Kardeşimin herhangi bir tepkisi yok. O bence git diyor. Ben de kararsız kaldım çünkü o günler gerçekten zordu yani yalnız kalmak.. Ama göze göz dişe diş mantığı da hiç sevmediğim bir şeydir. Şu anda ben sadece doğru olanı yapmak istiyorum.Kardesinizle de konusun belki tepki verebilir ama gitmelisiniz bence
Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem
Evet yani konuyu kapattık başka türlü bitmiyor çünkü. Eşim gelip Özür diledi ve konuyu kapattık.Bu yüzden gitmelisiniz bence? kv ile durum düzeldi mi?
Gidin bence o zamanKardeşimin herhangi bir tepkisi yok. O bence git diyor. Ben de kararsız kaldım çünkü o günler gerçekten zordu yani yalnız kalmak.. Ama göze göz dişe diş mantığı da hiç sevmediğim bir şeydir. Şu anda ben sadece doğru olanı yapmak istiyorum.
Git de biraz utansın bence. İnsanlık görsün.Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?