neden evlenmek için abisini beklesinki çok sevmiş herkesi arkasına almış evlenmiş helal olsun. herkesin sıkıntıları oluyor o sıkıntılar aile onayı alınmadığı için değil. abi sonucta ödeyemese ne olucak kardeşi sonucta. akraba bağlarının bu kadar sorun yaratmasına ben inanamıyorum. eşimin abisi bu durumda olsa eşimden önce ben söylerim yapalım diye kardeşten ötesi varmı
Size göre ne kadarda basit. Abisini beklemeyip herkeze karşı çıkıp kimsenin rızasını almayıp evlendiyse şimdi sıkıntısınıda kendi başına çözsün madem o zaman. Evet ailelerin rızası alınmadan yapılan evliliklerde insanın işi gücü rast gitmiyor ben buna inanıyorum. Abi sonuçda ödeyemese ne olucak diye bişey yok çünkü benim eşimde bi maaşla çalışan bi insan bizimde borçlarımız var maddi durumumuz yerinde olsa yine bişey demem ama benimde evim kapım var kendi borcumuz yetmiyomuş gibi birde onunkini üstlenemeyiz. Zaten ödeyebilecek olsalar hacizlik olmazlardı. Her sıkıştıklarında sorumsuzca çektikleri kredilerin pisliğini biz temizlemek zorunda değiliz.