- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Bende öyle düşünüyorum ama düşündüğumle kaliyorum.Esime söyleyince kıyamet kopuyor çünkü o sadece ailesi ve millet ne der derdinde,ben ise ne yaşamışım umrunda bile değil.Askerden gelmis bir erkek minimum 20 yasindadir
Kimsenin bakimina muhtac degildir yani
Is bulup ev tutup yerlesebilir.
4 5 yil nedir ya
4 5 ay deseniz neyse...
İlk evlendiğim günden itibaren fikrim alınmadan bir başkasına baktım ta ki geçen seneye kadar evlendirdik tam kurtuldum dedim piyangodan başkası çıktı.Esimede söyledim kaynana kayınbaba bitti tekrardan mı kayın çiktı diye adam tersleniyor hemen resmen sus sineye çek diyor çıldıriyorum.Kayna bakmak ne ya. Bu da yeni moda mı. Kaynana kayınvalide yaşlanıp bakılmadan önce kayna mı bakılıyor. Ne saçma.
gitsin ev tuttsun çalışacaksa. Yada kendi memleketinde çalışsın. Olmadı anasını alsın gelsin birlikte yaşasınlar bu da çalışsın
Devam edeceğim zatenKoyduğunuz tavrı sürdüreceksiniz ta ki eşinize dank edene dek.
Bizimkiler o akilda değiller gelinler abiler ne güne duruyorlar diye düşünüyorlar masraf yapmaya ne gerek var halbu ki düşunmezler biz gelinler neler yaşıyoruz.Bakmak zorunda değilsiniz. Çalışabilecek yaştaysa kendine ev tutabilir. Ev ev üstüne olmaz
Çekmeyin canım. Ne münasepet. O zaman sizinde kız kardeşiniz gelsin kalsın razı olacak mı. Gerçi erkeğe göre ne var. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama yemekti bulaşıktı çamaşırdı siz yapıyorsunuz oda akşam muhabbet edip yatmak kalıyor.İlk evlendiğim günden itibaren fikrim alınmadan bir başkasına baktım ta ki geçen seneye kadar evlendirdik tam kurtuldum dedim piyangodan başkası çıktı.Esimede söyledim kaynana kayınbaba bitti tekrardan mı kayın çiktı diye adam tersleniyor hemen resmen sus sineye çek diyor çıldıriyorum.
4 kisiyiz uzun bir aradan sonra ben esim bir kızim ve oglum var.Diger konularima bakarsaniz kışları da kv elti belasi falan çizgiyi cektim eltim artik eskisi kadar gelmiyor kv virüsden dolayi bu sene gelmedi yoksa gercekten evim aş evinden bakım evimden farksiz değildi.Siz evde kaç kişisiniz çocuğunuz var mı
Ev hanımıyım.kaç defa sorun yasadik kac defa dile getirdim akşam gelip uzanıp muhabbet ediyorsun ben yorulmuşum rahatmıyim değil miyim umrunda değil .ama ne dersem kulaklarıni tıkıyor.yeter artık anlamasi için kotü olmam gerekiyor ben olucam.Çekmeyin canım. Ne münasepet. O zaman sizinde kız kardeşiniz gelsin kalsın razı olacak mı. Gerçi erkeğe göre ne var. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama yemekti bulaşıktı çamaşırdı siz yapıyorsunuz oda akşam muhabbet edip yatmak kalıyor.
rest çekin. Bi defa yapmışınız ki bence o da yanlış ikinci ne alaka. Gitsin pansiyonda kalsın en kötü.
Sineye mineye çekemezsinizİlk evlendiğim günden itibaren fikrim alınmadan bir başkasına baktım ta ki geçen seneye kadar evlendirdik tam kurtuldum dedim piyangodan başkası çıktı.Esimede söyledim kaynana kayınbaba bitti tekrardan mı kayın çiktı diye adam tersleniyor hemen resmen sus sineye çek diyor çıldıriyorum.
Özellikle böyle bir zamanda.eltim bahane ediyor evim küçük yerim yok diye onunla evimizin metrekareleri ayni.Neden küçük odamız var orada baza var diye ona göz dikmisler.Bende tavrimi ortaya koydum benim çocuklarim var oglum bazada uyuyor misafirlerim geliyor sürekli ben artik kimseyi istemiyorum dedim.Boyle yaptikları surece gerek kalirsa kv kp arar istemediğimi onlara söylerim eşim belki o zaman anlar.En başta 4 5 yıl kaynınıza bakarak hata yapmışsınız onlarda yüz bulmuş sizden. Birkaç gün kalmak bir şey değilde aylarca hatta yıllarca sizde ne işi var. Lütfen tavrınızı koruyun uygun bir şey değil zaten evinizde yaşaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?