acaba annesinin mercimek köftesine yağlı gibi bir yorum yapmış olabilir misin sen farkında olmadan yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurmuşsan? onun intikamını falan mı alıyor acaba.Eşim "kadınların günlerinde olan yemeklerden bir sofra istiyorum" dedi ben de diyette olmama rağmen onun gönlü olsun diye bir tatlı yaptım sonra onun çok sevdiği bir tepsi böreği yaptım, ayşekadın fasulyem vardı zeytinyağlı pişirdim, bir yoğurtlu kabak salatası ve nefis ötesi bir mayonezli patates salatası yaptım. Bir de mercimek köftesi yaptım. Kayınvalidem tüm yemeklerine aşırı derecede yağ koyuyor, ama öyle böyle değil, vıcık vıcık oluyor. Bir görseniz kamera şakası sanırsınız gerçekten çok aşırı yağ basar yiyeceklerine. En son onlardayken bir mercimek köftesi yapmıştı o kadar yağ koydu ki köfte şekil almadı kaşıkla falan yedik, şelale gibi akıyordu yağları. Neyse yaptım köfteyi eşim beğenmedi yağı az olmuş dedi. Oysa kendime ayrı yoğurmuştum, onunkine yağı basmıştım. "Sen bu işi beceremiyorsun, yapma bir daha" dedi. Hadi tamam olabilir ama öyle bir surat yaptı ki sormayın, ofluyor pofluyor sanki suç işledim. "Çok hayal kırıklığına uğradım onun için bu kadar tepki gösteriyorum" filan dedi. Sonra da diğer yiyeceklerin tadına bile bakmadı gitti yattı, oflaya poflaya. Ne hevesim varsa kaçtı, çok bozuldum yani. Şu an bildiğiniz bana surat asıyor.
Esim bana kadinlar gununde olan yemeklerden bir sofra istiyorum dese eline bi ceyrek altin verir ilk altin gunune yazdiririm.usluba bak.Eşim "kadınların günlerinde olan yemeklerden bir sofra istiyorum" dedi ben de diyette olmama rağmen onun gönlü olsun diye bir tatlı yaptım sonra onun çok sevdiği bir tepsi böreği yaptım, ayşekadın fasulyem vardı zeytinyağlı pişirdim, bir yoğurtlu kabak salatası ve nefis ötesi bir mayonezli patates salatası yaptım. Bir de mercimek köftesi yaptım. Kayınvalidem tüm yemeklerine aşırı derecede yağ koyuyor, ama öyle böyle değil, vıcık vıcık oluyor. Bir görseniz kamera şakası sanırsınız gerçekten çok aşırı yağ basar yiyeceklerine. En son onlardayken bir mercimek köftesi yapmıştı o kadar yağ koydu ki köfte şekil almadı kaşıkla falan yedik, şelale gibi akıyordu yağları. Neyse yaptım köfteyi eşim beğenmedi yağı az olmuş dedi. Oysa kendime ayrı yoğurmuştum, onunkine yağı basmıştım. "Sen bu işi beceremiyorsun, yapma bir daha" dedi. Hadi tamam olabilir ama öyle bir surat yaptı ki sormayın, ofluyor pofluyor sanki suç işledim. "Çok hayal kırıklığına uğradım onun için bu kadar tepki gösteriyorum" filan dedi. Sonra da diğer yiyeceklerin tadına bile bakmadı gitti yattı, oflaya poflaya. Ne hevesim varsa kaçtı, çok bozuldum yani. Şu an bildiğiniz bana surat asıyor.
Bir erkeğin böyle bir talebinin olması da garip. Bizimki benden beş altı çeşitli gün menüsü istese bi tarafımla gülerim. Hele de ben diyetteyken…Esim bana kadinlar gununde olan yemeklerden bir sofra istiyorum dese eline bi ceyrek altin verir ilk altin gunune yazdiririm.usluba bak.
Diyetteyken istese direk zikkim ye derdim sanirimBir erkeğin böyle bir talebinin olması da garip. Bizimki benden beş altı çeşitli gün menüsü istese bi tarafımla gülerim. Hele de ben diyetteyken…
Demediniz yaniHe ya ben de onu diyecektim de hadi dedim boşver. Çok biliyorsan sen yap o zaman mercimek köftesi bir de seninkini görelim diyecektim.
Benim de :Ot yesin diyecektiniz sanırım :) Benim aklıma da aynısı geldi :)
Allah başka türlü dert tasa vermesin boşverEşim "kadınların günlerinde olan yemeklerden bir sofra istiyorum" dedi ben de diyette olmama rağmen onun gönlü olsun diye bir tatlı yaptım sonra onun çok sevdiği bir tepsi böreği yaptım, ayşekadın fasulyem vardı zeytinyağlı pişirdim, bir yoğurtlu kabak salatası ve nefis ötesi bir mayonezli patates salatası yaptım. Bir de mercimek köftesi yaptım. Kayınvalidem tüm yemeklerine aşırı derecede yağ koyuyor, ama öyle böyle değil, vıcık vıcık oluyor. Bir görseniz kamera şakası sanırsınız gerçekten çok aşırı yağ basar yiyeceklerine. En son onlardayken bir mercimek köftesi yapmıştı o kadar yağ koydu ki köfte şekil almadı kaşıkla falan yedik, şelale gibi akıyordu yağları. Neyse yaptım köfteyi eşim beğenmedi yağı az olmuş dedi. Oysa kendime ayrı yoğurmuştum, onunkine yağı basmıştım. "Sen bu işi beceremiyorsun, yapma bir daha" dedi. Hadi tamam olabilir ama öyle bir surat yaptı ki sormayın, ofluyor pofluyor sanki suç işledim. "Çok hayal kırıklığına uğradım onun için bu kadar tepki gösteriyorum" filan dedi. Sonra da diğer yiyeceklerin tadına bile bakmadı gitti yattı, oflaya poflaya. Ne hevesim varsa kaçtı, çok bozuldum yani. Şu an bildiğiniz bana surat asıyor.
Aynen öyle yaptımSizin esiniz bir tuhaf zaten
Iyi katlaniyorsunuz
Neyse madem ciddi kararlar almayacaksiniz mercimek koftelerini bi kaba alip uzerine 1kg yag dokup tekrar yogurun o zaman begenir annesinin yemeklerine birsey demiyorsa 3 5 kg yag ile yapin
Yoksa küser
Çok sabırlısın, keşke söyleseydin 'bir mercimek köftesiyle hayal kırılığına uğruyor oğlun, olmamış bu yenisini yapın' diyeAynen öyle yaptımTekrar yoğurdum içine de öyle bir yağ bastım ki bebek maması kıvamına geldi Ona da dedim ki, "bak bir tadına yine beğenmezsen atarız çöpe çünkü ben ağzıma sürmem". Sonra bu kalktı börek yiyor, böreği sevdi bu arada; Kp'im hasta telefonda bir arayalım hal hatır soralım dedik, annesine dedim ki "geldiğimizde buna bir mercimek köftesi yapın anneciğim , özlemiş..." Benimkini beğenmedi diyeceğim sandı eşim panikle işaret ediyor sus söyleme bir şey falan diye, çok komikti o hali, biliyor ayıp ettiğini...