- 5 Ocak 2011
- 771
- 6
hanimlar yaa esimlen tv izliyorduk.. sonra tvde adam kadini terk ediyor kadin beni terk etme diye hüngü hüngür agliyor yalvariyor.. sonra benim kocis döndü bana dediki bak kadin nasil agliyor yalvARIYOR , ben evi terk edince benim karida evi terk ediyor dedi. ben gitsem sen hic durman dedi yaa.. bende yok mok dedim ama benimkisi cok alinmis
esim ne derse hazir cevap oldum adamla tartisalim isterse gece olsun o kizip cikiyor ben arkasindan bagriyorum giiit gitt bende gidiyorum geri dönmiycem diye sonra bende cikiyorum 5 dk sonra beni arama basliyor biraz fazlami abartim acaba yaa.. birde dedi kk'ya birdaha girme onlarmi ögretiyo sana ,onlar mi dio dedi benimki kadinlarin gücünü anlamis hehehe
esim ne derse hazir cevap oldum adamla tartisalim isterse gece olsun o kizip cikiyor ben arkasindan bagriyorum giiit gitt bende gidiyorum geri dönmiycem diye sonra bende cikiyorum 5 dk sonra beni arama basliyor biraz fazlami abartim acaba yaa.. birde dedi kk'ya birdaha girme onlarmi ögretiyo sana ,onlar mi dio dedi benimki kadinlarin gücünü anlamis hehehe