• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim neden böyleki

bunun lafı kolay kolay edilmez ama bir arkadaşta demiş çocuğunuda al uzak bi yerlere git uzunca bir vakit sonrada telefon aç biz seninle aile olamadık sen kendini bana hep kapattın bu uzaklık çok iyi geldi sanırım yollarımızı ayırmalıyız gibi bir zarf atsan ters mi teper acaba...:53:

günaydınlar...

sizinde belki böyle problemleriniz vardır belki kendi yöntemlerinizi paylaşırsınız diye düşündüm..
eşim bana ailesinde olup bitenleri hiç anlatmıyor ailesi de sürekli saklama gizleme çabasında, hadi kötü şeyleri geçtim güzel gelişmeleri bile söylemiyor ben tesadüfen duyarsam duyuyorum her seferinde konuşuyorum neden böyle yapıyorsun diye oda annem babam böyle alıştırdığından sanırım yoksa başka özel bir sebebi yok eskiden beri biz hep içimizde yaşarız kimseye anlatmayız diyor, e ben kimsemiyim diyorum değilsin ama alışmamışım anlatamıyorum diyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım kendimi sürekli dışlanmış hissediyorum annesi ablası eşim tamamen bir duvar var sanki arada, bu durum eşimden uzaklaşmama neden oluyor bunu da söyledim bana hiçbirşey diyemiyor yinede, bu durumdan çok sıkıldım mesela eşimin abisi evlenecek onunla ilgili ne ailesi ne kendisi hiçbirşey konuşmuyorlar bana anlatmıyorlar hep kendi aralarında..
benim ailem ona karşı hiç öyle değiller iyi kötü ne varsa herkes bilir onu dışlamazlar yabancı görmezler aile içinde her konudan haberdar olmasında sakınca görmezler ama ben onlara hep yabancıyım, evet kaynanamı hiç sevmem haz etmem ama yüzüne karşı bir saygısızlığım kötü bir davranışım olmadı, evine giderim işini gücünü yaparım gelenine gidenine güleryüz gösteririm ama yok ben hep yabancı, eşimle arada hep bir duvar var gibi hissediyorum hiç aile gibi hissetmiyorum bendemi bir sorun var anlamadım :((

Bende arkadaşlarla hemfikirim. Boşver en güzeli bu zaten. ben nişanlıyken dert ederdim garip gelirdi, benimsenmediğimi düşünürdüm fakat alakası yok. Şimdi kendi ağzımla söylüyorum anlatmamasını :1: Tabi eşimin canını çok sıkan bir olay ise ilgileniyorum anlatmasını ben sağlıyorum o ayrı.

gerçekten zor bir durum.. ama ben onları da denedim eşim hep aynı ben çatlayacağım yakında o olucak :D ayy sinirden gülüyorum
eşim liseden sonra hep ailesinden uzak yaşamış yaklaşık 12 yıl kadar birde annesi bekar evine bir kere bile gelmemiş, ne hikmetse benle evlendikten sonra bir düşkünlük başladı kadında gelmeler en az 4 ay kalmalar öncesinde eşim giderse görüyormuş yani, evlenince kıymete bindi herhal birde bana oğlum evlenmeseydi onun yanına taşınacaktım birlikte yaşayacaktık dedi bende e evlenmeseydik o zaman keşke dedim :D tuhaf yani çok tuhaf bana göre

kv. kıskançlık yapıyor evlendirmeseymiş madem oğlunu

bunun lafı kolay kolay edilmez ama bir arkadaşta demiş çocuğunuda al uzak bi yerlere git uzunca bir vakit sonrada telefon aç biz seninle aile olamadık sen kendini bana hep kapattın bu uzaklık çok iyi geldi sanırım yollarımızı ayırmalıyız gibi bir zarf atsan ters mi teper acaba...:53:

yok öyle birşey yapamam çalışıyorum biyerlere gidemem ama bişekilde bir yol bulmaya çalışacağım yada zamanla alışırım belki, ama ne sevildiğimi hissediyorum ne başka birşey bilmiyorum ya tuhaf bir haldeyim....

