yanlış anlamayın öyle değilsinizdir ama acaba siz duyarsanız başkalarınada söylersiniz diye mi söylemek istemiyorlar. yani teyzemde gelininden saklar oğluda. sormuştum nedenini. bizde duyduğu ne varsa başkalarına anlatır demişti. tabi bilmiyorum gelinleriyle çok samimi değildim günahını almıyım
yoo yanlış anlamam tabi olabilecek şeyler ama biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz burda tanıdığı kimse yokki ve ben onların akrabalarını oraya gittikçe görüyorum anlatma şansım yok onu biliyor birde benim ailemle ortak bir çevresi yok onu boşverdimde eşime ne oluyorsa onu anlamak zor...
yoo yanlış anlamam tabi olabilecek şeyler ama biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz burda tanıdığı kimse yokki ve ben onların akrabalarını oraya gittikçe görüyorum anlatma şansım yok onu biliyor birde benim ailemle ortak bir çevresi yok onu boşverdimde eşime ne oluyorsa onu anlamak zor...
eşin ailesi ile kurduğu duvarları kıramayacaktı neden evlendi bu nasıl hayatı paylaşmaktır yahu...hayatını paylaşan sensin canım,sonuçta sizde o aileye gelin geldiniz onlardan oldunuz...hadi kötü şeyleri geçtim güzel şeyleri paylaşmamak ne demek oysaki konu komşu ile bile paylaşılmıştır bu haber...bilemedim şimdi çok itici geldi...eşimden acayip derece soğurdum bu durumda...tehlikenin hiç mi farkında değil bu adam.
sevgi beklemiyorum istemiyorumda inan ama benim evimde odanın kapısını kapatıpta fıs fıs konuşmaları bana saygısızlık gibi geliyo..
çok haklısınız, kendi evinizde bu tarz davranmaları çok saygısızlık. hadi kv. yapıyor da eşinizin de buna uyması. ya sanki eşinizin size olan hislerinde bi eksiklik var gibi sizi üzmek istemem ama. hadi kötü şeyleri saklıyor olsunlar da, iyi olayların saklanması... ben bile sinir oldum
çok haklısınız, kendi evinizde bu tarz davranmaları çok saygısızlık. hadi kv. yapıyor da eşinizin de buna uyması. ya sanki eşinizin size olan hislerinde bi eksiklik var gibi sizi üzmek istemem ama. hadi kötü şeyleri saklıyor olsunlar da, iyi olayların saklanması... ben bile sinir oldum
bende eşime dedim sen sanırım benimle öylesine evlenmiş olmak için evlenmişsin, beni sevmediğini düşünüyorum diyorum, kesinlikle kabul etmiyor güya beni seviyormuş ama artık emin değilim ben..
ya şöyle yapmayın odayı kapatıp konuşmanıza sinir oluyorum diyorum napim annem rahat edemio konuşurken diyo ama rahat edemeyen annesi 4-5 ay kalmayı biliyo bizde..
günaydınlar...
sizinde belki böyle problemleriniz vardır belki kendi yöntemlerinizi paylaşırsınız diye düşündüm..
eşim bana ailesinde olup bitenleri hiç anlatmıyor ailesi de sürekli saklama gizleme çabasında, hadi kötü şeyleri geçtim güzel gelişmeleri bile söylemiyor ben tesadüfen duyarsam duyuyorum her seferinde konuşuyorum neden böyle yapıyorsun diye oda annem babam böyle alıştırdığından sanırım yoksa başka özel bir sebebi yok eskiden beri biz hep içimizde yaşarız kimseye anlatmayız diyor, e ben kimsemiyim diyorum değilsin ama alışmamışım anlatamıyorum diyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım kendimi sürekli dışlanmış hissediyorum annesi ablası eşim tamamen bir duvar var sanki arada, bu durum eşimden uzaklaşmama neden oluyor bunu da söyledim bana hiçbirşey diyemiyor yinede, bu durumdan çok sıkıldım mesela eşimin abisi evlenecek onunla ilgili ne ailesi ne kendisi hiçbirşey konuşmuyorlar bana anlatmıyorlar hep kendi aralarında..
benim ailem ona karşı hiç öyle değiller iyi kötü ne varsa herkes bilir onu dışlamazlar yabancı görmezler aile içinde her konudan haberdar olmasında sakınca görmezler ama ben onlara hep yabancıyım, evet kaynanamı hiç sevmem haz etmem ama yüzüne karşı bir saygısızlığım kötü bir davranışım olmadı, evine giderim işini gücünü yaparım gelenine gidenine güleryüz gösteririm ama yok ben hep yabancı, eşimle arada hep bir duvar var gibi hissediyorum hiç aile gibi hissetmiyorum bendemi bir sorun var anlamadım(
eşiniz biraz saçma hareket ediyor haklısınız. ozaman sizde söylemeyin bişey, hakediyor çünkü bu durumda
evet bir dönem ben söylemedim eşimde bir merak bir merak sorma gitsin
hayır cnm sende hiçbir sorun yok. sorun karşı tarafta. benim eşimin aileside yıllarca soğuk davrandı bana . aile olamadık bir türlü. düzelmiyor değişmiyor. zaman ilç fln da olmuyor
üstlerine gitme kaçan kovalanıyor ben bunu anladım ne zaman üstlerine düşsem kaçtılar benden cüzzamlı gibi. ben soğuk oluncada bir sıcak davranmalar.
