esim kk'ya girme dedi.. saka gibi yaa...

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
6
hanimlar yaa esimlen tv izliyorduk.. sonra tvde adam kadini terk ediyor kadin beni terk etme diye hüngü hüngür agliyor yalvariyor.. sonra benim kocis döndü bana dediki bak kadin nasil agliyor yalvARIYOR , ben evi terk edince benim karida evi terk ediyor dedi. ben gitsem sen hic durman dedi yaa.. bende yok mok dedim ama benimkisi cok alinmis:KK1::KK1::KK1::KK1:

esim ne derse hazir cevap oldum:KK37::KK37::KK37: adamla tartisalim isterse gece olsun o kizip cikiyor ben arkasindan bagriyorum giiit gitt bende gidiyorum geri dönmiycem diye sonra bende cikiyorum 5 dk sonra beni arama basliyor:nazar::nazar: biraz fazlami abartim acaba yaa.. birde dedi kk'ya birdaha girme onlarmi ögretiyo sana ,onlar mi dio dedi En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK benimki kadinlarin gücünü anlamis hehehe

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: yemin ediorum geçen gün benim eşimde söyledi aynısını...böyle olmuyo güzelim dedi;o kkda ne okuyosunda böyle benimle çatır çatır kawga ediyosun her konuda beni bastırıyosun dedi...yeter dedi..bende gider erkekler klübü kurarım yemin ederim dedi..ama hala bişi görmedik bakalım :) En Büyük KK

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: yemin ediorum geçen gün benim eşimde söyledi aynısını...böyle olmuyo güzelim dedi;o kkda ne okuyosunda böyle benimle çatır çatır kawga ediyosun her konuda beni bastırıyosun dedi...yeter dedi..bende gider erkekler klübü kurarım yemin ederim dedi..ama hala bişi görmedik bakalım :) En Büyük KK

bu erkekler bizi kiskaniyor cekemiyor :21::21::KK34::KK34::KK19::KK19::KK19:

benimki taa nişanlıykenden beri girmemi istemiyor. aklına abuk sabuk şüpheler yerleştiriyor diye. dinleyen kim :KK15:

:KK1: Bende en ufak bırsey oldugundaa ''Dur kadınlar kulubune yazayım'' dıyorum nısanlım da ''Ne buluyorsun yaa o forumdan ne olsa yazıyorsun yeter gırme'' dıyorr amaaa takan kımm tırrrrrtttttttttttttt En Büyük KK En Büyük KK

Benim eşim kk ya girmem karışmaz.Ama beklemediği bir soru yöneltsem "ne o kk da günün konusu bumuydu?" diyor hemen çakıyor:KK1:

benim nişanlım da böleee...

bişey sölesem kesin o siteden duydun dimi, girme askım su sitelere yaa hersey onların basının altından cıkıyo diyo :KK60:

benim esimde bana diyor bende erkekler kulübüne kayit olacam diye...
sabah aksam kk dasin ne var orda diyor...
birsey diyince ordanmi ogrendin diyor...:KK53::KK53:

Kocalarınız sizleri kıskanıyor hanımlar bu çoooook iyi birşeyy ayrıca da elbette kadının gücünü anlayacaklar nitekim kanuni de anladı :KK1: :KK1: :KK1::KK1: :KK1::KK1: :KK1: En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK

Son düzenleme:
Benim eşimin böyle bir kulübün varlığından haberi bile yok.Doğal olarak benim üye olduğumuda bilmiyor.Burası bana ait bir paylaşım yeri.Sırlar özel konular arkadaşlar herşeyiyle bana ait
onun bilmesine gerek yok..

:KK1::KK1::KK1:benim nişanlımda istemıyor girme diyor:KK1:
aklını bulandırıyosun orda yazılanlarla falan dıyor..meğersem tek benım nişanlım değilmiş bunu söyleyen=)

Son düzenleme:
benimde babam demisti,birgün kk acikti böyle aldatmali birsey vardi ben pc den kalktm babam oturdu okumus bir deridim var topigindeydim
kizim girme öyle sitelere dedi:) bazi konularda aleni yaziliyor hersey,alisik degil...
sürekli evde kk daki konulardan bahsedincede hic mi normal birsey yok diyor,bende yemek tariflerinden bahsediyorum artik

Benim eşimin böyle bir kulübün varlığından haberi bile yok.Doğal olarak benim üye olduğumuda bilmiyor.Burası bana ait bir paylaşım yeri.Sırlar özel konular arkadaşlar herşeyiyle bana ait
onun bilmesine gerek yok..

saatlerce nettin basinca olunca haliyle kocisim merak ediyor, soruyor dolayisiyla bende söyledim kadinlar kulubu var derlesiyoruz sadece kadinlar girebiliyor falan die. haliyle adamda düsündü o kadar kadin bir araya gelirse napar diye:KK1: yani tutupda burdakilerini anlatmiyoruz ama sahsen kafama takilan birsey olunca fikrini soruyorum pat diyede konu acilinca tabi direk anliyor konunun nerden gelidigini..

benim de saç takıntım vardı. erkek arkadaşım önerdi bu siteye üye ol tüm sorunların hallolur dedi. bir hafta bile olmadı sürekli bu sitedeyim facebooku bile unuttum o derece :) bazen neler oluyor diye anlatıyorum. ben sana demedim mi sadece sağlık yerlerine gir diye iki de bir sorun okuyup psikolojini bozuyorsun diyor :KK70:

benim de saç takıntım vardı. erkek arkadaşım önerdi bu siteye üye ol tüm sorunların hallolur dedi. bir hafta bile olmadı sürekli bu sitedeyim facebooku bile unuttum o derece :) bazen neler oluyor diye anlatıyorum. ben sana demedim mi sadece sağlık yerlerine gir diye iki de bir sorun okuyup psikolojini bozuyorsun diyor :KK70:

erkek arkadasin nerden biliyormus bu siteyi:26:

X