Eşim oğlum ve ben..

Konuya hiç üzülmedim adam haklı bende bulsam böyle herşeyi kabul edeni meler neler yaparım insanın yapasi geliyor yani kendine saygı duymayana saygı duyulmuyor hakkaten.Hic kızmayın valla

Eşin neyden hapse girdiyse belli ki o sebepten memur oldun. O zihniyeti taşıyorsun. Bu yüzden adamın kölesi gibisin onun aklını takmışsın beynine. Babanı görmeye bile gitmiyorsun ölüm döşeğinde. Allah akıl fikir versin.

Seviyodur mu? Bu adam mi seviyor ama yansitmiyor. Allah size akil fikir versin ya siz sevgiyi ne saniyorsunuz. Bi kere bu adamin nasil sevdigini dusunuyorsunuz? Boyle bi adamdan cocuk yapmak zaten sacma hadi cocuk olmus saglikli omru olsun. Maasinizi aliyor harclik yok, babaniza gidemiyorsunuz siz cildirdiniz mi ya kovulmussunuz bi de bu adamla niye devam ediyorsunuz? Gercekten insanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapamiyor. Siz bosanamazsiniz bence 2. Hatta 3. cocugu yapin da esinizle sevginiz pekissin

Ne demek babam hastaydı, son zamanlarıydı ve beni göndermiyorlardı? Söz maddi özgürlüğü olan bir kadınsınız, bir erkeğin boyunduruğu altına nasıl böyle girebildiniz?
Annem hasta olacak, babam hasta olacak ve ben kocamdan izin alacağım öyle mi?

Ya hu kocayı sen besliyorsun , arabayı da abisinin üzerine yapmış, adam seni kullanıyor, en başından beri büyük hatalar yapmışsın, ben olsam boşanır hayatıma bakardım, bu parazit ile yaşaman kendine saygısızlık, ne demek bana harçlık vermiyor o senin paran , ay şaka gibi , ne olacak bu kadınların koca sevdası, şu yazdıklarını bir daha okusana Allah aşkına, hiç akıl yok mu , en başından beri kendini süpürge etmişsin ve kıymetin bile yok , yazık vallahi ...

Dert çocuğum babasız kalmasın değil ki kocasız kalamıyorlar, çocuk bahane, sanki çokta düzgün bir adam da çocuğu bahane ediyor

Kuzum bu evlilikte kaldığın her saniye kendine ihanet etmek .memursun üstelik neyden korkuyorsun ayrilmaktan Allah aşkına .daha ne kadar sömürülen sen olacaksın maddi manevi

Benim oğlan da 'annem abilerle konuşuyor telefonda' demişti.
Konuştuğum kişilerde iş için aradığım insanlar
Eşim çok gülmüştü, burdaki eş çok değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…