Ne demek karisamazsiniz uzerine dusenini yapamamis ki ,hala evimde eksiklerim var diyor konu sahibi oyle olmasa bile karisir evler keseler ayrilmis artik ufak cocuk degil ki koskaca adam calissin kazansin yani evli barkli abiden para istemek ne demek uzerine duseni yapiyorsa herkese para dagitsin o zaman anasina babasina amcasinaKendi üzerine düşen ödemeleri yapıyorsa karışamazsınız fazlasına
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gondermeyin siz de gonderdim deyin bakalim ne diyor yalan soylemek istemiyorsaniz da gonderin anneniz sizin icin birikim yapsinHesapları ayırmak evliliğe yakışmaz ki. Ben ailemde böyle gördüm. Benim ailem kabul etmez zaten benim gönderdiğim parayı borçlarınızı ödeyin diye. Ben de elimdekini gönderirsem nasıl geçiniriz biz
- 10 Kasım 2020
- 7.921
- 66.030
- 498
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Sakin olun. Fikrim bu ve bunu yazdım. Ne bu ikna çabası?Ne demek karisamazsiniz uzerine dusenini yapamamis ki ,hala evimde eksiklerim var diyor konu sahibi oyle olmasa bile karisir evler keseler ayrilmis artik ufak cocuk degil ki koskaca adam calissin kazansin yani evli barkli abiden para istemek ne demek uzerine duseni yapiyorsa herkese para dagitsin o zaman anasina babasina amcasina
Adam kendine sen eve çalışıyorsun. Haklisin. Bunu söyleyeceksin.Evimizde ayrı gayrı yok. Ortak bir ev alıp yatırım yapmayı düşünüyoruz. Kendi üzerine düşen o kenara para atmak ama kardeşine yaedım ettiği sürece kenara para falan atamıyor kendi borçlarını ödeyip kardeşine para yolluyor. Kira, faturalar, market alışverişini ben ödeyip üstüne kenara para atmaya çalışıyorum.
Kirayi faturalari market alisverisini esiniz odemiyor mu ? Yani hic katkisi yok mu anlayamadim. Isi birakip evde oturun once size baksin artarsa kime yollarsa yollasin.Evimizde ayrı gayrı yok. Ortak bir ev alıp yatırım yapmayı düşünüyoruz. Kendi üzerine düşen o kenara para atmak ama kardeşine yaedım ettiği sürece kenara para falan atamıyor kendi borçlarını ödeyip kardeşine para yolluyor. Kira, faturalar, market alışverişini ben ödeyip üstüne kenara para atmaya çalışıyorum.
- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 88
- 29
Rahatsız oluyorsanız eşinizle konuşun zorunlu bir ihtiyaç halinde göndermesine bişey diyemem ama keyfi harcamalara göndermesini bende istemezdim eli ayağı tutuyorsa hayatın sorumluluğunu alıp çalışması gerekir ben böyle iyilik değil kötülük yapıldığını düşünüyorum cunku hazıra alıştığı için çalışmayı erteliyor olabilir nasil olsa abim ve ailem arkamda diyerek hayatını geçirmeye çalışıyor eşine böyle bir dille izah edersen anlayacaktır
Burda kardeşe para vermek değil aslında olay bu çocuk bir erkek hiç bir sey yapamıyorsa gitsin limon satsın ya kız arkadsıyla keyıf yapacak diye ben kndı keyfımı bozamam acıkcası bir evde 2 kişisiniz ikinizde ortak karar alamıyorsanız kafasına buyruk bir yasantı yada cok aileci bir adamla evlenmişsiniz ya susun ya tam konusun konusuncada suclu oluyorsun konusmasan kndı kendını ıyorsun aç agzını yum gözünüBende veriyorum kardeşime para. Hemde çalışıyor bizimki. Eşimin çoğundan belki haberi vardır belki yoktur. Haberi olsa bişey değişmezdi.
- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Burda kardeşe para vermek değil aslında olay bu çocuk bir erkek hiç bir sey yapamıyorsa gitsin limon satsın ya kız arkadsıyla keyıf yapacak diye ben kndı keyfımı bozamam acıkcası bir evde 2 kişisiniz ikinizde ortak karar alamıyorsanız kafasına buyruk bir yasantı yada cok aileci bir adamla evlenmişsiniz ya susun ya tam konusun konusuncada suclu oluyorsun konusmasan kndı kendını ıyorsun aç agzını yum gözünü
Konu sahibi ben değilim.
- 25 Kasım 2020
- 122
- 45
- 13
Size katılmıyorum . Kötü olayım ne olcak sanki,? Eşi zaten pasif kadın da mi pasif olsun? Erkek böyle pasif olunca kadın tepkili olmak zorunda maalesef ki. Kardeş olmazsa başkası olur. Başkasının parasını yiyen insanlar çok.2 kardes arasina girmeyin.
dogru olmayabilir ev bakan birinin kardesine para gondermesi lakin esinizde akil var fikir var bunu olcup tartabilecek duzeyde ve yasta diye düşünüyorum.
