• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim otogardaki kiz

İlik gibi kız ve bahsi geçen koca :KK53:
kemal-sunal-%C5%9Fark-b%C3%BClb%C3%BCl%C3%BC.gif

Abartmışsınız bence güzel yakışıklı birini görsem bende bakarım ne var yani yemedik ya😂1 kere bakarsın geçersin.

Ya gerçekten o kadar sinirliyim ki ben mi abartiyorum acaba diye konuyu size taşımak istedim. Eşimle bugün sınavdan dönüyorduk otobüse bindik en önde oturuyoruz, otogardayiz. Eşim o esnada telefonla ilgileniyordu. Tam otobüsün karşısında ilik gibi bir kız dolanıyor. Allah var baya da güzel . Neyse eşim kafasinj telefondan kaldırdı haliyle bakacak mi diye eşime kitlendim. Normalde miyop eşim gozluk kullanmaz bı şeyleri net seçebilmek için gözlerini kısar. Kadına doğru baktı ve gözlerini kıstı iyice. Yakaladım tabi sonra başını çevirdi. Direkt sordum ne yaptın az önce diye. Eşim yalan söylediğinde ya da hatalı bir şey yaptığında farkında olmadan aptal gibi sırıtır. Bir şey yapmadım dedi sırıtarak. Daha öncede bu sebeple tartışmıştik. Yine cinlerim tepeme çıktı. Tartışmaya başladım. O niyetle bakmadimlar şunlar bunlar. Kalktım arka koltuğa geçtim. Sonra geri yanına getirdi falan. Abartiyorsun sinirleniyorum demeye başladı. Otobüs hareket edince uyumaya başladık sonra indik otobüsten bu arkasına bile bakmadan tripli tripli eve doğru yürüdü şuan hiçbir şekilde benimkonuşmuyoruz. Onu itham altında birakiyormusum vs vs. Bilmiyorum inanılmaz sinirlyim siz olsanız naparsiniz
Ben hiç takilmam bunun kavgasını tartışmasını 1 kere bile yapmadım.

Ya gerçekten o kadar sinirliyim ki ben mi abartiyorum acaba diye konuyu size taşımak istedim. Eşimle bugün sınavdan dönüyorduk otobüse bindik en önde oturuyoruz, otogardayiz. Eşim o esnada telefonla ilgileniyordu. Tam otobüsün karşısında ilik gibi bir kız dolanıyor. Allah var baya da güzel . Neyse eşim kafasinj telefondan kaldırdı haliyle bakacak mi diye eşime kitlendim. Normalde miyop eşim gozluk kullanmaz bı şeyleri net seçebilmek için gözlerini kısar. Kadına doğru baktı ve gözlerini kıstı iyice. Yakaladım tabi sonra başını çevirdi. Direkt sordum ne yaptın az önce diye. Eşim yalan söylediğinde ya da hatalı bir şey yaptığında farkında olmadan aptal gibi sırıtır. Bir şey yapmadım dedi sırıtarak. Daha öncede bu sebeple tartışmıştik. Yine cinlerim tepeme çıktı. Tartışmaya başladım. O niyetle bakmadimlar şunlar bunlar. Kalktım arka koltuğa geçtim. Sonra geri yanına getirdi falan. Abartiyorsun sinirleniyorum demeye başladı. Otobüs hareket edince uyumaya başladık sonra indik otobüsten bu arkasına bile bakmadan tripli tripli eve doğru yürüdü şuan hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Onu itham altında birakiyormusum vs vs. Bilmiyorum inanılmaz sinirlyim siz olsanız naparsiniz
Cok fazla kiskancsin :) yapmayin yahu.. ilik gibi kadinmis ben olsam bende bi kere süzerdim sonucta 2 -3cüye tekrar süzmedikce sorun yok 😅😅

Ya gerçekten o kadar sinirliyim ki ben mi abartiyorum acaba diye konuyu size taşımak istedim. Eşimle bugün sınavdan dönüyorduk otobüse bindik en önde oturuyoruz, otogardayiz. Eşim o esnada telefonla ilgileniyordu. Tam otobüsün karşısında ilik gibi bir kız dolanıyor. Allah var baya da güzel . Neyse eşim kafasinj telefondan kaldırdı haliyle bakacak mi diye eşime kitlendim. Normalde miyop eşim gozluk kullanmaz bı şeyleri net seçebilmek için gözlerini kısar. Kadına doğru baktı ve gözlerini kıstı iyice. Yakaladım tabi sonra başını çevirdi. Direkt sordum ne yaptın az önce diye. Eşim yalan söylediğinde ya da hatalı bir şey yaptığında farkında olmadan aptal gibi sırıtır. Bir şey yapmadım dedi sırıtarak. Daha öncede bu sebeple tartışmıştik. Yine cinlerim tepeme çıktı. Tartışmaya başladım. O niyetle bakmadimlar şunlar bunlar. Kalktım arka koltuğa geçtim. Sonra geri yanına getirdi falan. Abartiyorsun sinirleniyorum demeye başladı. Otobüs hareket edince uyumaya başladık sonra indik otobüsten bu arkasına bile bakmadan tripli tripli eve doğru yürüdü şuan hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Onu itham altında birakiyormusum vs vs. Bilmiyorum inanılmaz sinirlyim siz olsanız naparsiniz
At gözlükleri var ya onlardan mı alsanız acaba?

1 -2 saniye baktıysa sorun yok.
uzun uzun yada sürekliyse sorun

Erkeklerin diz kapagiyla gobeklerinin gorunmesi haram ki, erkeklerin tesettürü de göz kapaklarıdır."

Televizyonda mı izlemiyor eşiniz telefonda video izlerken de ilik gibi kadınlar denk geliyor bazen. 😀

ben kendimi aşırı kıskanç bilirdim benden daha fenaları da varmış. saygılar abla tacımı sana veriyorum.

Konuyu okuyunca erkek kadının ağzından mı yazdı acaba dedim, haksız olduğunu göstermek için. Çünkü çok saçmaymış tavrınız kusura bakmayın. Bakıp kafasını çevirmiş süzmemiş ki. Kalkıp arka koltuğa gitmeler, otobüs içinde kavgalar çok çocukça.

Ay ben sizin gibi kadınlar için üzülüyorum ya

Adamın yanında eşi var, el ele karşıdan geliyorlar, adam sığır gibi bana bakıyor, kadın fark etmiyor bile zavallı

Eşinizin kafasını duvara sürtün

bende bakarım bir kez olduysa sorun yok ikinci kez bakarsa saygısızlık oldugunu düşünürüm 3ye bakarsa ağzına çarparım:63:

Ay ben sizin gibi kadınlar için üzülüyorum ya

Adamın yanında eşi var, el ele karşıdan geliyorlar, adam sığır gibi bana bakıyor, kadın fark etmiyor bile zavallı

Eşinizin kafasını duvara sürtün
Bence fazla uzulme ılerde sende onlar gibi olucaksin

Back