eşim kaza yaptı ve bir can kaybı var duaya ihtiyacım var tefriciye okumaya nıyetlendm

canım ben geçenlerde başlamıştım 500 tane okumuştum ama senin niyetine değildi tabi ama burdan sana diye bağışlasam olur mu acaba, ben öylesine okuyordum işte işler yolunda gitsin sevaptır diye... çok derin bilgim yok malesef..

arkadaşım sabır versin başka ne denir vallahi aklıma gelmedi...bende 100 tane okurum .okuduğum zaman yazarım...

11 tane okudum Allah kabul etsın.ama sayıya dıkkat et .sen de bılıyorsun bu dua sayısı onemlı..hep derler anahtarın dişlileri gıbıdır dıe.ne fazla ne eksık olacak canım

Canim benim Allah sabirlar versin hem cocugun ailesine hemde size :(

Ben aksam 10 tane okurum garanti, daha fazla okursam burdan yazarim..

O ailenin acısı tarif edilemez, hatasız olsanızda eşinizin ve sizin vicdan azabınız çok zor.

Allah rahmet eylesin, o aileye sonsuz dayanma gücü versin. Amin.

....

100 tane alıyorum, inşaallah okuyunca buraya eklerim.

Okudum..........

canım ben geçenlerde başlamıştım 500 tane okumuştum ama senin niyetine değildi tabi ama burdan sana diye bağışlasam olur mu acaba, ben öylesine okuyordum işte işler yolunda gitsin sevaptır diye... çok derin bilgim yok malesef..

canım öyle olurmu bilmiyorum burda bılen bı arkadas vardı obilir ona sorarım burda oldugunda ve diğer okuyan arkadaslar saolun RABBIM NIYETINIZ VE GÖNLUNUZE GÖRE HAYIRLISI OLANI VERSIN INSALLAH SIZLEREDE...

Başladığınız zaman ki niyet ve zaman önemli.

Allah sabır versin canım.Bende 10 kere okudum.Yüce Rabbim kabul etsin.

Ben duaların arapça-türkçe fark etmeyeceğini düşünüyorum sonuçta allah benim dilimi değil düşüncelerimi ve kalbimi anlıyor. Ama yine de okudum. Benim de ihtiyacım olan bir şey aslında, allah hakkınızda hayırlısını versin.

Back