Genetik bitiklik mi?Vajinal yapışıklık mı?Jinekologa gittim kızlık zarimda geçmişe dair kötü bir şeyim yok sadece genetik bitiklik var ailede bende var mı diye gittim doktor yok dedi fakat kızlık zarim olduğundan dar eşimle düğün öncesi konuşmalı miyim doktor fazla kanaman olabilir dedi biraz kıskanç bir beni yanlış anlar mi
Bende yokGenetik bitiklik mi?Vajinal yapışıklık mı?
E kanama da olacaksa neyi yanlış anlayacak. Allam kan gelse dertt gelmese dert.. Zarlara ÖZGÜRLÜKJinekologa gittim kızlık zarimda geçmişe dair kötü bir şeyim yok sadece genetik bitiklik var ailede bende var mı diye gittim doktor yok dedi fakat kızlık zarim olduğundan dar eşimle düğün öncesi konuşmalı miyim doktor fazla kanaman olabilir dedi biraz kıskanç bir beni yanlış anlar mi
Ailedekilerde var bende olduğundan dar iliski gerceklesmeyedebilirGenetik bitiklik mi?Vajinal yapışıklık mı?
Konuşmalı mıyım korkuyorum birazE kanama da olacaksa neyi yanlış anlayacak. Allam kan gelse dertt gelmese dert.. Zarlara ÖZGÜRLÜK
HaklısınzBence bir şey konuşmayın.Bazı durumlarda vajina da yırtıklık olabilir.Kanamanız durmazsa muhakkak doktora gidin.Dikiş gerekebilir.
Peki ne demeyi düşünüyorsun?Konuşmalı mıyım korkuyorum biraz
Yani acaba niye jinekologa gitti diye düşünür müNe gerek var ki söylemeye. Acıtmamak için özverili olması konusunda konuşursan konuş. Gerisi olası şeyler kanama filan. Birde bu konun neresini kıskanabilir tam olar. Bu kısmı anlayamadım.
İlişki gerçeklesmeyebilir dedi vajinismus olurum diye korkuyorumPeki ne demeyi düşünüyorsun?
Hayatım benim kızlık zarım cok dar ve bu sebeple cok kanayabilir senin için sorun olursa ayrılalım mi diyeceksin
Hım jinekologa gittiğini öğrenip öğrenmeyecegini mi bilmek istiyorsun? Acıkca sor ki yardım etsin bilen üyeler?Yani acaba niye jinekologa gitti diye düşünür mü
EvetHım jinekologa gittiğini öğrenip öğrenmeyecegini mi bilmek istiyorsun? Acıkca sor ki yardım etsin bilen üyeler?
Operasyon gecırdın mi?
YokOperasyon gecırdın mi?
Sen söylemediğim sürece bilmez o zman. Ama gittim dersen güveni zedelenir ve kurcalar. Bak her ne olursa olsun söyle madem evleneceksin yalanla başlama. Sonra öğrenecek mi duyar mı fark eder mi derken asla huzur bulamazsın.
Sen söylemediğim sürece bilmez o zman. Ama gittim dersen güveni zedelenir ve kurcalar. Bak her ne olursa olsun söyle madem evleneceksin yalanla başlama. Sonra öğrenecek mi duyar mı far
Söylemem gereken bir şey yok duyar mi diye tereddüt ettim jinekologoa gittimi küçükken bisikletten düştüm kan gelmedi ama yine de emin olmak istedimSen söylemediğim sürece bilmez o zman. Ama gittim dersen güveni zedelenir ve kurcalar. Bak her ne olursa olsun söyle madem evleneceksin yalanla başlama. Sonra öğrenecek mi duyar mı fark eder mi derken asla huzur bulamazsın.