- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Herkes boşar mı bilemem ama ben boşarım mesela.. Sorunu çözmek istiyorum demişsiniz de, sizin için sorun olan bişey onun için sorun değil normal bişeyse eğer sorunu çözemezsiniz.. Benim eski eşimle 10 yıllık beraberlik nişanlılık sonrası evlenmiştik.. Kendisi online oyun bağımlısıydı evlenmeden önce bunu sorun olarak gördüğüm için nişanı atmıştım 6 ay ayrı kaldıktan sonra bana gelip bunun bi sorun olduğunu kabul ettiğini bu süreçte bu alışkanlığından vazgeçtiğini falan yeminler yalvarmalar bişeyler beni ikna etmişti.. barıştık bi süre takip ettim hatta beni inandırmak için kendi bilgisayar ekranını benim istediğimde kendi bilgisayarımdan görebileceğim şekilde bi program yazdı( bilgisayar mühendisiydi).. neyse oynamadı 1-2 yıl sonra evlendik.. Evlenmemizin 40. gününde o lanet oyunu beraber(!) oynamak istediğini söyledi.. Duymamış olayım dedim eğer o oyun bu eve girerse ertesi gün kendini mahkemede bulursun dedim.. Ve o oyun o eve girdi.. Ve ben evliliğim 2. ayını doldurmadan boşanma davası açtım. asıl sorun ne biliyo musunuz.. Sizin için sorun olan şey karşıdaki için normalse.. Bunu asla çözemezsiniz..Gercekten herkes direk boşar mi? Onca seye ragmen.yoksa yazmasi kolay oldugu icin mi boyle yaziyorsunuz.ben esimi degistirmek sorunumuzu cozmek istiyorum.eger boyle biseyde insanlar bosansaydi memlekette evli kalmazdi.bn bu adamdan yillarca kotu bisey gormedim.esimi kesinlikle hakli görmüyorum ama sorunu cozmek istiyorum