Sizin gülmekten öldüğünüz o söz bir " sövme sözü " ...
Ben benim esime yazdın demedim ; zaten yazamazsin. Anında adlı mercilere baş vururum o ayrı konu.
Lakin okuduğum bir konuda kaldı ki iyi odaklanmışim yazdığın o sövgü hoş olmadı.
Senin niyetin başkadır bilemem. Ben gördüğüm şeye yorum yazdım
Hanımefendi, asıl ben sizin niyetinizi hiç anlayamadım gerçekten. "Deyyuz" kelimesine sadece ben gülmekten ölmüyorum, ülkedeki herkes duyduğunda güler genelde, söylenişi bile komiktir, ulusal kanallarda tvde yayınlanabiliyor bu kelime, ailelerin izlediği saatlerde üstelik, herhalde kanal yöneticileri de yayın kanunları da en az sizin kadar düşünebilir bu konuyu değil mi? -ona istinaden bu örneği verdim- Konu sahibinin derdine önerimi yazmışım, kadın beğenmiş, sizinle ilgili bir durum yok, başka bir aşağılamam vs yok, konu sahibi sorun yok demiş nedir bu yaptığınız hiç anlayamadım. Buranın şerifi bir siz misiniz?
Son olarak merak etmeyin sizinle ilgili bir konu benim ilgimi çekmez zaten, boşuna ilgili merciler kadar yorulmamış olursunuz.
Sizin gülmekten öldüğünüz o söz bir " sövme sözü " ...
Ben benim esime yazdın demedim ; zaten yazamazsin. Anında adlı mercilere baş vururum o ayrı konu.
Lakin okuduğum bir konuda kaldı ki iyi odaklanmışim yazdığın o sövgü hoş olmadı.
Senin niyetin başkadır bilemem. Ben gördüğüm şeye yorum yazdım