• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kilomu begenmiyor

Hayir ondan değil kuzum,yani evet diyete giriyorlar veriyorlar da nasil anlatsam şeker vucudu eritiyor öyle demek istedim. Hani hipertiroidinde birden bire zayiflama oluyor ya onun gibi ve evet.kilo cogu hastalığa zemin hazırlıyor gerçekten. Yememek lazım öyle çok. Zayiflik sağlık valla :) iyi yapiosun sende yuklenmeyerek
[/QUOTE]
Anladım kuzum, herşeyin başı sağlık. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Safsarisin Safsarisin

Iyi ki begenmedigini soylemis yoksa esinin kilosuna 20 fark atacakmissin 😃

Aslında eşlerimiz seni her halinle beğeniyorum derken amaçları kalbimizi kırmamak.

Burda kendi çercevemizden bakınca; 150 kilo bir adamı beğenmemiz mümkün mü..

Değil.

Pco ile ilgili pek bilgim yok aslında. Durumunuzu ne kadar etkiler bilemiyorum ama.

Spor, akşam vakti yeme içmeyi kesme, bol su, mutlaka yürüyüş.

Ben de 2 kilo vermek istiyorum aslında. Ama kilo verince yüzüm çok göçüyor. O yüzden bilemiyorum ne yapsam.

Benimde kilomla başım dertte tabi çok kilom yok bana göre ama eşime göre çok var ve eşim hiç kiloyu SEVMİYORR bana bunuda çok açık söylemişti ben 49 kilo ile evlendim ve evlendikten 10 ayda sonra 60 kiloyu gördüm sebebi tiroitlerim yüzünden banada aramızda kg olarak az kaldı hadi bana yaklaştın falan diye şakalar yaptı ben sinirlendim ama nafile hamile kaldım 80 kilo ile gebelik zehirlenmesi nedeniyle doğum yaptım kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim ve 56 kiloya düştüm sonra kilo mu korudum ve 56 da kaldım düşmüyor bendede ne yaptıysam 56 da kaldım :KK14: :işsiz:

Valla bana da eşim hep kilon iyi zayiflama cok der ama ben bunu yemem mesela..yemedim de ve zayıfladım evlendikten sonra. Hamileyim ve hala kilo almamak için çabalıyorum. Çnku erkek milletinde bu huy. Seni her halinle.beğeniyorum bilmem.ne.... yok öyle dünya. Ayrica ben kendimi her halimle sevmiyorum mesela...

Aynısı kaynım ama eşimden çok ben dert ediyorum ,,, gel kız destek olalım birbirimize zayıflayalım. Benim cin fikirlerim var özele gel istersen🤢🤢

Bu arada ben de pko yum lanet hastalık

Son düzenleme:
Kendimi övmek gibisi olmasın bekarken bakanın tekrar dönüp baktıgı gibi bir kızım suan 23 yasındayım 1.58boyum var vucudum asırı sekilsiz yüzüm ödem topladı kiloluyken bende kendimi cok cirkin hissediyorum esimde tam tersi fidan gibi cok bakımlı
Hemen kilo verme yolunu ara lütfen erkekler Zor varlıklar biliyosunuz. Hemen gözler dışarı kayıyor.

20 kiloyu ödem atıcı çayla mi vereceksiniz? Zaten kime sorsak ödemli, kilolu falan degil.
Malesef birkac ay duzenli diyet yapmaniz lazim

Eşiniz seni her halinle seviyorum dediği zaman aklınıza kilomu geliyor?
Bu saç rengi, saç kesimi, kıllık kıyafeti de kapsıyor aslında.
Bu halinizi beğeniyorum dese bi 20 kilo daha alıcakmısınız?
Boyunuza göre kilonuz çok fazla. Bence acil diyetisyen yardımı ve sporla birlikte fazlalıklarınızdan kurtulun. Anladığım kadarıyla çocuk yok henüz, birde hamilelik ve doğum kilousu eklenmeden şuan fazla olanları attın

