Eşim otogardaki kiz

Özellikle bakmamis biri senin karşında gelip gitse bakmaz mısın Allah aşkına ya herşeyi drametize etmeyin. Güzel çirkin fark etmiyor ki önünde gelip gitsebakarim yani. O kız çirkin de olsa kocası kafasını kaldırıp bakardı yani.refleks gibi

Aşırı abartmışsın. Ne var bunda? Yakışıklı veya güzel birini görünce bende bakıp geçiyorum. Sanarsın adam 10 sefer dönüp bakmış.

Özellikle bakmamış mı, gözünü kısıp seçmeye çalışmış süzmüş baya işte. Refleksle bakmakla gözünü kısıp seçmeye çalışması aynı şey değil.konu sahibinin anlattığı refleksle bakmak değil,tekrar okuyun isterseniz. konuyu başka yere çekmeyin.

Allah neler yaratıyor bacım bu kadar takarsan nasıl baktı diye incelersen olmaz yani . Hiç mi guzune güzel veya yakışıklı gelen birine bakmadın . Estetik olarak hoştur bakarsın . Aman şunun dudaklarina yapisayim diye düşünmüyorsun yani o sırada

Biz miyoplar herşeye gözümüzü kısarak bakıyoruz. Görmüyoruz.

Mesela neden zorum

Konularınızdan okuduğum kadarıyla evliliğinizde üçüncü kişilerle alakalı hiçbir sorun sorun yok. Sizin sorununuz tamamen birbirinizin o anki hareketlerine yönelik verilen tepkiler ve bu tepkilerin sonucunda yaşanan kavgalar, triplerden ibaret. bu da sizin zor bir insan olduğunuzu ve evlilikte kıriz yönetemediginizi gösteriyor.

Eşinizi siz tanırsınız düşüncelerini falan sapıkça bakmışsa evet siz haklısınız. Fakat bana yazdıklarınıza göre öyle gelmedi. Fazla üzerine gitmeyin eşinizin yoksa daha ters teper

Esinize sabir ve kolaylilar diliyorum

Herkesin aklı fikri doğruları var, benim yada bu sitedekilerin doğrularından kime ne?
Kendi aklı fikri doğrusu olmayan biri okuyup etkileniyorsa bu onun sorunu bizim değil
insan olan karakteri olan “evliyse” bakmaz ne demek?evli değilse karaktersiz olabilir insan olmayabilir sorun değil demek. İnsanlık karakter evlilikle yükleniyor yani size göre
Erkeğin de kadının da tesettürü gözde başlar, erkek mahremi olmayan kadına da sınırı aşan erkeğe de bakamaz. Kadın mahremi olmayan erkeğe de sınırı aşan kadına da bakamaz. Konu sahibi neden sınırı aşmış bir kadını “ilik gibi” diyecek kadar inceliyor gözleriyle yiyor madem? Erkeğe günahsa kadına da günah. Birşeyi savunuyorsanız tek taraflı yontmayacaksınız, doğrunun hakkını verin hem nalına hem mıhına vurun ki söylediğinizin bir değeri olsun
Bizim toplumumuzda insanın insana bakması bile karaktersizlik olarak saptırıldığı için millet hiç kadın görmemiş gibi hiç erkek görmemiş gibi gözünden salyalar akıtıyor, bizim ve benzeri toplumların dışında kimse karşı cinse gözü değdi diye karaktersiz olmuyor

Boyle seylere takilip, zindan ediyorsunuz işte gününüzü. Gercekten gereksiz bir kiskanclik olmus sizinkisi, birdaha yapmayin boyle, yipratirsiniz aranizdaki sevgiyi saygıyı

İlik gibi yazdığınız için soruyorum, sizde iki cinsiyete de ilgi olabilir mi? Ben kocanız olsam sen niye bu kadına böyle baktın diye sorardım. Arka koltuğa geçmişsiniz niye kalkıp eşinizin yanına geri oturdunuz? Tükürdüğünüzü yalamışsınız bir güzel.

Sadece eşinizi değil üniversiteye giden kız kardeşinizi de darlıyorsunuz. Ablalık yüreği falan demeyin bal gibi insanları yönetmeye çalışıyorsunuz. Her şey sizin kontrolünüzde olmak zorunda. Yazık o genç kıza. Rahat bırakın da akranlarıyla sağlıklı ilişkiler kurmaya sosyal olmaya çalışsın. Allah çevrenizdekilerin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…