• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşi için kredi borcuna girmiş ve benden saklamış

Ama elti ve kayın kendi lukslerinden feragat etmiyorlar tüm kartlar dolu bankalar kredi vermiyor o derece
eltiye telefon alinacak diye 50 bin TL çekiliyor zorunlu bir durum yok yani
Ayrıca konu sahibi 150 bin biriktirmis zamanında eş ve kayinailesinin bu parada da gözü var.kadinin çoluk çocuğu var ama kadına kendisini suçlu hissettirir o paraya çökmeye çalışıyorlar.bir art niyet var yani
O kısmı görmedim, ben olsam öncelikle gizli olmasına takılırdım.

Ödüyor diyor ama evede iki defa ihtarname geldi bankayla zor anlastilar ama kardeşinin borcu icinmi kendi cektigi krediler icinmi bilmiyorum aslında başta 150 bin çek dediler eltim ve kaynım eşim banada sormustu ben kesinlikle olmaz dedim söz vermişti cekmiycegine dair 150 bine ikna edemyince parça parça parça 50 bin cektirmisler bununda benden anlaşmalı olarak saklamışlar
ne tesadüf tam sizin biriktirdiginiz kadar olan miktar :) kusura bakmayinda sizin yerinizde olsam asla ama asla özür dilemem hatta bunu firsata cevirip hic görüsmem .cok kötü niyetliler. tüm harcamalarinizi kurusu kurusuna hesaplayin her ay.

Back
X