- 15 Şubat 2015
- 13.342
- 47.074
- 598
- Konu Sahibi yusraalparslan
-
Evet gittiğimiz yerler o dernek ve birkaç dernek daha. Hepsi aynı şeyi söyledi. Ama imkansız gibi bir durum. Çok zor
Evet bunların hepsinin farkındayım durumu oraya getirmem. Suan psikolojik siddet evresindeyiz durum oraya gelmeden boşanacağımı düşünüyorum zaten sadece bu durumu yaşayanlardan bir umut var mı bilgisi olanlardan bir ışık. Çünkü çok karanlık yerdeyim zaten herseyin farkındayımSizin sabretmenizle, beklemnizle, bosanmamanizla cozulecek mevzu degil. Hatta bosanmaniz gerekiyor. Yarin obur gun bagimli arkadaslarinin, alacaklarinin kapiniza dayanmayacaginin garantisi yok
Hadi kendini sevmiyosun da çocuğunu da mı düşünmüyorsun. Gözü dönse madde etkisiyle size neler yapabilir…Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
Yalnız kavga gürültü çok masum kalacak. Haberlerde gördüğümüz okuduğumuz madde bağımlıları anasını babasını öldürüyor. Beyinleri doğruyu yanlışı ayırdı edemiyor. Şimdilik öyle bir şey yok demeyin, her seferinde saf aynı maddeyi bulamazlar. Her satıcınınki aynı olmuyor, karışım oluyor. Daha çok kazanmak için uyuşturucu maddeyi seyreltip farklı maddeler ekliyorlar.Evet sonumuz öyle görünüyor zaten sadece cesaretim yok. Bosanmaya cesaretim var ama kızımın babasız büyüme psikolojisini düşünüyorum ama tabikide bagımlı bir babayla evde kavga gürültü şiddet olan bir yerde psikolojisinin çok çok daha berbat olacağını biliyorum( suanlık öyle birsey yok ) hayırlısı olsun
Canım İnan çok zor durum eşin içinde zor keşke düzelse ne emeklerle yuva kuruyoruz ama biz düzeltemeyiz eşleri. Eski eş kumar bağımlısı idi boşandık. Çocuğum var bir tane. Çocuğumu düşünüp karar verdim ayrıldım. Ailene bahsettin mi aileler biliyor mu onu tam anlamadım ama böyle ağır konuları ailelere söyleyin tek başınıza altından kalkamazsınız. Aileye anlatamadıklarınızı gelip buraya yazın.Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
Yol yakınken başka çocuk yapmadan boşan. Eşin yine tedavi olsun inşallah bırakır birdaha uzun süre kullanmadığı dan emin olursan belki tekrar denersiniz. Ama şimdi boşanMerhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
Onun ailesi biliyor biraz muhafazar bir aile kaldıramadılar sürekli ayılıp bayılıp hastaneye gidiyorlar ağlamaktan bittiler iki senede gözlerimin önünde eridiler kurudular çok ağır geldi onlara. Hep benim yanımda oldular onun ne sözüne ne birseyine inanmıyorlar sadece benim sözlerim onlar için geçerli. Kendi aileme gelirsek kimse birsey bilmiyor eşimin efendi kişiliğinden ötürü onu çok seviyorlar ve duydukları an kızımla beni o dakika oradan alırlar o yüzden uzattıkça uzattım savaşmayı tercih ettim buraya geldim durumu anlatıp boşanmak için ama henüz söyleyemedim dilim varmıyor. Annem biraz rahatsız cumayı bekliyorumCanım İnan çok zor durum eşin içinde zor keşke düzelse ne emeklerle yuva kuruyoruz ama biz düzeltemeyiz eşleri. Eski eş kumar bağımlısı idi boşandık. Çocuğum var bir tane. Çocuğumu düşünüp karar verdim ayrıldım. Ailene bahsettin mi aileler biliyor mu onu tam anlamadım ama böyle ağır konuları ailelere söyleyin tek başınıza altından kalkamazsınız. Aileye anlatamadıklarınızı gelip buraya yazın.
Çalış çalışmak çok iyi geliyor ailesini düşünmeyen adamları düşünmeyelim
Hala eksik dua ediyorsunOnun ailesi biliyor biraz muhafazar bir aile kaldıramadılar sürekli ayılıp bayılıp hastaneye gidiyorlar ağlamaktan bittiler iki senede gözlerimin önünde eridiler kurudular çok ağır geldi onlara. Hep benim yanımda oldular onun ne sözüne ne birseyine inanmıyorlar sadece benim sözlerim onlar için geçerli. Kendi aileme gelirsek kimse birsey bilmiyor eşimin efendi kişiliğinden ötürü onu çok seviyorlar ve duydukları an kızımla beni o dakika oradan alırlar o yüzden uzattıkça uzattım savaşmayı tercih ettim buraya geldim durumu anlatıp boşanmak için ama henüz söyleyemedim dilim varmıyor. Annem biraz rahatsız cumayı bekliyorum
Eşimin ailesiyle aram o kadar iyi ki ne tek kelime kötü sözlerini duydum ne Birseylerini. Burada anlatsam çoğu insan inanmaz abartıyor derler tabiri caizse melekler. Ciddi manada öyle tanımlarım. Ama diyorum ki keşke onlarla aram kötü olsaydı kocam böyle olmasaydı kapatır kapıyı otururdum. Hepsinin iyiliği bir koca etmiyor maalesef.
Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
çocuğunuz için boşanın, onun bi suçu yok, huzurlu sağlıklı bir ortamda büyümeye ihtiyacı var.Merhaba hanımlar. Başlıkta gördüğünüz üzere eşim uyusturucuların en berbatı met kullanıyor. Sayfalarca yazsam içim soğumaz dümdüz yazıyorum 3 yıldır evliyiz zor şekilde çocuğum oldu çok şükür doktor çocuğun olmaz dediğinde Allah’a benim sınavım çocuğumdan olmasın neyden olursa olsun dedim eşimin uyusturucu kullandığını öğrendim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 2 seneye yakındır uğraşıyoruz doğumdan sonra uzun süre depresyona gırdım suan anlıyorum durumun içindeyken anlayamadım eşim bırakamadı evi terkederken ağladı ayaklarıma kapandı son diyordu on dakika sonra yaparken buluyordum kıyamet kopuyordu. Evet çok tehlikeli bir uyusturucu ve evet beynin tüm işlevlerini zamanla götürdüğü bir madde. Suan eşim mantıklı düşünemiyor boşanmaya çıktım ailemin evine geldim haftaya cuma günü ameteme yatışı var yatacağım diyor bu Arada 2 senedir sürekli tedavi peşinde koştuk vakıflar özeller ne gerekiyorsa. Gittiğimiz heryer bu durumun beyninde bitmesi gerektiği ve ömür boyu kendini bu duruma karşı tutması gerektiğini söyledi verdikleri ilaçlar depresyon ilaçları anca sersemlik uyku yapıyor amatemin doktoru yüzüme karşı eşin yatSın ama mucizevi birsey bekleme uyusturucuya karşı ilaç üretilmedi çıktığı gün yapanlar var bunları bil depresyon ilaçları veriyoruz anca uyur uyuşur aklına gelmez Buda zaman kazandırır dedi şok oldum. Eşim namaz kılıyor çabalıyor ama mümkünatı yok bırakamıyor. Son olarak babamın evindeyiz kızımla boşanırsak ailemin maddi durumu iyi sayılır çok şükür bende çalışırım zaten kendime ait evimde var ama son olarak cumayı beklemeye karar verdim ne yapmayalım ruhen bittim çok yoruldum
Onun ailesi biliyor biraz muhafazar bir aile kaldıramadılar sürekli ayılıp bayılıp hastaneye gidiyorlar ağlamaktan bittiler iki senede gözlerimin önünde eridiler kurudular çok ağır geldi onlara. Hep benim yanımda oldular onun ne sözüne ne birseyine inanmıyorlar sadece benim sözlerim onlar için geçerli. Kendi aileme gelirsek kimse birsey bilmiyor eşimin efendi kişiliğinden ötürü onu çok seviyorlar ve duydukları an kızımla beni o dakika oradan alırlar o yüzden uzattıkça uzattım savaşmayı tercih ettim buraya geldim durumu anlatıp boşanmak için ama henüz söyleyemedim dilim varmıyor. Annem biraz rahatsız cumayı bekliyorum
Eşimin ailesiyle aram o kadar iyi ki ne tek kelime kötü sözlerini duydum ne Birseylerini. Burada anlatsam çoğu insan inanmaz abartıyor derler tabiri caizse melekler. Ciddi manada öyle tanımlarım. Ama diyorum ki keşke onlarla aram kötü olsaydı kocam böyle olmasaydı kapatır kapıyı otururdum. Hepsinin iyiliği bir koca etmiyor maalesef.
Lütfen artık şartlı dua etmeyin hala devam ediyorsunuz. Önceki ettiğiniz duadan ders çıkarın. Birşey isterken sarf ettiğimiz her kelimenin çok önemi var. Biran önce dua ve istemekle ilgili konularını araştırın ve kitaplarını okuyun derim.Ama diyorum ki keşke onlarla aram kötü olsaydı kocam böyle olmasaydı kapatır kapıyı otururdum. Hepsinin iyiliği bir koca etmiyor maalesef.
Mesajım sizeKem gözlüler olur ya hani boyle sen de kem dilli gibi bir şeysin..Ne istediğini bilmeyen lafın nereye gideceğini bilmeyen..Dua etmeyi bile şart ile yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?