eşim kaza yaptı ve bir can kaybı var duaya ihtiyacım var tefriciye okumaya nıyetlendm

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
merhaba arkadaslar eşim kaza yaptı kaza derken otobüs şöförü ve arabadan yolcu indirdiği yerden kalkıs yapmak üzere hazırlanırken sağ ön tekerlek bi kez sekıyor eyvah diyor eşim kadının posetını ezdik bi iniyor arabadan arabanın altında kucuk kız cocugu yatıyor ölüyor ne hız ne alkol nede dıkkatsızlık cocugun nerden geldıgını kadın bile görmemiş okdr mucızevı bir olay RABBIME SIGINDIM eşim bir insana el kaldıramayan bir ınsan cocuk hastalıgı olan biri ve zayıf noktası buymuskı bununla imtihan oluyor onun sabretmesı için sudenaz kardeşimin ailesi için nıyetlendım onlarada sabır ıstedım onların acısı cok buyuk RABBIM YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH. bunun için tefrıcıye okuyorum 4444 kez.. okumak isteyen olursa okudukca bana sayı verırse cok makbule gecer.. bır kez bile okumanız ve bunu bildirmenız yeterlıdır benım ıcın.. RABBIM EVLATLARIMIZI SAĞLIKLA BIZLERE BAGISLASIN eşimin vicdanı cok kötü durumda suan hatasız oldugu için serbes bırakıldı ama yınede içi huzursuz dualarınızı esirgemeyın lütfen.

temız yüreklerinizden bır kere olsada okumanızı ve duanızı istiyorum RABBIM GÖNLÜMÜZDEN DİLİMİZDEN GECEN DUALARI KABUL EYLESIN INSALLAH okurken

hülyanın nıyetıne dersenız makbuldur.. saolun.

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Of cok kötü olmuş. Daha kücücük yasta minik bedeninin oracıkta can vermesi
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar.
Sizlerede geçmiş olsun.. 5 kez okudum.

Allahım sabır,kolaylık versin.

çok üzüldüm canım benim.

insanlar bir hayvanı ezdiklerinde bile psikolojileri alt üst olurken ,bir insan bu ya ...,

imtihanınız çok büyük ama kaza sonuçta.

Rabbim yardımcınız olsun.

ben 50 tane alıyorum canım.

okuduğumdada okudum diye yazacağım buraya.

Son düzenleme:
Allah sana da eşine de ,hele hele o küçücük kızın ailesene de sabır versin Çok çok üzücü bir durum...
Ben de 5 tane okudum arada da okcm canım yazarım yine buraya ya da dilersen özel mesaj kutusuna farketmez..Çok geçmiş olsun..

saolun arkadaslar ALLAH RAZI OLSUN 1 kez bile okumanız benım gönlümü ferahlatır.. duran arabanın altında nasıl kaldı bilinmiyor yıllardır bu işi yapan olay inceleme yeri ekibi bile olayı çözemıyor okdr tuhaf farklı pozisyon RABBIM DAHA KÖTÜLERİNDEN SAKINSIN INSALLAH.

saolun arkadaslar ALLAH RAZI OLSUN 1 kez bile okumanız benım gönlümü ferahlatır.. duran arabanın altında nasıl kaldı bilinmiyor yıllardır bu işi yapan olay inceleme yeri ekibi bile olayı çözemıyor okdr tuhaf farklı pozisyon RABBIM DAHA KÖTÜLERİNDEN SAKINSIN INSALLAH.

saolun arkadaslar ALLAH RAZI OLSUN 1 kez bile okumanız benım gönlümü ferahlatır.. duran arabanın altında nasıl kaldı bilinmiyor yıllardır bu işi yapan olay inceleme yeri ekibi bile olayı çözemıyor okdr tuhaf farklı pozisyon RABBIM DAHA KÖTÜLERİNDEN SAKINSIN INSALLAH. buda bızım sınavımız sukredıp dua sabır benım bildigim bunlar RABBIM dilimden isyanı cıkarmasın ınsallah ondan gelene razıyım her türlü

bende okudum canım..
eşin içinde bence bi doktora danışın..sonuçta bir can kaybı söz konusu ve çok etkilenmiştir..

biliyorum böyle şeyler anlık oluyor ama o kız çocuğunun annesi keşke çok daha dikkatli olsaydı..

Allah rahmet eylesin meleği...

eşime dedim canım piskologa gidelimmi diye zaman gecsın azcık dıyor. bir kez ateslenmiştim acile götürüyordu benı 40 derece atesım vardı daha evın önunden kalktık vitesi 2den 3e atacak of önumuze bı köpek atlatı arabanın altına girdi o olayda bile gecelerce uyuyamadı RABBIM bızı bununla imtihan edıyor insallah tezz amanda iyi olur eşim ve ailesi. ben annede suç koyamam suan acılı ALLAH YARDIMCISI OLSUN ONLARINDA IMTAHINI BU. KAÇ tane okudun cnm 1 tane mi ona göre sayıya eklıyorum.

canım hamileymişsin,lütfen dikkat et kendine canım..

canim 15 tane okudum.

daha cok kisi okusun diye cok okumadim insallah Allah o aileye sabirlar versin..

eger gerek olursa daha mesaj atabilirsin özelden,konu kapansada

Arkadasım 10 tane okudum Allah kabul etsin Allah sabır versin çok zor ailesi icinde sizin icinde

Son düzenleme:
benim süregelen ve henüz bitmemiş 4444 tefriciye niyetim var..
cumaya kadar biticek kısmetse..
Cuma gününden sonra 50 adette ben alıyorum..
Rabbim yardımcınız olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…