eşim mercimek köftemi beğenmedi

Benim eşim de böyle bazen gerçekten yemek konusunda çok takıntılı. Beğenmediğini yüz kez söyler durur durur söyler en son beni çıldırtır sonra birkaç gün her yaptığımı beğenir/ beğenmek zorundadır not: 10 yıldır evliyiz.

Anası yapsın o zaman neyin tepkisi bu yav. İsterse berbat ötesi bişey olsun hayal kırıklığı nedir yemek bu yani herzaman ayarı istedği gibi olmayabilir

acaba annesinin mercimek köftesine yağlı gibi bir yorum yapmış olabilir misin sen farkında olmadan yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurmuşsan? onun intikamını falan mı alıyor acaba.
yoksa çok saçma yani okadar yiyeceğin içinden onu beğenmediysen yeme git diğerlerini ye yani ne var bunda çok abartı geldi yaptığı tavır

Esim bana kadinlar gununde olan yemeklerden bir sofra istiyorum dese eline bi ceyrek altin verir ilk altin gunune yazdiririm.usluba bak.

Esim bana kadinlar gununde olan yemeklerden bir sofra istiyorum dese eline bi ceyrek altin verir ilk altin gunune yazdiririm.usluba bak.
Bir erkeğin böyle bir talebinin olması da garip. Bizimki benden beş altı çeşitli gün menüsü istese bi tarafımla gülerim. Hele de ben diyetteyken…

küfredesim geldi eşinize:) adama bak diğerlerine dokunmadı ne ya, terbiyesiz. beğenmediysen kalk sen yap. bozmayın moralinizi bu saçma tavır için, çağırın arkaşlarınızı gün yapın.

Bu kadar çeşiti bir arada bir defada istemeye utanmayan eş, eşin isteğine diyette olmanıza rağmen direkt "emrin olur paşam!" gibi cevap olacak türden hizmet sizden. Adam kendini paşa gibi hissederse beğenmeyip trip atmayı da hak görür kendinde. Armut piş ağzıma düş yaptırıyor resmen eşiniz. Pohpohlanmış, ağam paşam denilmiş klasik oğlan çocuuuu... Annesi gibi kocanızın her istediğini önüne getirmeyin çünkü eşisiniz onun...

Allah başka türlü dert tasa vermesin boşver

Sizin esiniz bir tuhaf zaten
Iyi katlaniyorsunuz
Neyse madem ciddi kararlar almayacaksiniz mercimek koftelerini bi kaba alip uzerine 1kg yag dokup tekrar yogurun o zaman begenir annesinin yemeklerine birsey demiyorsa 3 5 kg yag ile yapin
Yoksa küser

Aynen öyle yaptım Tekrar yoğurdum içine de öyle bir yağ bastım ki bebek maması kıvamına geldi Ona da dedim ki, "bak bir tadına yine beğenmezsen atarız çöpe çünkü ben ağzıma sürmem". Sonra bu kalktı börek yiyor, böreği sevdi bu arada; Kp'im hasta telefonda bir arayalım hal hatır soralım dedik, annesine dedim ki "geldiğimizde buna bir mercimek köftesi yapın anneciğim , özlemiş..." Benimkini beğenmedi diyeceğim sandı eşim panikle işaret ediyor sus söyleme bir şey falan diye, çok komikti o hali, biliyor ayıp ettiğini...

Çok sabırlısın, keşke söyleseydin 'bir mercimek köftesiyle hayal kırılığına uğruyor oğlun, olmamış bu yenisini yapın' diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…