günaydınlar...
sizinde belki böyle problemleriniz vardır belki kendi yöntemlerinizi paylaşırsınız diye düşündüm..
eşim bana ailesinde olup bitenleri hiç anlatmıyor ailesi de sürekli saklama gizleme çabasında, hadi kötü şeyleri geçtim güzel gelişmeleri bile söylemiyor ben tesadüfen duyarsam duyuyorum her seferinde konuşuyorum neden böyle yapıyorsun diye oda annem babam böyle alıştırdığından sanırım yoksa başka özel bir sebebi yok eskiden beri biz hep içimizde yaşarız kimseye anlatmayız diyor, e ben kimsemiyim diyorum değilsin ama alışmamışım anlatamıyorum diyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım kendimi sürekli dışlanmış hissediyorum annesi ablası eşim tamamen bir duvar var sanki arada, bu durum eşimden uzaklaşmama neden oluyor bunu da söyledim bana hiçbirşey diyemiyor yinede, bu durumdan çok sıkıldım mesela eşimin abisi evlenecek onunla ilgili ne ailesi ne kendisi hiçbirşey konuşmuyorlar bana anlatmıyorlar hep kendi aralarında..
benim ailem ona karşı hiç öyle değiller iyi kötü ne varsa herkes bilir onu dışlamazlar yabancı görmezler aile içinde her konudan haberdar olmasında sakınca görmezler ama ben onlara hep yabancıyım, evet kaynanamı hiç sevmem haz etmem ama yüzüne karşı bir saygısızlığım kötü bir davranışım olmadı, evine giderim işini gücünü yaparım gelenine gidenine güleryüz gösteririm ama yok ben hep yabancı, eşimle arada hep bir duvar var gibi hissediyorum hiç aile gibi hissetmiyorum bendemi bir sorun var anlamadım
(