• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim namaza başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim cuma namazlarına hep gider iş yoğunluğu sebebiyle gidemediği zaman üzülürdü ama onun dışında kılmazdı. ben kılıyorum ama malesef düzenli değil hep diyodum ona birbirimizi teşvik etmeliyiz beraber kılalım diye ama dediklerim öyle kalıyodu
geçen hafta cuma namazında yanında bi adam varmış bacağının biri biraz sorunluymuş onu öyle görünce o bu şekilde kılıyoda ben niye kılmıyorum diye dank etmiş kafasına.ibretlik bi durum dedim bende
6 gündür kılıyo şu an çok hevesli görüyorum kendisini ezan okundumu hemen namazımı kılayım diyo.benden daha istekli sanki
inşallah yeni olduğu için böyle değildir bi süre sonra bırakmaz Rabbim daim eder inşallah ikimizin içinede namaz aşkı versin
çok isteyipte kılamayanlarada nasip olsun
amin inşallah rabbim devam ettirsin sizin adınıza çok sevindim rabbim bizleride kıldırmayı nasip etsin

keşke benim eşim de başlasa :( ne normal abdest,ne de namazı bilmiyor,öğretmemi bile istemiyor.oruç yok,namaz yok.çok istedim,kibarca da söyledim ikna edemedim kavga ettik bu yüzden çok yere.evlenmeden önce bilmiyordum.her müslüman bilir diye düşündüm hep,çevremde öyle olunca.ne yazık ki o bana değil zamnala ben omna benziyorum,sonra yine kendime geliyorum Allah bir dert verince :(

keşke benim eşim de başlasa :KK43: ne normal abdest,ne de namazı bilmiyor,öğretmemi bile istemiyor.oruç yok,namaz yok.çok istedim,kibarca da söyledim ikna edemedim kavga ettik bu yüzden çok yere.evlenmeden önce bilmiyordum.her müslüman bilir diye düşündüm hep,çevremde öyle olunca.ne yazık ki o bana değil zamnala ben omna benziyorum,sonra yine kendime geliyorum Allah bir dert verince :KK43:
aileden gelen bişey ailesinde yokmu hiç namaz kılan oruç tutan

eşim cuma namazlarına hep gider iş yoğunluğu sebebiyle gidemediği zaman üzülürdü ama onun dışında kılmazdı. ben kılıyorum ama malesef düzenli değil hep diyodum ona birbirimizi teşvik etmeliyiz beraber kılalım diye ama dediklerim öyle kalıyodu
geçen hafta cuma namazında yanında bi adam varmış bacağının biri biraz sorunluymuş onu öyle görünce o bu şekilde kılıyoda ben niye kılmıyorum diye dank etmiş kafasına.ibretlik bi durum dedim bende
6 gündür kılıyo şu an çok hevesli görüyorum kendisini ezan okundumu hemen namazımı kılayım diyo.benden daha istekli sanki
inşallah yeni olduğu için böyle değildir bi süre sonra bırakmaz Rabbim daim eder inşallah ikimizin içinede namaz aşkı versin
Allah daim etsin inş. Darısi tüm kılmayanlarin basina :)

Gerçekten cok mutlu oldum.. Hayırlı olsun inş bırakmaz canım. Allah nasip edince böyle sebepler gösteriyoki insanın basına dank ediyo. Rabbim hakkıyla namaz kılanlardan eglesın hepimizi..

cnm benm esımde basladııı :) ramazanda basladı oda hala dewam edıo allahıma sukurler olsun onceden derdım beraber kılalım pek yanasmazdı suan ıse namazlarını tam vaktnde kılıo sabah namazına fln kalkıo saatı kuruorum :) vaiz dınlıo bana kuran oret bıle dıo cok mutlu oluo ınsan esını boyle gorunce

cnm benm esımde basladııı :) ramazanda basladı oda hala dewam edıo allahıma sukurler olsun onceden derdım beraber kılalım pek yanasmazdı suan ıse namazlarını tam vaktnde kılıo sabah namazına fln kalkıo saatı kuruorum :) vaiz dınlıo bana kuran oret bıle dıo cok mutlu oluo ınsan esını boyle gorunce
ne mutluu sizede bizede :KK68:

cok sükür esimde beni alıstırdı kılıyorum namazlarımı :KK68:
Allahım hepimize hidayet ve daimlik kılsın nasip etsin :KK37:

Allahım tüm kılmayı isteynelere nasib etsin , sizlerinde kabul eylesin inşaallah çok sevindim, ttebrikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back