neyse anlatmasın ya. boşver . ne duyacan. sinir olcan. alışverişe gitmişler dicek örn beni çağırmadılar diye üzülcen. yok çeyiz görmeye gittiler dicek bana söylemediler d,iye üzülcen. yok geline şunları almışlar dicek bana yapmamışlardı ondan diye üzülcen sinirlencen ne gerek var
boşver kendi hayatını yaşa. eşin ailesi ile aile olunmuyor kanımca ben bunu on yılın sonunda acıda olsa anladım
kendine iyi bak
Ben olsam umursamam
Daha iyi hatta
Sende misafir gibi git gel, kaynının düğünü de dahil
bende eşime dedim sen sanırım benimle öylesine evlenmiş olmak için evlenmişsin, beni sevmediğini düşünüyorum diyorum, kesinlikle kabul etmiyor güya beni seviyormuş ama artık emin değilim ben..
ya şöyle yapmayın odayı kapatıp konuşmanıza sinir oluyorum diyorum napim annem rahat edemio konuşurken diyo ama rahat edemeyen annesi 4-5 ay kalmayı biliyo bizde..
canım demek ki sen güzel ağırlıyorsun misafirperverliğini gösteriyorsun ki 4-5 ay kalabiliyo. kıymet bilmeleri gerekir ama işte bzen sen ne olursa ol karşındakinin seni gördüğü algıladığı kadar oluyorsun... eşinin empati kurmasını sağlayacak bi hareket yapmalısın
canım demek ki sen güzel ağırlıyorsun misafirperverliğini gösteriyorsun ki 4-5 ay kalabiliyo. kıymet bilmeleri gerekir ama işte bzen sen ne olursa ol karşındakinin seni gördüğü algıladığı kadar oluyorsun... eşinin empati kurmasını sağlayacak bi hareket yapmalısın
maalesef eşime ne yapsam boş çünkü beni anlıyor ama anlamasına rağmen devam ediyor ondaki sabır taşı bile çatlatır ne yaparsam yapayım boş yani olmuyo..
maalesef eşime ne yapsam boş çünkü beni anlıyor ama anlamasına rağmen devam ediyor ondaki sabır taşı bile çatlatır ne yaparsam yapayım boş yani olmuyo..
acaba kısa bi süreliğine tek başına bi yere mi gitseniz veya siz de paylaşımlarınızı azaltsanız? madem sizinle paylaşımı eksik bakalım bazı şeylerde de siz tek başına gibi davranınca ne hissedecek eşiniz? evlendikten sonra başka bir aile olduğunu anlayamayan, annesinin evinden çıkamamış erkeklere çok sinir oluyorum, ben de yaşıyorum o durumu.
acaba kısa bi süreliğine tek başına bi yere mi gitseniz veya siz de paylaşımlarınızı azaltsanız? madem sizinle paylaşımı eksik bakalım bazı şeylerde de siz tek başına gibi davranınca ne hissedecek eşiniz? evlendikten sonra başka bir aile olduğunu anlayamayan, annesinin evinden çıkamamış erkeklere çok sinir oluyorum, ben de yaşıyorum o durumu.
gerçekten zor bir durum.. ama ben onları da denedim eşim hep aynı ben çatlayacağım yakında o olucakayy sinirden gülüyorum
eşim liseden sonra hep ailesinden uzak yaşamış yaklaşık 12 yıl kadar birde annesi bekar evine bir kere bile gelmemiş, ne hikmetse benle evlendikten sonra bir düşkünlük başladı kadında gelmeler en az 4 ay kalmalar öncesinde eşim giderse görüyormuş yani, evlenince kıymete bindi herhal birde bana oğlum evlenmeseydi onun yanına taşınacaktım birlikte yaşayacaktık dedi bende e evlenmeseydik o zaman keşke dedimtuhaf yani çok tuhaf bana göre
Bazı erkekler böyledir. Konuşmayı sevmezler, günlük olayları paylaşmazlar bilinçli ya da bilinçsiz.
Bunun en güzel yolu konuşturmaktır. Bol soru sormaktır yemek esnasında. Aklına gelen şeyleri sohbet havasında..
seninkine benzer bişey bendede var ama sadece kötü olaylar konuşulmaz benim haberim olmaz . olmasında zaten istemem ...eşimde benim ailemle ilgili kötü şeyleri bilmez ... ama iyi olayları paylaşırız onları saklamayız ... bence senden paylaşma ailendeki kötü sıkıntıları biçok arkadaşımın başına geldi sonra başına kalkılıyor bi lavga esnasında ... bence çok kafana takma anlatmamalarını ... sende çok anlatma ... bu benim fikrim tabi
Dışlamak değil kendin söylüyorsun yapıları böyle .
Bence bilmemen daha iyi , fazla içli dışlı olmazsın , böylelikle hep bir mesafe kalır aranızda. İnan mesafe en güzeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?