• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim kardeşimin düğününe gelmedi ben de gitmemeli miyim??

maviberru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
24
54
3
37
Eşimle kavgalı olduğumuz dönemde eşim kardeşimin nişanına ve düğününe gelmedi. Şimdi abisinin nişanı var. Sizce ben ne yapmalıyım? Onun yaptığına karşılık ben de gitmemeli miyim yoksa o yanlış yaptı ama ben doğru olanı yapıp gitmeli miyim? Bu arada eşim gelmeyebilirsin en doğal hakkın bir şey demiyorum diyor. Ve kavgalı olduğumuz dönemde barismamizda müstakbel eltimin yardımını gözardı edemem. Siz olsanız ne yapardınız?

Esinle alakasi yokki.nisan kardesinin gitmek istiyosan gidersin.
Boyle boyle kisir döngüye girmeyin sonra.:KK56:

Resmen çocukluk etmiş eşler arasında kavga da olur küslük te olur kizginlikta ama böyle şeyler bir defa oluyor kavgayı bi kenara bırakıp gelmeliydi disariya yansıtmamak gerek.ben sizin yeriniz de olsam giderdim onun yaptığı yanlış sizde yanlışın üstüne yanlış yapmayin

elti için giderdim ama eşimle çok muhattap olmak istemezdim. git sen ya büyüklük sende kalsın.

Artık küslük bitmiş gitmiş. uzatmaya gerek yok! kin nefreti nefret düşmanları düşmanlarda zülumü getirir vs .... gerisinide sen düşün

Madem eşiniz için de sorun yok, ben olsam gitmezdim. Kendi cevap versin millete.

Sidik mi yarıştıracaksınız? Bunu kendinize yakıştırıyorsanız gitmeyin.

Hem eşinizin -kim haklı bilmem ama- gelmemek için bir sebebi varmış. Sizin şuan bir sebebiniz yok ki. Oldu olacak kan davasına dökün işi?

Back
X