herşeyi siliyorum sebebi pc ye agırlık olmasın diye bunu neten ögrendim ama eşinin nerelere girdigini geçmişten ögrenebilirsin tabi bu bir acemi, tahmini tam olarak bilmedigimden fikrim bu

konunun bolumle ilgisi yok ama neyse
bir casus programi kurun ogrenirsiniz ...

tum arkadaslara bu uyarim ;
lutfen konu sacma sapan uzamasin

arkadaşım casus program demişsin nasıl oldugunu ögretirsen sevinirim çook makbule geçer lütfennnbilmiyorumkismile

bence böyle casus program falan denemeyin o kadar güvenmiyorsanız eşinize zaten problem var arada kontrol edersiniz ne yapıyor ne ediyor paylaşır konuşursunuz dikkatinizi çeken birşey olursa o zaman bakarsınız çaresine internete takılıyor diye hemen casus falan bence gerekli değil hem nereye kadar takip edebilirsiniz ki?? yapacağı varsa heryerde herşeyi yapabilir, önce anlayış ve de güven gerekli internet de öcü değil ayrıca hepimiz girip vakit geçiriyoruz önemli olan ne yaptığınız...

Back