Hayır 5 10 kilo alırsınız anlarım evlenince az çok hepimiz alıyoruz. Ama 20 kilo çok fazla.
Görüntü olarak boşverin sağlık olarak çok sıkıntılı bi durum bu.
Eşiniz sana.bayiliyorum ölüyorum dese bile sizin rahatsız olmanız lazım.
Ki daha bunun doğumu var lohusaligi var ne bileyim ilerde güzel yaşlanmak varken kendinize bunu yapmayın.
Ayrıca 20 kilo fazlanız varken 2 gün sonra için ödem atıcı çay istemeniz çok garip cidden.
2 günde 5 litre çayda icseniz kilo veremezsiniz zaten.

55 kg ile evlendim evlendikten sonra 75 kadar cıktım bu rahatliği eşim verdi aslında hep bana iyisin ben seni her halinle begeniyorum diye bende saldım kendimi. Ve eşimin kilomu sevmediğini az çok fark ediyordum bunu ona sordum lütfen söyle sen rahatsız olduğunu söylersen belki zayıflarım dedim. Oda ara ara hayatım ben zayıfla dersem üzüntüden zayıflasın belki diye arada söylüyordu ama kırmadan. Bu aralar cok dalga geceye basladı yok bilmem göbege bak basane bak diye. Bügün bana aramızda 2kg fark var zayıfla artık çok güzel kızsın kilo seni hiç güzel göstermiyor bu şekilde seni begenmiyorum falan dedi. Kendine ceki düzen ver dedi. Bende duygularını öğrenmek için güldüm sakaya vurdum ilk defa ciddi ciddi kilolu olduğumu begenmediğini söyledi bende cok mutsuzum düzenli diyet yapamam uyku düzenim yok siporla baya zayıflamısttım geri bıraktım 2 gün sonra eşimin ailesiyle hamama gidicez ödem atıcı tarif varmi göbegim ve yan basenlerim almiş başını gidiyor eşimin bugun bana kilolu halini beğenmiyorum demesiyle kendime geldim
Bebişin var mı canım yoksa birden 20 kilo mu aldın bende evlendikten sonra 6-7 kilo aldım popumun alt kısımlarında çatlaklarım var ama eşim bana zayıfla demiyor hiç o_O

Neden eşlerin kötü niyetle soyleyebilecegini düşündünüz ki tosunum diye sevmesinde bi art niyet yok.konu sahibine esi artik seni begenmiyorum demis buna yorum yapsaniz daha iyi olur
Ben konu sahibinin eşi söylüyor zannettim.
Gencecik kadın kendine dikkat etmiyor diye öyle kızdım ki dikkat etmemişim.
Kullanıcı adlarınız da benziyor konu sahibi ile.
Bununla birlikte 'tosunum' kelimesi bence bir kadına söylenecek iltifat kabilinden bir söz değil.
Ben anaokulumuzdaki kilolu öğrencilerimize bile öğretmen arkadaşların böyle hitap etmesini istemiyorum.
Bana göre hoş bir kelime değil.
Alttan alta şişman,kilolu vurgusu var çünkü.
Ayrıca evli bir kadın olarak ben,kocamın niyetinden önce bana söylediği kelimelerin içeriğini ve anlamını önemserim.
Başka iltifat mı kalmadı da bana tosunum diyecek?
Asker arkadaşı değilim ben eşimin.
Bununla birlikte siz rahatsız değilseniz bana laf düşmez elbette.

Son düzenleme:
Aslında eşlerimiz seni her halinle beğeniyorum derken amaçları kalbimizi kırmamak.

Burda kendi çercevemizden bakınca; 150 kilo bir adamı beğenmemiz mümkün mü..

Değil.

Pco ile ilgili pek bilgim yok aslında. Durumunuzu ne kadar etkiler bilemiyorum ama.

Spor, akşam vakti yeme içmeyi kesme, bol su, mutlaka yürüyüş.

