- 13 Ekim 2024
- 10
- -9
- Konu Sahibi Ugur_bocegi23
E
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sığınma evi?
Eskiden şiddetli Geçimsizlik çektik bu düzeni kurmak için çok çalıştım bide çocuğum benim gibi babasız sevgisiz kalmasını da istemiyorum ama inceldiği yerden kopsun istiyorum çünkü gururum onurum yerlerde kendimi aşağılanmış saygısızlık yapılmış zavallı gibi hissediyorum acaba ilişkiyi benim bitirmem için suçu sorumluluğu üzerime yıkmak için mi çabalıyor sınırlarımı bilmesine beni tanımasına rağmen mahsus mu böyle yapıyor bu arada bir kaç aylık ayrılık süreci geçirdik mecburiyetten tekrar barıştık yüksek maaşlı güzel işe girdi diye mi böyle davranmaya başladı
Çok kötü bir durum gerçekten bekle sabırlı ol gizli gizli telefonunu karıştır yada sana kötü bir teklifte bulunurken ses kaydına al hemen git avukata sonra bunları ispat edersen ciddi anlamda büyük bir nafaka alabilirsin sonra da boşa gitsin hayatını yaşa aldığın nafaka ile.Esim sürekli bel altı absürt saçma ve beni kıskandıracak yönde karı kız konuşmalar yapıyor sinirlendirip beni yıpratıyor sonra şaka yaptım hemen herşeyi ciddiye aliyorsun seninle hiç bir şey konuşulmuyor diye duygularımı önemsemeden sorumluluk almadan işin içinden sıyrılıp kaçıyor
Kaç kere arkadan ilişki teklif etti sonra eğer kabul etseydin vajinanın dar olduğunu bana yettiğini istemediğimi söyleyecektim diyor veya seni denedim zaten orası mikrop yuvası yapmam veya şaka yaptım diyor bahane konuşmalar yapıyor dışarıya çıkıyoruz gözü hep karılar da kızlara da Eve girdiği vakit sıçmaya bile telefonla gider sürekli oyun oynar sosyal medyada takılır beş karış surat konuşmaz zorla cımbızla laf alırım ağzından kendi kendime konuşur kendim cevablarim bana acaba boşansak mı diye teklif de bulundu bende tamam şimdi hemen dilekçe vermeye gidelim dedim hayır manyak mıyım seni seviyorum beni öldürseler seni bırakmam diyor ailemden birileri gelecek diyom çekemem onları hayır istemiyorum diyor
sosyal medyada eskorta mesaj atmıştı yakalamıştım yeminler inkarlar yok hesabımı çaldılar birileri bana oyun yaptı dedi 1 sene sonra içime yara olmuş ya konuyu yine açtım bu sefer farklı şey söyledi o.ç iş arkadaşım telefonumu kurcaldı o yaptı onunla kavga etmiştim dedi daha Cook pis şeyler var burda yazmaya utanıyorum piskolojim bitik geceleri ağlıyorum gidecek yerim yok mesleğim yok 1 çocuk var son 2 senedir gerçek yüzünü gösterdi böyle değildi.......
Evet asgarî ücret bide nafaka ile geçinirim boşanmaya karar verdim ama çocuğum bı 3 yaşına gelsin 2 sene daha dayanacam yuvamız dağılmasın diye ona şans verdim belki farkında değildir bilinçsiz yapıyor diye yaptıklarının beni ne kadar üzdügünü kırdığını herşeyi konuştum gülüyor ciddiye almıyor normal şeyler miş gibi bu kadar ciddiye almanı beklemiyordum diyor bağırıyor kızıyor sen hep kavga ediyorsun ben böyleyim napayım diyor hatta beni suçluyor kendimden içime dert oldu anlattıkça biraz da olsa rahat ediyorum ama yazdıkça içimden diyordum ki bu pisliğe nasıl dayanmışımYüksek maaşlı işi varsa iyi nafaka alırsınız.
Ay sen bunu nıye burda anlatıyorsun da ben utandım yerineEsim sürekli bel altı absürt saçma ve beni kıskandıracak yönde karı kız konuşmalar yapıyor sinirlendirip beni yıpratıyor sonra şaka yaptım hemen herşeyi ciddiye aliyorsun seninle hiç bir şey konuşulmuyor diye duygularımı önemsemeden sorumluluk almadan işin içinden sıyrılıp kaçıyor
Kaç kere arkadan ilişki teklif etti sonra eğer kabul etseydin vajinanın dar olduğunu bana yettiğini istemediğimi söyleyecektim diyor veya seni denedim zaten orası mikrop yuvası yapmam veya şaka yaptım diyor bahane konuşmalar yapıyor dışarıya çıkıyoruz gözü hep karılar da kızlara da Eve girdiği vakit sıçmaya bile telefonla gider sürekli oyun oynar sosyal medyada takılır beş karış surat konuşmaz zorla cımbızla laf alırım ağzından kendi kendime konuşur kendim cevablarim bana acaba boşansak mı diye teklif de bulundu bende tamam şimdi hemen dilekçe vermeye gidelim dedim hayır manyak mıyım seni seviyorum beni öldürseler seni bırakmam diyor ailemden birileri gelecek diyom çekemem onları hayır istemiyorum diyor
sosyal medyada eskorta mesaj atmıştı yakalamıştım yeminler inkarlar yok hesabımı çaldılar birileri bana oyun yaptı dedi 1 sene sonra içime yara olmuş ya konuyu yine açtım bu sefer farklı şey söyledi o.ç iş arkadaşım telefonumu kurcaldı o yaptı onunla kavga etmiştim dedi daha Cook pis şeyler var burda yazmaya utanıyorum piskolojim bitik geceleri ağlıyorum gidecek yerim yok mesleğim yok 1 çocuk var son 2 senedir gerçek yüzünü gösterdi böyle değildi.......
