• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim otogardaki kiz

mellykelly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
310
104
103
28
Ya gerçekten o kadar sinirliyim ki ben mi abartiyorum acaba diye konuyu size taşımak istedim. Eşimle bugün sınavdan dönüyorduk otobüse bindik en önde oturuyoruz, otogardayiz. Eşim o esnada telefonla ilgileniyordu. Tam otobüsün karşısında ilik gibi bir kız dolanıyor. Allah var baya da güzel . Neyse eşim kafasinj telefondan kaldırdı haliyle bakacak mi diye eşime kitlendim. Normalde miyop eşim gozluk kullanmaz bı şeyleri net seçebilmek için gözlerini kısar. Kadına doğru baktı ve gözlerini kıstı iyice. Yakaladım tabi sonra başını çevirdi. Direkt sordum ne yaptın az önce diye. Eşim yalan söylediğinde ya da hatalı bir şey yaptığında farkında olmadan aptal gibi sırıtır. Bir şey yapmadım dedi sırıtarak. Daha öncede bu sebeple tartışmıştik. Yine cinlerim tepeme çıktı. Tartışmaya başladım. O niyetle bakmadimlar şunlar bunlar. Kalktım arka koltuğa geçtim. Sonra geri yanına getirdi falan. Abartiyorsun sinirleniyorum demeye başladı. Otobüs hareket edince uyumaya başladık sonra indik otobüsten bu arkasına bile bakmadan tripli tripli eve doğru yürüdü şuan hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Onu itham altında birakiyormusum vs vs. Bilmiyorum inanılmaz sinirlyim siz olsanız naparsiniz

Ben çok takilmazdim ikinci üçüncü defa dönüp bakmadıgi müddetçe. Ben de güzel bir kadın ya da yakışıklı bir adam görsem bakarim yani insan inceleyebilir. Kafanın kişiyle beraber dönmesi ve ikinci üçüncü bakış olmaması halinde rahatsız olmam 😅
Yav ben bakmıyorum özellikle eşim varken özen gosteriyorum ki daha önceden de tartışmalar yaşadık bu konuda. Çok merakli bı adam kendisi. Bir de gözlerini kıstı zoom yaptı resmen ya

Ben gosteriyorum valla benimkine bak diye oda tovbe tovbe millet bakma der sen bak bak diyosun bide beni durtuyosun diyo :KK53: Sen ne kadar ugrasirsan ugras mayasinda varsa iki kasinin arasinda yapar bu kadar kasma engellemeye calisma birak yapsin ki bosanirken donuna kadar al onun parasiyla tatillerde kasli ficutlu irkekleri keserken kokteylini yudumla:rolleyes:

Farketmem bile eşimin baktığını bu denli teste tabi tutmadım kimseyi ben anca kıza bakar ne güzel kızmış derim içimden o an acaba eşimde bakıyor mu bi bakayım onada felan aklımın ucundan geçmez. Böyle her şeye takarsak hayat yaşanmaz hal alır.

Yav ben bakmıyorum özellikle eşim varken özen gosteriyorum ki daha önceden de tartışmalar yaşadık bu konuda. Çok merakli bı adam kendisi. Bir de gözlerini kıstı zoom yaptı resmen ya
Biri beni bakma bakma diye darlasa dikkatim daha çok o yöne çevrilir. Eşim varken bakmadigima eşim yokken de bakmam bence bu art niyettir. Eşim yokken baktigima eşim varken de bakarım. Hatta eşime de gösteririm kadın erkek farketmez maşallah Allah ne güzel yaratmis der gülerim 😅 bu kadar kasmaya gerek yok

Ya gerçekten o kadar sinirliyim ki ben mi abartiyorum acaba diye konuyu size taşımak istedim. Eşimle bugün sınavdan dönüyorduk otobüse bindik en önde oturuyoruz, otogardayiz. Eşim o esnada telefonla ilgileniyordu. Tam otobüsün karşısında ilik gibi bir kız dolanıyor. Allah var baya da güzel . Neyse eşim kafasinj telefondan kaldırdı haliyle bakacak mi diye eşime kitlendim. Normalde miyop eşim gozluk kullanmaz bı şeyleri net seçebilmek için gözlerini kısar. Kadına doğru baktı ve gözlerini kıstı iyice. Yakaladım tabi sonra başını çevirdi. Direkt sordum ne yaptın az önce diye. Eşim yalan söylediğinde ya da hatalı bir şey yaptığında farkında olmadan aptal gibi sırıtır. Bir şey yapmadım dedi sırıtarak. Daha öncede bu sebeple tartışmıştik. Yine cinlerim tepeme çıktı. Tartışmaya başladım. O niyetle bakmadimlar şunlar bunlar. Kalktım arka koltuğa geçtim. Sonra geri yanına getirdi falan. Abartiyorsun sinirleniyorum demeye başladı. Otobüs hareket edince uyumaya başladık sonra indik otobüsten bu arkasına bile bakmadan tripli tripli eve doğru yürüdü şuan hiçbir şekilde konuşmuyoruz. Onu itham altında birakiyormusum vs vs. Bilmiyorum inanılmaz sinirlyim siz olsanız naparsiniz
Kıskançlık yüzündrn sizi sokak ortasında rezil eden adam mı yaptı bunu?

Bakmiş ve kabul etmiş yapacak birsey yok🤣
Bende guzel ve yakişikli gordummu bakip maşallah diyorum o kadar o niyyetle baktiysa sorun yok.Ama devamli kizlara bakarsa o zaman sorun var demektir.

Back