Ben de 2 kilo vermek istiyorum aslında. Ama kilo verince yüzüm çok göçüyor. O yüzden bilemiyorum ne yapsam.

2 kilo için sıkma tatlı canını ☺

Kilo verince yüzün göçmesi bende de oluyor ama zamanla o hale gözüm alışıyor sanırım.

Gerçi benim yüzüm uykusuzluktan mütemadiyen göçük son 3 buçuk yıldır, göz altlarimdaki morumsu renge bile alıştım, benden bir parça oldular onlarda 🤣

55 kg ile evlendim evlendikten sonra 75 kadar cıktım bu rahatliği eşim verdi aslında hep bana iyisin ben seni her halinle begeniyorum diye bende saldım kendimi. Ve eşimin kilomu sevmediğini az çok fark ediyordum bunu ona sordum lütfen söyle sen rahatsız olduğunu söylersen belki zayıflarım dedim. Oda ara ara hayatım ben zayıfla dersem üzüntüden zayıflasın belki diye arada söylüyordu ama kırmadan. Bu aralar cok dalga geceye basladı yok bilmem göbege bak basane bak diye. Bügün bana aramızda 2kg fark var zayıfla artık çok güzel kızsın kilo seni hiç güzel göstermiyor bu şekilde seni begenmiyorum falan dedi. Kendine ceki düzen ver dedi. Bende duygularını öğrenmek için güldüm sakaya vurdum ilk defa ciddi ciddi kilolu olduğumu begenmediğini söyledi bende cok mutsuzum düzenli diyet yapamam uyku düzenim yok siporla baya zayıflamısttım geri bıraktım 2 gün sonra eşimin ailesiyle hamama gidicez ödem atıcı tarif varmi göbegim ve yan basenlerim almiş başını gidiyor eşimin bugun bana kilolu halini beğenmiyorum demesiyle kendime geldim
İlahi ödem atıcı nasıl bi tarif bekliyorsunuz baya güldüm :KK45:

Insanlara yanlış bilgi vermeyelim,tiroidim ve pkom var ve kendimi bildim bileli zayıfım hayatimda hic 50 kg olmadım. Yani alakası yok. Aynı sekilde babamda zayıf ve şeker hastası.
Yanlis bir bilgi degil bu zayiflarda gorulmez demiyorum ,kilo problemi olan insanlarda bu rahatsizliklarin gorulme orani fazladir diyorum.bu rahatsizliklarin hepsi zincirleme birbirleriyle baglantilidir.kilo da bu rahatsizliklarin en buyuk etkenidir,kalitimsal olarak tansiyon insulin direnci troid problemini kilo vererek yenen bir cok tanidigim var ,gorumcem.keza oyle pkoyu elli kilodan fazla vererek yendi.

20
Ben konu sahibinin eşi söylüyor zannettim.
Gencecik kadın kendine dikkat etmiyor diye öyle kızdım ki dikkat etmemişim.
Kullanıcı adlarınız da benziyor konu sahibi ile.
Bununla birlikte 'tosunum' kelimesi bence bir kadına söylenecek iltifat kabilinden bir söz değil.
Ben anaokulumuzdaki kilolu öğrencilerimize bile öğretmen arkadaşların böyle hitap etmesini istemiyorum.
Bana göre hoş bir kelime değil.
Alttan alta şişman,kilolu vurgusu var çünkü.
Ayrıca evli bir kadın olarak ben,kocamın niyetinden önce bana söylediği kelimelerin içeriğini ve anlamını önemserim.
Başka iltifat mı kalmadı da bana tosunum diyecek?
Asker arkadaşı değilim ben eşimin.
Bununla birlikte siz rahatsız değilseniz bana laf düşmez elbette.
Herkes kendini bildikten sonra neden karşı tarafın söylediklerine aldiriyorsunuzki.siz her söylenen kelimeleri incelerseniz işin içinden cikamazsiniz herşeyde bir kulp ararsınız ozaman.

Back
X