Maalesef Telefonu asla bırakmaz uyurken yastık altına bırakır kendiyle tuvalete götürür elime aldığım vakit korkudan eli ayağı birbirine girer bide mesela bişey almak için o uyurken yatak odasına giriyorum ama bakıyorum kendi kendine hemen sıçrıyor uyanıyor telefonu yastığın altına koyuyor eskiden telefonu hep saatlerce elimde olurdu ortada olurdu kaçırmazdı hiç korkmazdıÇok kötü bir durum gerçekten bekle sabırlı ol gizli gizli telefonunu karıştır yada sana kötü bir teklifte bulunurken ses kaydına al hemen git avukata sonra bunları ispat edersen ciddi anlamda büyük bir nafaka alabilirsin sonra da boşa gitsin hayatını yaşa aldığın nafaka ile.
Ay sen bunu nıye burda anlatıyorsun da ben utandım yerine
Kafayı yememek için içimi dökmek rahat etmek için çaresizlikten kararsızlıktan bıkkınlıktan üzüntüden asıl bunları yaşatan erkekler utansin
Bir doktora görünün bari…Evet asgarî ücret bide nafaka ile geçinirim boşanmaya karar verdim ama çocuğum bı 3 yaşına gelsin 2 sene daha dayanacam yuvamız dağılmasın diye ona şans verdim belki farkında değildir bilinçsiz yapıyor diye yaptıklarının beni ne kadar üzdügünü kırdığını herşeyi konuştum gülüyor ciddiye almıyor normal şeyler miş gibi bu kadar ciddiye almanı beklemiyordum diyor bağırıyor kızıyor sen hep kavga ediyorsun ben böyleyim napayım diyor hatta beni suçluyor kendimden içime dert oldu anlattıkça biraz da olsa rahat ediyorum ama yazdıkça içimden diyordum ki bu pisliğe nasıl dayanmışım
Demekki sakladığı bir şey var bir yakalasaniz hayatını mahfedebilirsinizMaalesef Telefonu asla bırakmaz uyurken yastık altına bırakır kendiyle tuvalete götürür elime aldığım vakit korkudan eli ayağı birbirine girer bide mesela bişey almak için o uyurken yatak odasına giriyorum ama bakıyorum kendi kendine hemen sıçrıyor uyanıyor telefonu yastığın altına koyuyor eskiden telefonu hep saatlerce elimde olurdu ortada olurdu kaçırmazdı hiç korkmazdı
Gizli gizli bir piskoloğa gittim eşiniz hep böyleydi belli bir yıllardan sonra artık gerçek kişiliğini ortaya koyuyor saklamak zor geliyor dedi ama siz tepkinizi ortaya koydunuz taktirde sinirleniyor çünkü onu böyle kabul etmeni istiyor dedi sakinleştirici tavsiye etti bağımlılık yapar bide sicilim kirlenir diye kabul edemedim çünkü kpss gireceğim tutmazsa özel güvenlik hazırlıkları yapıyorum çocuğum için savaşmak zorundayım onu bu pisliğe bırakamam ailesi de bakmaz ilaca sığınamam bir iş meslek tutturup kurtulmam boşanmam lazımBir doktora görünün bari…
Denedim ama telefonu neredeyse sıfırlanmış gibi bütün arama geçmişlerini herşey siliyor neden siliyorsun diyorum telefon hafıza dolmuş kasıyor gereksiz şeyler siliyorum diyor mesajlarıma da görüldü atıyor cevab yazmıyor bazen de hiç BakmıyorDemekki sakladığı bir şey var bir yakalasaniz hayatını mahfedebilirsiniz
Kesin öyle biri değildir.Esim sürekli bel altı absürt saçma ve beni kıskandıracak yönde karı kız konuşmalar yapıyor sinirlendirip beni yıpratıyor sonra şaka yaptım hemen herşeyi ciddiye aliyorsun seninle hiç bir şey konuşulmuyor diye duygularımı önemsemeden sorumluluk almadan işin içinden sıyrılıp kaçıyor
Keşke öyle olsaydı keşke anlattıklarım yaşadıklarım rüya olsaydı çünkü onunla kurduğum bir sürü planlarım hayallerim alt üst oldu hayal kırıklığına uğradım maalesefKesin öyle biri değildir.
Çok üzgünüm umarım hastalık kapmazsinKeşke öyle olsaydı keşke anlattıklarım yaşadıklarım rüya olsaydı çünkü onunla kurduğum bir sürü planlarım hayallerim alt üst oldu hayal kırıklığına uğradım maalesef
Kapıyorum zaten çünkü her seferinde hastaneye gidiyorum bakteri mikrop diyor ilaç yazıyor iyileşiyorum onunla ilişkiye girersem tekrar aynı oluyorumÇok üzgünüm umarım hastalık kapmazsin
kendi muhatap olmuyor bende içim almadığı için uzak duruyorum çocuğumla ilgileniyorum mutlu oluyorum ama tavır alıyor duygu sömürüsü yapıyor çok masum gibi neden uzaksın bana diyor sanki aklımla oynuyor bir keresinde dayanamadım terk etmek istedim kapıyı kitledi ağladı gidersen intihar ederim dediKorkunç şeyler yaşıyorsunuz. Küçücük bir bebeğiniz var adamla mümkün oldukça muhattap olmayın. En azından boşanana kadar minimal şekilde iletişim kurun yoksa kafayı yersiniz