- 24 Mart 2016
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi Prensess111
Merhaba arkadaslar. Evliyim almaniyada yasiyorum 2 cocugum var. Devlet cocuklar icin bir de benim icin her ay para veriyor. Gitdim kendime hesap actirdim benim icin verilen para oraya yatsin diye, esim hayir git iptal et , benim hesaba yatsin ben her ay duzenli sana veririm dedi. Tamam dedim iptal etdirdim. Kac zaman oldu her ay bisey cikartdi vermedi. Kendi maasi da iyi ama bana sadece harclik gibi veriyor. 50€, 20€ kahve parasi. Bisey almak istedigim zaman bundan izin almaliyim, para almaliyim. Kendi kartin olamaz diyor. Tamam diyorum senin kartindan bir tane da bana alalim ikimiz de kullanalim diyorum hayir senin neyine lazim diyor. Para her ay nereye gidiyor da benim kendi parami bana veremiyorsun ac bilgilere bakayim diyorum parayi sen mi kazaniyorsun da bakmak istiyorsun diyor. Benim param nereye harciyorumsa harciyorum diyor. Sen ev isleri cocuga bak sana ne lazimsa ben veriyorum parasini falan filan diyor. Aileyiz benim de aile butcesinden haberdar olmaliyim diyorum hayir diyor yanlisin dusunuyorsun. Boyle mi olmali bir aile? Ne yapmaliyim?