Eşim otogardaki kiz

Kimsenin gözüne bant çekemeyiz ki. Bazı kişiler -erkek kadın farketmez- o kadar dikkat çekici oluyor ki, insan istemsiz bakıyor. Ama bu 'offf şuna bak bi birlikte olsam' demek değil. Sadece göze hos geliyor ve bakılıyor bu kadar.
Yiyecek gibi bakmaktan bahsetmiyorum, bazıları gözleriyle yiyor resmen o tür bir bakışmı attı eşiniz?

Hayır gözlerini kıstı netlestirdi yani sonra başını cevirdi

Asko adam burnunun ucunu zor goruyomus nasil yiyecek gbi baksin

Asıl soru baksa ne olacak ki güveniniz yok mu eşinize? Ben de farklı giyimlilere bakarım göz bu çok kafaya takmaya gerek yok

Erkeği şımartacak hareketler...

İlik gibi kız olmaya çalışırım şahsen ben. Ama onun için değil kendi özgüvenim için. Çünkü kadın kendine guveniyorsa bir başkasının ilik gibi olmasından rahatsızlık duymaz.
Kendine güven sister. Güvenmiyorsun demiyorum ama kıskansan bile içinde tut. Erkeğin totosunu kaldırır bu hareketler.

Hele arka koltuğa geçmek biraz çocukça olmuş :)

Siz niye baktınız?
Ben olsam eşinizin yerinde sizi asla affetmem, yanınızda kocanız varken kadınlara bakıyorsunuz hem de aşırı beğenip “ilik gibi” diyecek kadar inceleyip etkilenecek kadar. Niyetiniz ne? Her iki cinsiyetten de mi etkileniyorsunuz?

Ay yanında karısı varken de bakmasın bı zahmet

Daha önceki konularınızdan biliyorum çok zor ve yorucusunuz aynı zamanda hiç olgun değilsiniz. bu kadar basit bir şeyden anlam çıkarırsanız hem eşiniz size saygısını kaybeder hemde farkında olmadan adamın aklına aldatmayı ve başka kadınları sokarsınız.

Bakmış geçmiş .. Bence uzatarak aklına karpuz kabuğunu sokuyorsunuz
Abarttığınızı düşünüyorum

Kiz erkek farketmeksizin ben bile guzel ya da cekici olunca bakiyorum yani bence ust uste absurt bir sekilde bakmadigi surece esinin de problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…