eşim mercimek köftemi beğenmedi

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.282
13.206
Eşim "kadınların günlerinde olan yemeklerden bir sofra istiyorum" dedi ben de diyette olmama rağmen onun gönlü olsun diye bir tatlı yaptım sonra onun çok sevdiği bir tepsi böreği yaptım, ayşekadın fasulyem vardı zeytinyağlı pişirdim, bir yoğurtlu kabak salatası ve nefis ötesi bir mayonezli patates salatası yaptım. Bir de mercimek köftesi yaptım. Kayınvalidem tüm yemeklerine aşırı derecede yağ koyuyor, ama öyle böyle değil, vıcık vıcık oluyor. Bir görseniz kamera şakası sanırsınız gerçekten çok aşırı yağ basar yiyeceklerine. En son onlardayken bir mercimek köftesi yapmıştı o kadar yağ koydu ki köfte şekil almadı kaşıkla falan yedik, şelale gibi akıyordu yağları. Neyse yaptım köfteyi eşim beğenmedi yağı az olmuş dedi. Oysa kendime ayrı yoğurmuştum, onunkine yağı basmıştım. "Sen bu işi beceremiyorsun, yapma bir daha" dedi. Hadi tamam olabilir ama öyle bir surat yaptı ki sormayın, ofluyor pofluyor sanki suç işledim. "Çok hayal kırıklığına uğradım onun için bu kadar tepki gösteriyorum" filan dedi. Sonra da diğer yiyeceklerin tadına bile bakmadı gitti yattı, oflaya poflaya. Ne hevesim varsa kaçtı, çok bozuldum yani. Şu an bildiğiniz bana surat asıyor.

O mu sana surat asıyor bide? Sen diyette olduğun halde onu kırmayıp bir sürü çeşit yapmışsın teşekkür edeceğine bide böyle yapiyorsa bır daha bişey yapma anlasın yaptigini. Terbiyesiz ve değer bilmez.

Nimete offlanmaz ,unutmasin offlancak hale gelir onune ne koyuluyosa yesin kalksin yemiyosa gitsin yatsin ozaman. Nimetin sükürünü bilmeyen esiniz.
Cay peynir ekmek koysam istahli istahli yiyip kalkiyo esim. O arada Annesigil arasa ne yiyosun oglum dese etli falan yemekler der hicte bozuntuya vermez peynir ekmek yedigini.

Neden çocuk mu kendisi? En fazla damak zevkine uymamıştır, teşekkür edersin; ellerine emeğine sağlık hayatım dersin. Hayal kırıklığına uğrayacak ne varsa artık. Belirtebilir ben daha yağlı seviyorum, bir dahakine daha yağlı yapar mısın diyebilirdi. Siz de bir dahakine öyle yapardınız. Bozulmakta haklısınız.

Ah abla bu adam boşamalık koca moduna geçmeye başladı. Emekli mi oldu ne yaptı ne bu tripler. Al sofrayı başına çal.

Var mı yakınlarda oturan samimi arkadaşın falan, çağır onları afiyetle yiyin yaptıklarını. O da oflasın dursun. Hayal kırıklığına uğradıysa gitsin anasına yaptırsın. Yemek beğenmeyen adamı dövesim geliyor. Hiç umursama, hatta çemkir, 'ben bu kadar uğraştım sırf sen istiyorsun diye, hakettiğim bu mu, paşa torunumusun sen' falan de. Yemezse yemesim pabucuman paşası.

He ya ben de onu diyecektim de hadi dedim boşver. Çok biliyorsan sen yap o zaman mercimek köftesi bir de seninkini görelim diyecektim.
Sizin konulariniza yorum yapmasam da genelde okuyorum. Fazla mı taviz veriyorsunuz acaba? Zevkleriniz vs farkli olduğu halde orta yolu bulmaya çalışan, alttan alan hep sizsiniz gibi aklımda kalmış. Mercimek köftesini beğenmemesi normal ama bu tavrı normal değil. Şu yaptığı saygısızlık, altı yaşındaki çocuk bile şu tavrı sergilese hatasını anlamasini özür dilemesini beklerim.

Saygısız bir insanmış insan neden eşine bir yemek yüzünden surat yapar anlamış değilim sonuçta sen onunla evde yemek yapmak için evlenmedin. Ne zannediyor seni ? Neyse üstüne gitmeyin bırakın sizde üzülmeyin beğenmediysede yemez git annende ye o zaman de.

kıymet bilmiyen adam boşanır ayrıca saygı denilen birşey var emek verilmiş saygısız...avukat bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…