- 9 Ocak 2012
- 15.036
- 29.016
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
al işte böyle saplantılı ruh hallerine nasıl bürünebiliyorlar hayretler içerisindeyim..
Eşinizin kıskançlıkları boyut atlamaz umarım, söz konusu kıskançlık olunca benim tüyler ters dönüyor, çok yakın bir arkadaşımın evlilik hayatı aşırı kıskançlık yüzünden zindan olmuştu çünkü, adam seni çok seviyorum karıcığım diyerek kadını evlenirken işten çıkardı, çok seviyorum karıcığım diyerek telefon görüşmelerini, gittiği her yeri kayıt altına aldı, arabanın km'sini bile kenara yazar anneme gidiyorum diyen karısı 5 km fazla yol katetse annene gittin eee peki sonra başka nereye gittin diye hesap sorardı, yetmedi kadının öz anne babası, kardeşleri, eniştelerinden kıskandı görüşmelerini engellemek için elinden geleni ardına koymadı, yani kıskançlık bende sinir yapıyor hemen konuya dalıyorum:)eşim maalesef ki çok kolay çevresinden de etkilenebilen birisi, ki çok haklısınız bende tabi ki biliyorum nasıl giyinip davranacağımı ancak yıldırarak beni işimden ve kendi giyim tarzımdan soğutmaya çalışıyor..
Çok değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Mune Hanım, gerçekten dikkate alacağım ve uygulayacağım..
Estağfirullah, sizin yorumlarınız bizler için çok kıymetli ve yol gösterici.. insanlar neler neler yaşıyor bu kıskançlık yüzünden, Allah korusun birçok kadın cinayetleri bile bu sebepten işleniyor.. ki benim kendi babam da çok kıskançtı, annemi hatta bizleri bile çok kıskanırdı, şimdi aynı şeyleri bir de hayat arkadaşımla yaşamak.. çok yıpratıcı..Eşinizin kıskançlıkları boyut atlamaz umarım, söz konusu kıskançlık olunca benim tüyler ters dönüyor, çok yakın bir arkadaşımın evlilik hayatı aşırı kıskançlık yüzünden zindan olmuştu çünkü, adam seni çok seviyorum karıcığım diyerek kadını evlenirken işten çıkardı, çok seviyorum karıcığım diyerek telefon görüşmelerini, gittiği her yeri kayıt altına aldı, arabanın km'sini bile kenara yazar anneme gidiyorum diyen karısı 5 km fazla yol katetse annene gittin eee peki sonra başka nereye gittin diye hesap sorardı, yetmedi kadının öz anne babası, kardeşleri, eniştelerinden kıskandı görüşmelerini engellemek için elinden geleni ardına koymadı, yani kıskançlık bende sinir yapıyor hemen konuya dalıyorum:)
peki siz nasıl üstesinden gelebiliyorsunuz? o böyle davrandıkça sizin aslında aklınızda olmayan şeyleri bile aklınıza sokmuş olmuyor mu aslında?ya seninki yine iyi ben hamıleyım ve yurumem aktıf olmam lazım ıse gelıp gıderken yuruyorum oda bana katılıyor ama sureklı gozu cevrede kım bakar kım eder hele benım kafam o tarafa cevrılıyse yandıgımın resmıdır.. cok yakın bır arkadası var evlı ve cocugu var ne zaman onla konussa hemen bana bakıyor tepkımı olcmek ıcın..
ama benım anladıgım esım cevreye guvenmedıgını ıma etsede benım bakacagımı dusunuyor yada baskasına asık olacagımı cok garıp gercekten bende bıktım bu durumdan ama nasıl ustesınden gelırım bılemıyorum o yuzden konunu takıpteyım
peki siz nasıl üstesinden gelebiliyorsunuz? o böyle davrandıkça sizin aslında aklınızda olmayan şeyleri bile aklınıza sokmuş olmuyor mu aslında?
Size guvenmiyor bu kisknclik deglMerhaba Arkadaşlar;
Dün eşimin giydiğim kıyafetlerle ilgili sürekli karıştığına ve beni nasıl kısıtlamaya çalıştığına dair bir konu açmıştım, bugün sabahtan da içi rahat etsin diye ona çalıştığım yerde kahve ikram ettim ama odama gelen her erkeği inanılmaz kıskandı.
Normalde de işim gereği çalışanlardan ya da dışardan misafirlerim oluyor ve eşimin zihniyetine göre hepsi beni görmek için, benimle konuşabilmek için bir bahane bulup yanıma geliyorlarmış da hepsinin bana ilgisi varmış !
Erkeklerle iş gereği konuşmamı bile kaldıramıyor, ben zaten sakin yapıda bir insan değilim olduğum her yerde rezillik çıkartma potansiyeline sahibim, o bunları çok iyi bildiği halde üstüme geliyor, sanırım kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyor, ne yapıcam ben böyle !
hasta eşinMerhaba Arkadaşlar;
Dün eşimin giydiğim kıyafetlerle ilgili sürekli karıştığına ve beni nasıl kısıtlamaya çalıştığına dair bir konu açmıştım, bugün sabahtan da içi rahat etsin diye ona çalıştığım yerde kahve ikram ettim ama odama gelen her erkeği inanılmaz kıskandı.
Normalde de işim gereği çalışanlardan ya da dışardan misafirlerim oluyor ve eşimin zihniyetine göre hepsi beni görmek için, benimle konuşabilmek için bir bahane bulup yanıma geliyorlarmış da hepsinin bana ilgisi varmış !
Erkeklerle iş gereği konuşmamı bile kaldıramıyor, ben zaten sakin yapıda bir insan değilim olduğum her yerde rezillik çıkartma potansiyeline sahibim, o bunları çok iyi bildiği halde üstüme geliyor, sanırım kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyor, ne yapıcam ben böyle !
nereden icap etti bu konuSize guvenmiyor bu kisknclik degl
Sence bu kiskanclik mi bence guvensizlik tabi benim esimde oyle cokta genis degil ama bu kadar da degil sen guvensizsin demiyorum yanlis anlama beni o guvenmiyor belki gecmisten birinden darbede yemis olabilr var benm cevremde boyle olanlarnereden icap etti bu konu
konu benim değil yalnızSence bu kiskanclik mi bence guvensizlik tabi benim esimde oyle cokta genis degil ama bu kadar da degil sen guvensizsin demiyorum yanlis anlama beni o guvenmiyor belki gecmisten birinden darbede yemis olabilr var benm cevremde boyle olanlar
Sonradan fark ettim k bkmakonu benim değil yalnız
Neden eski konularımı hortlatıyorsunuzEşiniz size güvenmiyor , eski konuları gündeme getirmeyi sevmiyorum ama siz eşinizden intikam almak için bir iş arkadaşınıza bacağınızı gösterdiğinizi söylemiştiniz , belki onu duymuştur.
Bu konu Temmuz ayının konusu arkadaşımSize guvenmiyor bu kisknclik degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?