Eşim neden sürekli kızıyor?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
Selam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Selam kızlar. Sizce bi koca neden sürekli bir şeylere kızıp tartışma çıkarıp birsürü laf edip sonra ayaklara kapanıp özür diler? Dengem allak bullak. Bu sabah ilk kez bana sen salaksın dedi. Ben de bak bu salak bi daha senin gibi biriyle muhatap oluyo mu dedim. İndim arabadan işime geldim. Sonra yalvarmalara başladı yine. Bu nasıl bir ruh hali? Ne yapayım ben bu kocaya?

Çok sevdiğniden olsa grek bizde öyleyiz.
Ağzından çok şey çıkanr sonra pişman olur... Ama sonuç aynı:)

Çok sevdiğniden olsa grek bizde öyleyiz.
Ağzından çok şey çıkanr sonra pişman olur... Ama sonuç aynı:)

Ama çok sinir bozucu bir durum bu. Be demek sen salaksın :eek: tahammül etmekte o kadar zorlanıyorum ki bazen.

o sana yalvarınca hemen barışma ciddi olduğunu görsün söylemeye çekinsin

benim sevgilimde öyle kavga edince ne dediğini bilmiyor. karşısında benim olduğumu unutuyor resmen. kavga bitince özür diliyor falan filan. o an çok kalbim kırılıyor ama o bir özür dileyince herşey düzeliyor. ben kendimi üzmüş oluyorum

Son düzenleme:
cnm esının kısılık bozuklugu var ısmınıde bılıyordum da unuttum bence hemen bı yardım alsın:44:

Sinirlerini kontrol etmesini engelleyen bir rahatsizligi olabilir mi? Seker, tirot gibi.

dengesiz bir ruh hali canım

atar yapıyorsan arkasında da duracaksın

bir süre sonra ciddiye bile almamaya başlarsın ki

daha farklı sorunlara neden olur

bence açık açık söyle bunu

insan eşinin sözlerini dikkate alabilmeli

kızgınlığını önemsemeli

yoksa bir sinirlenip sonrada yalvaran insanı
bir süre sonra kimse kaale almaz
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

o sana yalvarınca hemen barışma ciddi olduğunu görsün söylemeye çekinsin

Canımm inan burnunun sürtmediğim duvar kalmıyor. Ama anlamıyorum. Barışınca 2 gün dikkat ediyor sonra yine aynı

İnsan bir aylık karısına salaksın demez, diyemez. Elbette evliliğin ilk ayları biraz gergin gecer ama bu hakaret etmek icin sebep değil. O lafı ağzına tıkayın bence bi daha cıkarırken kırk kez düşünsün

dengesiz bir ruh hali canım

atar yapıyorsan arkasında da duracaksın

bir süre sonra ciddiye bile almamaya başlarsın ki

daha farklı sorunlara neden olur

bence açık açık söyle bunu

insan eşinin sözlerini dikkate alabilmeli

kızgınlığını önemsemeli

yoksa bir sinirlenip sonrada yalvaran insanı
bir süre sonra kimse kaale almaz
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Kesinlikşe öyle. Ama yıllardır biraürü sorunu atlatan ben bu sorunun üstesinden gelemiyorumm konuşmak çare olmuyor. Bakalım bu gün h aramicam. Kendim gidicem eve de binmice arabasına. Anladın ne olduğunu

Şizofren olabilir:KK31:

Son düzenleme:
İnsan bir aylık karısına salaksın demez, diyemez. Elbette evliliğin ilk ayları biraz gergin gecer ama bu hakaret etmek icin sebep değil. O lafı ağzına tıkayın bence bi daha cıkarırken kırk kez düşünsün

Tabi ki de hakaret edemez. Beni besleyip büyüren babam bana bir kez olsun hakaret etmezdi. Bu adama ne oluyor?? Ne emeği var üzerimde? Valla arabadan inerken kapıyo suratına çarptım bak bakalım bu salak bi daha sana karın gibi olur mu dedim. Arayıp duruyor açmıyorum. Ama akşam aynı eve gidicez mecbur.

Daha cok yeni evliymişsiniz biraz kendinizi çekin bence hatasını anlasın siz ne kadar ciddi olup cok abartmayıp sürdürürseniz bu tavrınızı bir sonraki tartısmada hakaret etmekten kacınır tekrar aynı seyler yasanmaması için .

Canımm inan burnunun sürtmediğim duvar kalmıyor. Ama anlamıyorum. Barışınca 2 gün dikkat ediyor sonra yine aynı

canm bi çare bulman lazım çok kötü alışknlık yapar eşimde öyleydi arada gene öyle ben de nefret ediyorum bu tür laflardan neden söylüyosun dediğimde seni sevdiğimden kızdırmak için derdi sonrs bi iki defa bana söylediği lafları başkalarının yanında söyledim ve söylemeye devam edersen gelir iş yerinde iş arkadaşlarının yanında derim dedim şimdi çook dikkat ediyo seninde bişeyler yapman lazım

Evet sinirlerini kontrol edemiyor. Bununla ilgili psikolojik yardım almayı bile düşündü. Ama bana hakaret etmesi için bir neden olamaz bu. Bu kırgınlığı öyle hemen sonlandırmicam. Anlasın ne halt ettiğini. Sabah sabah tüm moralimi bozup beni ağlatmaya hakkı var mı? Tabi ki yok.

Büyük dengesizlik. Normal bir insan karısına böyle şeyler söylemez. Böyle şaka yapılmayacağını da bilir. Üstelik yeni evliyse.
Psikolojik bir problemi olduğu kesin. Başka saygısız veya şiddete meyilli hareketleri var mı? Bir şeyleri kırıp dökmek veya yumruk atmak gibi.

X