tembellikten kastı yemek yapmıyor oluşunuz mu? Kendisi tam olarak ne yapacak bence tembellik yapacak olan o gibi duruyorBu arada şunuda belirteyim benim tembelliğimden getirmeye korkuyormuş ya sözde ben hiçmi çocuk yapmayacagım işin orasına takıldım aslında ben
kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak benceMerhaba iyi haftasonları öncelikle hepinize. Ara ara foruma giriyorum konuları okuyorum kendi durumuma benzer olanları. Sadede geleyim neyse çalışıyorum akşama doğru okuyacağım cevaplarınızı. Bir bucuk senedir evliyim şimdi kendime bir iş yeri açtım ufak ve orada çalışıyorum. Eşimin eski eşinden bir kızı var benim çocuğum yok zaten ilk evliliğim bu eşim. Aileler bilirsiniz klasik kavga gürültü biz severek evlendik. Şimdi kızı babannesinde ve biz ben çocuk yapmadığım ve bakamadığım için anlamam dilinden anlaşamam almadık henüz bir sene sonra alacağız. Alışırım zamanla ona da o değil sorun. Ama eşim bana sürekli onu aramadığımı ilgisiz olduğumu sevmediğimi söyleyip suçluyor. Akşam bir yemek bile yapmıyorsun onu nasıl getireyim diyo çocukla kendisi uğraşmaktan korkuyor aslında. Çünkü benden çok onun ilgilenmesi gerek öz ebeveyni sonuçta. Bu sabah arayıp sınava hazırlandığını eğitimine bizim yanımızda Ankara’da devam etmek istediğini söyledi kız. Eşim bunu bildiğiniz geçiştirdi onu o zaman düşünürüz daha çok var dedi ve kapattı telefonu. Değişik bir ruh hali ile. Sizce babamı güvenmiyor yoksa daha önce yaşadığımız annesi yüzünden olan sıkıntılardan dolayımı yanımızda olursa sorun yaşayacağımızı düşünüyordur. Çünkü nişanlılık sürecinde biraz laf dolaştırma olayı oldu kızın yaşı itibari ile ve ben eşimden ayrıldım. Ne dersiniz yorumlarınız nedir merak ediyorum zeki kadınlarhepinize teşekkür ederim şimdiden vakit ayıran iki kelam eden herkese..
Bu nasıl tavsiye?Vicdansızlık sizin yaptığınız.Senin çocuğun,benim çocuğum yarışı mı var?Evlenirken biliyordu eşinin çocuğu olduğunu.Siz hakikaten pamuk prenses hikayesindeki kötü cadısınız.kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Bu nasıl bir akıl böyle?Kız pekâlâ babasının evinde yaşayabilir.Konu sahibi,bunu göze alarak evlenmiştir umarım.Böyle bir adamdan da çocuk yapmak doğru bir karar değil kesinlikle.kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
Sebep? Hemen bi tane yapsın da öbürünün gelişini mi engellesin? Nasıl bir kafa bu?kızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
bence eşiniz çok istekli değil yanınıza gelmesinde sınava hazırlanacak yaşta ise o çocuk zaten o kadar küçük bir çocuk değil kendi kendine çoğu konuda yetebilir tek sorun yemek mi yani bu çok kolay halledilebilecek bir şey hem siz de çalışıyormuşsunuz yemeği her akşam yapamayabilirsiniz çok normal eşiniz de yardım etmeli hele de onun kendi öz çocuğu ama eşiniz size yükleniyor bence bu işin sonunda siz çocuğu istemiyor durumuna düşmemek için eşinizle konuşun gelsin etsin kız artık diye istediğinizi belirtinMerhaba iyi haftasonları öncelikle hepinize. Ara ara foruma giriyorum konuları okuyorum kendi durumuma benzer olanları. Sadede geleyim neyse çalışıyorum akşama doğru okuyacağım cevaplarınızı. Bir bucuk senedir evliyim şimdi kendime bir iş yeri açtım ufak ve orada çalışıyorum. Eşimin eski eşinden bir kızı var benim çocuğum yok zaten ilk evliliğim bu eşim. Aileler bilirsiniz klasik kavga gürültü biz severek evlendik. Şimdi kızı babannesinde ve biz ben çocuk yapmadığım ve bakamadığım için anlamam dilinden anlaşamam almadık henüz bir sene sonra alacağız. Alışırım zamanla ona da o değil sorun. Ama eşim bana sürekli onu aramadığımı ilgisiz olduğumu sevmediğimi söyleyip suçluyor. Akşam bir yemek bile yapmıyorsun onu nasıl getireyim diyo çocukla kendisi uğraşmaktan korkuyor aslında. Çünkü benden çok onun ilgilenmesi gerek öz ebeveyni sonuçta. Bu sabah arayıp sınava hazırlandığını eğitimine bizim yanımızda Ankara’da devam etmek istediğini söyledi kız. Eşim bunu bildiğiniz geçiştirdi onu o zaman düşünürüz daha çok var dedi ve kapattı telefonu. Değişik bir ruh hali ile. Sizce babamı güvenmiyor yoksa daha önce yaşadığımız annesi yüzünden olan sıkıntılardan dolayımı yanımızda olursa sorun yaşayacağımızı düşünüyordur. Çünkü nişanlılık sürecinde biraz laf dolaştırma olayı oldu kızın yaşı itibari ile ve ben eşimden ayrıldım. Ne dersiniz yorumlarınız nedir merak ediyorum zeki kadınlarhepinize teşekkür ederim şimdiden vakit ayıran iki kelam eden herkese..
Verdiğiniz akıl size mi ait ,bir yerlerden mi aldınız merak ettim sevgili yeni üye kardeşkızı kaç yaşında ki ? Ayrıca beni djnlersen sakın izin verme sizinle yaşamasına . Baya sorun cıkacagindan eminim eger sizinle yaşarsa . Ve sende hemen bi tane dogurmaya bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?