Siz kotu olursunuz
- 25 Kasım 2020
- 122
- 45
- 13
Böyle düşünen insanları anlayamıyorum açıkçası. Neden karışamaz tabiki adı üstüne evlilik!. Çocuk hastalıktan ölmüyor tembelliginden çalışmayıp abisinden istiyor gezip tozuyor. Belki karısı o parayla tatile gidebilir çocuğunu muze park vs gezdirebilir?? Ben eşimin kardeşine bakmak zorunda mıyım ? Engelli değil hasta değil ? Neden bakayım ? Çalışmıyorsa kendi sorunu benden dilemesinKendi üzerine düşen ödemeleri yapıyorsa karışamazsınız fazlasına
- 25 Kasım 2020
- 122
- 45
- 13
Ah ah ah birde market kira siz ödüyordunuz. O zaman istifa verin artık para yetmiyor deyin kardeşine vermeyi vazgeçer. Bakın eşimde bende çalışıyoruz. Maaşım 3200. Ben ortalama 2800 biriktiriyorum her ay KENDI MAASIMDAN çünkü eşim kira mutfak fatura hepsini ödüyor. Üstelik bana harçlık veriyor kendi paranı harcama diyor. Doğru olan budur. Kadın kira mutfak vs ödemek zorunda değil. Siz zaten çocuk bakarak çalışıyorsunuz bütün günEvimizde ayrı gayrı yok. Ortak bir ev alıp yatırım yapmayı düşünüyoruz. Kendi üzerine düşen o kenara para atmak ama kardeşine yaedım ettiği sürece kenara para falan atamıyor kendi borçlarını ödeyip kardeşine para yolluyor. Kira, faturalar, market alışverişini ben ödeyip üstüne kenara para atmaya çalışıyorum.
- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.403
- 63
Kizgin sirke kupune zarar duydunuz mu hic ??Size katılmıyorum . Kötü olayım ne olcak sanki,? Eşi zaten pasif kadın da mi pasif olsun? Erkek böyle pasif olunca kadın tepkili olmak zorunda maalesef ki. Kardeş olmazsa başkası olur. Başkasının parasını yiyen insanlar çok.
Bu tur konularda tepkili olsanizda esiniz uzerinde hic bir hakimiyet kuramazsinz. Baska turlu baska sekilde islemesi gerek esini.. ki zira esi bgun vermiyorum dese yarin kadindan gizli yine verecek degisen bir sey olmayacak.
Gerekiyorsa esini borca sokabilir aile buyukleri ile gorusebilir vs vsama.tepki ile kavga ile olacak seyler degil
En azindan ben evlilik hayatimda tepki ve kavga ile hicbirseyi cozume kavusturamayan biriyim.
Akil, dil cok onemli.
- 25 Kasım 2020
- 122
- 45
- 13
Var ikimiz çalışıyoruz. Eşim her şeyi ödüyor. Herkesin dini inancını bilmem ama islamda erkek eşine bakmakla yükümlü. Kira mutfak fatura erkek ödemesi gerekiyor. Ben yinede kullanıyorum bazen ama Eşim paranı harcama diyor. Üstelik haftalık 200 tl de veriyor ihtiyacım olmamasına rağmen.Sızın dedıklerınız çok yanlış o zaman adamda der kı ben senın cüzdanın değilim. Sen kendine harca ben her şeyi üstleneyim öyle şey mi olur yahu.
- 25 Kasım 2020
- 122
- 45
- 13
Konuyu tam okudunuz mu? Kardeşi ihtiyaç sahibi değil. Çalışmak istemiyor abisinin üzerinden geçiniyor. Siz izin verirmiydiniz böyle bir şeye? İmkanı olduğu halde Çalışmamayı, yan yatıp para isteyene kim olursa olsun bir kuruş vermezdim. Böyle insanlara para verince iyilik değil, kötülük yapmış olurdunuz. Dilenci yetiştirmiş olursunuz !100-200 ne ki? Evlendiniz diye eşiniz ailesini bi kenara mı bıraksın? Bu kadar küçük hesaplar peşine düşmeyin. Eşinizin yerinde olsam azıcık paranın peşine düştüğünüz için soğurdum sizden
- 25 Kasım 2020
- 122
- 45
- 13
Kavga yapsın demiyorum yanlış anlaşıldı ben yerinde olsam ya çalışmayı bırakırdım kira mutfak ona kalırdı. Ya da gizli gizli altin alıp yetmedi bu ay vs ona ödettirirdim çoğunu. Ya da aynısını yapardım anneme teyzeme yolladım ihtiyaçları vardı derdim. Ama sanırım en etkili birinci olurKizgin sirke kupune zarar duydunuz mu hic ??
Bu tur konularda tepkili olsanizda esiniz uzerinde hic bir hakimiyet kuramazsinz. Baska turlu baska sekilde islemesi gerek esini.. ki zira esi bgun vermiyorum dese yarin kadindan gizli yine verecek degisen bir sey olmayacak.
Gerekiyorsa esini borca sokabilir aile buyukleri ile gorusebilir vs vsama.tepki ile kavga ile olacak seyler degil
En azindan ben evlilik hayatimda tepki ve kavga ile hicbirseyi cozume kavusturamayan biriyim.
Akil, dil cok onemli.
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Tabiki de izin verirdim. Kardeşi değil mi 100-200 ₺ harçlık verse ne olacak? Sanki kardeşi o kadarcık paraya güvenip çalışmıyor. Bu kadar karartmayın kalbiniziKonuyu tam okudunuz mu? Kardeşi ihtiyaç sahibi değil. Çalışmak istemiyor abisinin üzerinden geçiniyor. Siz izin verirmiydiniz böyle bir şeye? İmkanı olduğu halde Çalışmamayı, yan yatıp para isteyene kim olursa olsun bir kuruş vermezdim. Böyle insanlara para verince iyilik değil, kötülük yapmış olurdunuz. Dilenci yetiştirmiş olursunuz !
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Verilen azıcık harçlık için bu kadar kafa yormaya, hatta işi bırakmaya gerek var mı ya çok trajikomik hakikatenKavga yapsın demiyorum yanlış anlaşıldı ben yerinde olsam ya çalışmayı bırakırdım kira mutfak ona kalırdı. Ya da gizli gizli altin alıp yetmedi bu ay vs ona ödettirirdim çoğunu. Ya da aynısını yapardım anneme teyzeme yolladım ihtiyaçları vardı derdim. Ama sanırım en etkili birinci olur