Biz iki sene evvel nişanlıyken küçük kaynım apar topar evlendi ailelerin onayı yoktu gidip davetiye bastırdı ve evlendi biz nişanlıydık eşimin ailesi abin daha evlenmedi deselerde kaynım dinlemedi ben evlenicem dedi kendi başlarına evlendiler bi ev tuttular bi kaç ay sonrada biz evlendik. Kaynım evlendiğinden beri sıkıntıları bitmedi karı koca işsiz kaldılar bi sürü iş değiştirdiler bu arada 2-3 tane ev değiştirdiler her sıkıştıklarında gidip bankadan kredi çekmişler şimdi ise eltim çalışmıyo tek kaynım çalışıyo. Bu çektikleri krediyi ödeyemedikleri için avukatlar gelmiş evinize haciz gelecek demişler. Evlendiklerinden beri hep sıkıntı ailelerin onayını almadan evlendiler başları sıkıntıdan kurtulmuyo ama bizede yansıyo eşimin kardeşi sonuçda. Eşimde akşam demezmi kaynıma ben size kredi çekiyim siz bana ödersiniz 3 sene. Bende eşime dedim sen o krediyi çekersen kardeşin o parayı sana ödeyemez bizim üstümüze kalır bizi sıkıntıya düşürmeye ne hakkın var dedim evlenirlerken seni beni düşünmediler dedim şimdi senin düşündüğüne bak dedim neye güveniyosun kardeşim işten çıksa ne olacak dedim. Birde bizim kendi kredi borcumuzda var 2 sene daha ödeyeceğiz kendi borcumuzu Birde eşim böyle fikirler sununca çok fena canım sıkıldı. Kayınpederim diğer kaynı kılını kıpırdatmıyo benim eşim atıyo kendini ortaya ne yapacağımı bilmiyorum kızlar eşimi vazgeçirmek için ne yapmalıyım ????????