3 kötü haber,1iyi haber gelecekse ;
gelmediği daha iyi bence,hiç üzülme cnm :34:

QUOTE=seyda83;35123634]çok şükür dert gibi görmüyorum ama rahatsız oluyorum durumdan eşime sinir oluyorum bu hallerinden[/QUOTE]

Bende arkadaşlarla hemfikirim. Boşver en güzeli bu zaten. ben nişanlıyken dert ederdim garip gelirdi, benimsenmediğimi düşünürdüm fakat alakası yok. Şimdi kendi ağzımla söylüyorum anlatmamasını :1: Tabi eşimin canını çok sıkan bir olay ise ilgileniyorum anlatmasını ben sağlıyorum o ayrı.

ne bileyim belkide bu inatla böyle yaptıkça bende taktım buna herhalde..

cnm yanlış anlama sakın senin fikrindir saygı duyuyorum ama bana benim fikrime göre çok saçma. eşim bana böyle bişi yapsa kızsammı gülsemmi bilemezdim:50:

cnm yanlış anlama sakın senin fikrindir saygı duyuyorum ama bana benim fikrime göre çok saçma. eşim bana böyle bişi yapsa kızsammı gülsemmi bilemezdim:50:

ya evet ben yapamam zaten çocuğumuzu bu işe karıştırmam uzaklaştırmam onları birbirinden..

Bence anlatmamaları, bilmemeniz daha güzel..
İnanın olayın içinde olunca bilince daha kötü...
Eşinizle bunun aranıza mesafe koymasına izin vermeyin...
Keşke bende hiçbir şeyi bilmesem :52:

Bazı erkekler böyledir. Konuşmayı sevmezler, günlük olayları paylaşmazlar bilinçli ya da bilinçsiz.
Bunun en güzel yolu konuşturmaktır. Bol soru sormaktır yemek esnasında. Aklına gelen şeyleri sohbet havasında..

aynen benim eşimde ailesi hakkında veya gün içerisinde yaşadıkları hakkında pek birşey anlatmazdı. dedim yemek masasında sırayla herkes gününü anlatcak. şimdi 2 saat yemek masasında esir alıyor beni susmuyor susmuyor anlatıyor susmuyor:30:

haklısın canım düşündümde hakkaten saçma oldu:1:

günaydınlar...

sizinde belki böyle problemleriniz vardır belki kendi yöntemlerinizi paylaşırsınız diye düşündüm..
eşim bana ailesinde olup bitenleri hiç anlatmıyor ailesi de sürekli saklama gizleme çabasında, hadi kötü şeyleri geçtim güzel gelişmeleri bile söylemiyor ben tesadüfen duyarsam duyuyorum her seferinde konuşuyorum neden böyle yapıyorsun diye oda annem babam böyle alıştırdığından sanırım yoksa başka özel bir sebebi yok eskiden beri biz hep içimizde yaşarız kimseye anlatmayız diyor, e ben kimsemiyim diyorum değilsin ama alışmamışım anlatamıyorum diyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım kendimi sürekli dışlanmış hissediyorum annesi ablası eşim tamamen bir duvar var sanki arada, bu durum eşimden uzaklaşmama neden oluyor bunu da söyledim bana hiçbirşey diyemiyor yinede, bu durumdan çok sıkıldım mesela eşimin abisi evlenecek onunla ilgili ne ailesi ne kendisi hiçbirşey konuşmuyorlar bana anlatmıyorlar hep kendi aralarında..
benim ailem ona karşı hiç öyle değiller iyi kötü ne varsa herkes bilir onu dışlamazlar yabancı görmezler aile içinde her konudan haberdar olmasında sakınca görmezler ama ben onlara hep yabancıyım, evet kaynanamı hiç sevmem haz etmem ama yüzüne karşı bir saygısızlığım kötü bir davranışım olmadı, evine giderim işini gücünü yaparım gelenine gidenine güleryüz gösteririm ama yok ben hep yabancı, eşimle arada hep bir duvar var gibi hissediyorum hiç aile gibi hissetmiyorum bendemi bir sorun var anlamadım :((

huyları bu şekilde demek ki dışlandıgını düşünmene gerek yok ,tek sana yapmıyorlardır

Herşeyi anlatmaması güzel de, hiç birşeyden bahsetmemesi bana da hoş gelmedi açıkçası, anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var. Kimse herşeyi bana yetiştir demez, hatta siz yokken ne yaptığı da önemli değil, mesela ben oradayım birden dışarı çıkınca fısır fısır konuşmaya başladılar, ben gelince kaş göz ya da lafı değiştirmeler, e ben gideyim de rahat etsinler diye düşünürüm haklı olarak rahatsız ettiğim kanısına varırım.

Back