eşim neden böyleki

yoo yanlış anlamam tabi olabilecek şeyler ama biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz burda tanıdığı kimse yokki ve ben onların akrabalarını oraya gittikçe görüyorum anlatma şansım yok onu biliyor birde benim ailemle ortak bir çevresi yok onu boşverdimde eşime ne oluyorsa onu anlamak zor...

eşiniz biraz saçma hareket ediyor haklısınız. ozaman sizde söylemeyin bişey, hakediyor çünkü bu durumda

eşin ailesi ile kurduğu duvarları kıramayacaktı neden evlendi bu nasıl hayatı paylaşmaktır yahu...hayatını paylaşan sensin canım,sonuçta sizde o aileye gelin geldiniz onlardan oldunuz...hadi kötü şeyleri geçtim güzel şeyleri paylaşmamak ne demek oysaki konu komşu ile bile paylaşılmıştır bu haber...bilemedim şimdi çok itici geldi...eşimden acayip derece soğurdum bu durumda...tehlikenin hiç mi farkında değil bu adam.

işte zamanla bende uzaklaştığımı hissediyorum eşimden bunuda ona söyledim sanki ben oğlumla birim eşim bizden ayrı gibi hissetmeye başladım beni hep uzak tutuyor onların dünyasına giremiyorum ne kadar iyi olursan ol hadi ben kötüyüm eltimdemi kötüydü aynı evde yaşamışlar onada aynı davranmışlar.. eşime söyledim bu sabah uzaklaştırıyorsun farkındamısın diye birde beni hiç saymıyorsunuz dedim tabi ben haklıyımya insan kendini saydırır dedi ne cavap vereceğinide şaşırıyor abuk subuk konuşmaya başlıyor suçlanıyor ama aynı devam ediyor..

hayır cnm sende hiçbir sorun yok. sorun karşı tarafta. benim eşimin aileside yıllarca soğuk davrandı bana . aile olamadık bir türlü. düzelmiyor değişmiyor. zaman ilç fln da olmuyor

üstlerine gitme kaçan kovalanıyor ben bunu anladım ne zaman üstlerine düşsem kaçtılar benden cüzzamlı gibi. ben soğuk oluncada bir sıcak davranmalar.

neyse anlatmasın ya. boşver . ne duyacan. sinir olcan. alışverişe gitmişler dicek örn beni çağırmadılar diye üzülcen. yok çeyiz görmeye gittiler dicek bana söylemediler d,iye üzülcen. yok geline şunları almışlar dicek bana yapmamışlardı ondan diye üzülcen sinirlencen ne gerek var

boşver kendi hayatını yaşa. eşin ailesi ile aile olunmuyor kanımca ben bunu on yılın sonunda acıda olsa anladım

kendine iyi bak

Ben olsam umursamam
Daha iyi hatta
Sende misafir gibi git gel, kaynının düğünü de dahil

teşekkür ederim zaten uzaktayız ben olanı biteni alışverişi görmeyeceğim hem onlardan birşey beklemiyorum ama bir insana bir kız istenecekmiş bunun neyi saklanır ben gidip sanki aralarınımı bozucam değilmi :) kendilerine bir gizem vermeye bayılıyorlar onları geçtimde eşimlede aile olamadık sanırım ona takıntılıyım ben zaten.. sende kendine iyi bak

Bazı erkekler böyledir. Konuşmayı sevmezler, günlük olayları paylaşmazlar bilinçli ya da bilinçsiz.
Bunun en güzel yolu konuşturmaktır. Bol soru sormaktır yemek esnasında. Aklına gelen şeyleri sohbet havasında..

sorsam da kısa ve net cevaplar evet hayır konuşma ihtiyacı yok adamda bana karşı ama bir arkadaş ortamında filan çok güzel konuşur espiri yapar, yok yok var bende bir sorun herlade

Dışlamak değil kendin söylüyorsun yapıları böyle .
Bence bilmemen daha iyi , fazla içli dışlı olmazsın , böylelikle hep bir mesafe kalır aranızda. İnan mesafe en güzeli .

aynı fikirdeyim canım boşver ne kadar uzak o kadar iyi

ayolll bu da dertt miii
ne güzel işte,kafan gereksiz seylerle dolmuyooo
keske benimkide böyleee olsaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…