eşim cuma namazlarına hep gider iş yoğunluğu sebebiyle gidemediği zaman üzülürdü ama onun dışında kılmazdı. ben kılıyorum ama malesef düzenli değil hep diyodum ona birbirimizi teşvik etmeliyiz beraber kılalım diye ama dediklerim öyle kalıyodu
geçen hafta cuma namazında yanında bi adam varmış bacağının biri biraz sorunluymuş onu öyle görünce o bu şekilde kılıyoda ben niye kılmıyorum diye dank etmiş kafasına.ibretlik bi durum dedim bende
6 gündür kılıyo şu an çok hevesli görüyorum kendisini ezan okundumu hemen namazımı kılayım diyo.benden daha istekli sanki
inşallah yeni olduğu için böyle değildir bi süre sonra bırakmaz Rabbim daim eder inşallah ikimizin içinede namaz aşkı versin
çok isteyipte kılamayanlarada nasip olsun
eşim cuma namazlarına hep gider iş yoğunluğu sebebiyle gidemediği zaman üzülürdü ama onun dışında kılmazdı. ben kılıyorum ama malesef düzenli değil hep diyodum ona birbirimizi teşvik etmeliyiz beraber kılalım diye ama dediklerim öyle kalıyodu
geçen hafta cuma namazında yanında bi adam varmış bacağının biri biraz sorunluymuş onu öyle görünce o bu şekilde kılıyoda ben niye kılmıyorum diye dank etmiş kafasına.ibretlik bi durum dedim bende
6 gündür kılıyo şu an çok hevesli görüyorum kendisini ezan okundumu hemen namazımı kılayım diyo.benden daha istekli sanki
inşallah yeni olduğu için böyle değildir bi süre sonra bırakmaz Rabbim daim eder inşallah ikimizin içinede namaz aşkı versin
canım çok sevindim allah kabul etsin allah herkese nasip etsin inşallah
ALLAH sonuna kadar bu şekilde devam ettirsin. Cok guzel bir haber özellikle ramazan arefesinde..
ne güzel yaa
uff bende devamlıklık sağlayamıyorum...ramazanda tam otutturmayı planlıyorum
amin Allah herkesinkini kabul etsinGerçekten cok mutlu oldum.. Hayırlı olsun inş bırakmaz canım. Allah nasip edince böyle sebepler gösteriyoki insanın basına dank ediyo. Rabbim hakkıyla namaz kılanlardan eglesın hepimizi..
çoooooookkkkkkkkkkk sevindim..aynen bizimki gibi bir durum.ALLAH İZZET-İ DERGAHINDA NİYAZİ EMRİNİ HİÇ TERKETMEYENLERDEN EYLESİN...<>AMİN.<>eşim cuma namazlarına hep gider iş yoğunluğu sebebiyle gidemediği zaman üzülürdü ama onun dışında kılmazdı. ben kılıyorum ama malesef düzenli değil hep diyodum ona birbirimizi teşvik etmeliyiz beraber kılalım diye ama dediklerim öyle kalıyodu
ne ka güzel bi haber daim olur inşALLAH
Rabbim daim eylesin.tüm kilamayanlara kilmayi nasib etsinnna
Allah kabul etsin, mutluluğunuz daim olsun, Rabbim herkese nasib etsin...
çoooooookkkkkkkkkkk sevindim..aynen bizimki gibi bir durum.ALLAH İZZET-İ DERGAHINDA NİYAZİ EMRİNİ HİÇ TERKETMEYENLERDEN EYLESİN...<>AMİN.<>
MasAllah darisi benimkinin basina hic olmeyecek gibi yasio ara ara baslio devami gelmio umarim esin devamini getirir Allah kabul etsin :)
sağol canım teşekkürler...Darısı tüm isteyenlerin başına:)aminn inşallahh
şimdilik devam ediyo çok şükür senin eşininde içinde varmış nefsine yeniliyo malesef onunkide daim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?